• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bu arada aklinizda olsun kizlar iyi protezlerin fiyati oyle 5 6 bin falan da degil ben cok iyi bir doktora daha uygun fiyata yaptirdim icimde cok rahat kisi ve fiyat yasak mi bilmiyorum ank da isteyenlere yardimci olabilirim cunku yakin zamana kadar ayni dertten bende muzdariptim yasamayan anlayamaz bunu

Bu arada aklinizda olsun kizlar iyi protezlerin fiyati oyle 5 6 bin falan da degil ben cok iyi bir doktora daha uygun fiyata yaptirdim icimde cok rahat kisi ve fiyat yasak mi bilmiyorum ank da isteyenlere yardimci olabilirim cunku yakin zamana kadar ayni dertten bende muzdariptim yasamayan anlayamaz bunu
Ayy canim bana mesaj at nolur :KK49:

Ayy ameliyat in 5. Gunu ve hala ustumde fil ailesi oturuyor gibi :KK43:( mutluyum memislerden ama su baski yok muu nefes aldirmiyor yahuu
Canım bugün 6. Gün;) göğsündeki öküz hala orada, ama artık sadece güldüğüm , öksürsüğüm, hapşırdığım zamanlar ortaya çıkıyor. Dün boğazıma su kaçtı, ayyy öksüremediğim için mahvoldum.sen de mi ben gibi geceleri dik pozisyonda yatıyorsun ? Sırt ağrın ne durumda? Ben tüm gün ayakta geziyorum vallahi, o zaman çok daha rahatım.

Canım bugün 6. Gün:KK66: göğsündeki öküz hala orada, ama artık sadece güldüğüm , öksürsüğüm, hapşırdığım zamanlar ortaya çıkıyor. Dün boğazıma su kaçtı, ayyy öksüremediğim için mahvoldum.sen de mi ben gibi geceleri dik pozisyonda yatıyorsun ? Sırt ağrın ne durumda? Ben tüm gün ayakta geziyorum vallahi, o zaman çok daha rahatım.
Aynenn cnm dun bir yastik daha indirdim uyuyamiyorum kalkarken cok zorlanıyorum ama gun gectikce daha iyi gibi cok yavas da olsa :) fillerimle mutluyum da bazen cok baski yapiyolar :)) bende hapsuramiyor oksuremiyor ve cok gulemiyorum su aralar sirt agrilarim sabahlari cok geriyor hafifce masaj iyi geliyor bide cok dik duramiyorum kollarimi tam havaya kaldiramiyorum ama hepsinin gececegini dusunup istedigim camasirlari giyebilecegimin hayaliyle sıkıyorum dişimi :)))

Kızlar bende meme büyütme ameliyatı oldum.bugun 3.günüm.biri 325 digeri 300 cc dual plane high profil Mentor yuvarlak kondu. Dikleştirme de yapıldı. Hala zor nefes alıyorum ve kalkamıyom. Bu ağırlık hissi ne zaman geciyor

Suan cok güzel buyuklukte tabi taş gibi yukarda birde acaba asagı yukarı nekadar küçülür kızlar çok mu küçülüyor..tam olarak acılar ne zaman geciyor ..meme altı kesı sı ve bir meme basından kesilip küçülma yapıldı

Ameliyattan sonra sutyen taktı carsamba gunu yıkan de tekrar sutyen tak dedı Dr. Ama bu sutyen de canımı cok acıtıyor sıkıyor of

Kızlar bu forumda bır arkadas demış ki silikonun zamanla eriyen kısımları kana karışıyor Insani hasta ediyor..geceden beri içim bi fena kapsül felan da okuyunca bugun cok kötü oldum.böyle birşey olabilirmi kana karışması felan En Büyük KK

Kızlar bu forumda bır arkadas demış ki silikonun zamanla eriyen kısımları kana karışıyor Insani hasta ediyor..geceden beri içim bi fena kapsül felan da okuyunca bugun cok kötü oldum.böyle birşey olabilirmi kana karışması felan En Büyük KK
Nasil ya zamanla eridigini nerden biliyormus ? Doktorlar neden oyle bisi demiyo.hem kana karissa hasta mi eder öldürür direk yani

Canım bu forumda gecen sene biri yazmıs hatta arzum hanım cevabını vermiş ama ben kötü oldum böyle..Bu kadar yaptıran kişi var dr lar saklarlar mı böyle birseyı

Back