Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canim bana mesaj at nolurBu arada aklinizda olsun kizlar iyi protezlerin fiyati oyle 5 6 bin falan da degil ben cok iyi bir doktora daha uygun fiyata yaptirdim icimde cok rahat kisi ve fiyat yasak mi bilmiyorum ank da isteyenlere yardimci olabilirim cunku yakin zamana kadar ayni dertten bende muzdariptim yasamayan anlayamaz bunu
Amin canim sağolasın :) ay insallah ya memislere kavusayimda sorunsuzca acısı pek umrumda diilHayirlisiyla kucagina alirsin inss cnm hamilelik sonrasi cilt esnedigi için daha rahat oluyormus protez dr soylemisti bizim kadar aci cekmezsin hem :)
Ah ah önce böyle diyoruz sonra ağrım var diye sızlanıyoruz aynı şeyi bende yaptım ondan biliyorum:))))Amin canim sağolasın :) ay insallah ya memislere kavusayimda sorunsuzca acısı pek umrumda diil![]()
Canım bugün 6. GünAyy ameliyat in 5. Gunu ve hala ustumde fil ailesi oturuyor gibi( mutluyum memislerden ama su baski yok muu nefes aldirmiyor yahuu
Haha haklısınAh ah önce böyle diyoruz sonra ağrım var diye sızlanıyoruz aynı şeyi bende yaptım ondan biliyorum:))))
Aynenn cnm dun bir yastik daha indirdim uyuyamiyorum kalkarken cok zorlanıyorum ama gun gectikce daha iyi gibi cok yavas da olsa :) fillerimle mutluyum da bazen cok baski yapiyolar :)) bende hapsuramiyor oksuremiyor ve cok gulemiyorum su aralar sirt agrilarim sabahlari cok geriyor hafifce masaj iyi geliyor bide cok dik duramiyorum kollarimi tam havaya kaldiramiyorum ama hepsinin gececegini dusunup istedigim camasirlari giyebilecegimin hayaliyle sıkıyorum dişimi :)))Canım bugün 6. Güngöğsündeki öküz hala orada, ama artık sadece güldüğüm , öksürsüğüm, hapşırdığım zamanlar ortaya çıkıyor. Dün boğazıma su kaçtı, ayyy öksüremediğim için mahvoldum.sen de mi ben gibi geceleri dik pozisyonda yatıyorsun ? Sırt ağrın ne durumda? Ben tüm gün ayakta geziyorum vallahi, o zaman çok daha rahatım.
canım ben Ankara'da Dr. Volkan Tayfur a oldum. Çok memnunum, bugün 6. Günüm .konu da açtım bi oku istersenankarada meme estetiği yaptırabileceği kaliteli bir yer biliyor musunuz
Nasil ya zamanla eridigini nerden biliyormus ? Doktorlar neden oyle bisi demiyo.hem kana karissa hasta mi eder öldürür direk yaniKızlar bu forumda bır arkadas demış ki silikonun zamanla eriyen kısımları kana karışıyor Insani hasta ediyor..geceden beri içim bi fena kapsül felan da okuyunca bugun cok kötü oldum.böyle birşey olabilirmi kana karışması felan![]()
6 ay diye biliyorumBirde kızlar tam şöyle rahat edip keyfini süreceğimiz zaman ne zaman inşallah..cok sabırsız daha 3 gun oldu
Tamam ama neye dayanarak soylemiski link verebilirmisin ?Canım bu forumda gecen sene biri yazmıs hatta arzum hanım cevabını vermiş ama ben kötü oldum böyle..Bu kadar yaptıran kişi var dr lar saklarlar mı böyle birseyı
Canım gece okudum linki bulamıyorum.meme buyutmeden pişman olan yaz bakim kadınlar kulubu dıye ekle google daTamam ama neye dayanarak soylemiski link verebilirmisin ?