Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

selam kızlar. bende bundan beş gün önce ameliyat oldum ilk 2 günüm çok ağrılı geçti.kalktım yürüdüm evin içinde fakat gecelerim kabuk gibiydi. yatamadım yattıysam da kalkamadım.kollarımı hareket ettiremedm fazla. ama şimdi iyiyim göğüslerime baktıkça da acılarıma değdiğini görüyorum. Damla protez kullandım ve iyi ki damla kullandırmışım damlanında hafif bi yuvarlaklığı var çünkü. kas altına koydurdum kas altı çok ağrılı oluyor fakat hem ilerde süt verme konusunda sorun yaşanmıyor hemde ilerde cinsel birlikteliğinizde vs protez elle çok belli olmuyor. Göğüslerim çok doğal durdu benim... ben doktor konusunda çok şanslı olanlardandım herhangi sorunuz varsa yanıtlayabilirim

tşk ederim tatlım:)sen de hiç endişe etme.bi bakmışsın herşey bitmiş,iyileşmeye başlamışsın...ben 250cc taktırdım.yani doktorcuğum onu uygun gördü.sen kaç düşünüyosun?doktorunla ne konuştunuz?

kac cc sousuna gelince guzel bi soru cunku ondanda kafam karisik doktorumla konustum bana medium ekstra higt yuvarlak kas alti 400 dedi.ya minyon tipliyim cok dedim degil dedi.tekrar randevu aldim yine gidecem bakalim buyuk diyecem.tamam yapmisken biraz dolgun olsun ama bu da cok ya

evet kizlar 25 ekim ameliyatim olacak:KK52:okadar kendimden emindimki simdi ise korkuyorum.:KK50:daha cok var ama ben sanki haftaya olacakmis gibiyim:18:

umarım korkularınızı yenesiniz hangi dr hangi hastene tercihiniz oldu bende hemen olmak istiyorum ama o kadar çok mesaj okudum ki kafam karışık :44:

umarım korkularınızı yenesiniz hangi dr hangi hastene tercihiniz oldu bende hemen olmak istiyorum ama o kadar çok mesaj okudum ki kafam karışık :44:

son zamanlarda kafa karisikligi bendede haf safhada.canim ben yurtdisindayim.bazen turkiyede olmayi daha cok istiyorum bu forumda naci celik ten cok memnun arkadaslar var keske imkanim olsaydi

son zamanlarda kafa karisikligi bendede haf safhada.canim ben yurtdisindayim.bazen turkiyede olmayi daha cok istiyorum bu forumda naci celik ten cok memnun arkadaslar var keske imkanim olsaydi

deli gibi araştırdım sonunda izmir de karar kıldım arkadaşlar umarım hayal kırıklığı ile karşılaşmadan bir an önce operasyonum gerçekleşir ve bende mutlu olurum artık

icine sinen bir doktor bul bu cok onemli sen kac cc dusunuyon.insallah canim umarim agrisiz sizisiz atlatiriz bizde gelir burda yazariz oldu bitti diye:KK68: insallahhh Allah yardimcimiz olsun

evet kizlar 25 ekim ameliyatim olacak:KK52:okadar kendimden emindimki simdi ise korkuyorum.:KK50:daha cok var ama ben sanki haftaya olacakmis gibiyim:18:

ben sana dememiş miydim sende benden önce ameliyat olursun ben yine kalırım diye bak tarih bile almışsın tatlım :KK66:
hayırlı uğurlu olsun tarihin.ahh ne heyecan ya.inşallah bende yakın zamanda olur kurtulurum...

ben sana dememiş miydim sende benden önce ameliyat olursun ben yine kalırım diye bak tarih bile almışsın tatlım :KK66:
hayırlı uğurlu olsun tarihin.ahh ne heyecan ya.inşallah bende yakın zamanda olur kurtulurum...

leyla cim bende daha demin sana yazmayi dusunuyordum haber vereyim diye.tesekkur ederim canim aldim tarihi:21: Allah pisman etmesin.simdilik heyacan yok heyacanin yerine korku aldi.:18:eek:yle deme insallah canim sende en yakin zamanda olursun valla dusunmekten bi hal oluyor insan memislerle yatip onlarla kalkar oldum olsada bitse

icine sinen bir doktor bul bu cok onemli sen kac cc dusunuyon.insallah canim umarim agrisiz sizisiz atlatiriz bizde gelir burda yazariz oldu bitti diye:KK68: insallahhh Allah yardimcimiz olsun

acaip stres bastı beni inşallah o günlerde gelir biran önce ölcem stresden perşembe günü izmir e gitmeyi planlıyorum yarın netleşir sanırım ben hiç protez görmediğim için ölçüleri bilmiyorum epeyce doku kaybım var ve küçücüklre mümkün olduğunca büyüsünler isterim :KK66: damla istemiyorum ama. amin allah yardımcımız olsun

acaip stres bastı beni inşallah o günlerde gelir biran önce ölcem stresden perşembe günü izmir e gitmeyi planlıyorum yarın netleşir sanırım ben hiç protez görmediğim için ölçüleri bilmiyorum epeyce doku kaybım var ve küçücüklre mümkün olduğunca büyüsünler isterim :KK66: damla istemiyorum ama. amin allah yardımcımız olsun

anladim canim doktorun soyleyecektir olculerini bencede yapmisken degsin bir an once ol kurtul benimki gibi uzamasin stres sonra ikiye katlaniyor

kızlar bende takmazdım ama yaşım olgunlaştıkça takr oldum 21 im ve sıkıntılıyım göğüslerimin kçük olduğunun artık farkındayım ve böle dolgun dolgun olsunlar istiyorum izmirde önerebilceğiniz dr varmı?

anladim canim doktorun soyleyecektir olculerini bencede yapmisken degsin bir an once ol kurtul benimki gibi uzamasin stres sonra ikiye katlaniyor

stres ne demek kafayı yedim bir ara vaz geçtim falan iptal ettim sonra annemle konuşunca cesaretlendim yarın sabah izmir deyimmmm akşama operasyon

stres ne demek kafayı yedim bir ara vaz geçtim falan iptal ettim sonra annemle konuşunca cesaretlendim yarın sabah izmir deyimmmm akşama operasyon

ha soyle ya sip sak bitmeli bu isler. ne mutluki sana destek veren bir annen var.guzel haberlerini bekliyorum simdiden hayirli olsun tatlim dualarim seninle:KK16:

ha soyle ya sip sak bitmeli bu isler. ne mutluki sana destek veren bir annen var.guzel haberlerini bekliyorum simdiden hayirli olsun tatlim dualarim seninle:KK16:

çok teşekkür ederim. şipşak oldu bitti vallla. rahatım iyiyim sorun olmadı bandaj sıkması dışında. bandajlar mahvetti izleri hala kesik gibi duruyor tek başıma atlattım operasyonu, hastaneyi şimdi artık evimdeyim 3 gün izmirdeydim.

Ben bu konuda çok dertliyim :/ Göğüslerim 70 beden şu an, silikon taktırmak istiyorum ama neyle karşılaşırım bilmiyorum

Hem çatal oluşsun istiyorum hem yumuşaklığını korusun ama diri dursun sarkmasın istiyorum, doktorlar da daha çok kazanmak için acaba bana istediklerimi vermeyecek daha pahalı bir şey takmaya çalışırmı bilmiyorum o yüzden de güvenemiyorum, deneyimlerinizi paylaşır mısınız acaba benimle?

çok teşekkür ederim. şipşak oldu bitti vallla. rahatım iyiyim sorun olmadı bandaj sıkması dışında. bandajlar mahvetti izleri hala kesik gibi duruyor tek başıma atlattım operasyonu, hastaneyi şimdi artık evimdeyim 3 gün izmirdeydim.

gecmis olsun gule gule kullan ikizlerini:KK71: cok sevindim canim sorunsuz atlatmana yaninda kimsen yokmuydu valla buyuk cesaret gerci kk kadinlari cesur erkek gibiler:nazar:.bandajlarin sIkmasi gerekiyor birazcik sikacan disini.gelismeleri yaz canim

X