• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Mrb ben de ılsun hanıma amelıyat olacagım bana kasüstü yapacagız dedı kafam karıştı sızın gogus dokunuz hiç yok kuydu kas altı yaptı?ben iki dogum yaptım emzirdım göğüslerimin üstü neredeyse bomboş altta sadece ıkı parmak doku var bı durumda kasüstü belli olur gıbi gelıyor bır de mamografıde sorun cıkabılıyomuş bu yöntemde
Cnm herkese her teknik olmaz sen dogum yapmissin belki deri esnedigi icin demistir benim gogus kafesim falan minik oldugu icin dokumda azdi dogal durmaz sana kasalti olsun dedi doktorum baska bir doktora da danis istersen cunku ameliyat kolay bisey degilmis hele kasalti daha zor diyolar

Canım çoooook güzel geçmiştir inşallah ameliyatın:KK66: ben de yarın 7:30 da hastanede olacağım, Allah yardımcımız olsun.....
Canım çok sevindim ya inşallah güzel geçmiştir. Geçen kocanla ilgili birşeyler okumuştum canım sıkılmıştı. Tel. Den girdiğim için tam bulamamıştım sayfayı. Demek sonunda okdun darusı benim başıma. Çok geçmiş olsun:KK36::KK36::KK36::KK73::KK73::KK73:

Kızlar sizlerde bana yardımcı olun lütfen .boyum 1.62 kilom 54.drum 300 cc iyi olur dedi sana biri 325 olacak biri 300 ..dual plane olacak high profil ..göğsümde cok sarkma olmus meme bası yerde değişecek kaldırılacak..kızlar baska belirtmek gereken birsey var mı dr a ne diyorsunuz ..birde kızlar eşim diyokı abartı buyuk olursa senı boşarım dıyor ya..çok tedırgınım..abartı olmaz demı 300 cc. .

Ben doktora cc belirtmenin yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. Kaç cup beden istediğini söylersen daha iyi olur bence. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Böylece bir sürpriz olmaz. Ben şu anda B cup kullanıyorum. Emzirmeden dolayı üst kısımlarda boşluk olduğu için ameliyat olacağım ve B+ veya yaptırdığıma değsin diye belki C cup düşünüyorum. Daha büyük değil. Doktora da cup bedeni söyleyeceğim.

askkitabi askkitabi bu arada ben sizi göremiyorum, beni izlemiyorsunuz
zullall zullall bende yaklasik 2,5 sene oldu burda üyeyim ondan öncesi de takip ediyordum ama üye degildim. sagolsun cogu bana yardimici oldular bunlarin arasinda arzum77 arzum77 gibi.
ama bazilarida resim göstermediler. saygi duydum. özel sonucta resimlerimiz.
bende calisiyorum ama yinede ameliyatlarimdan sonra da kaybolmadim, burdayim ve elimden geldigi kadar yardimici olmaya calisyorum tecrübemle ve resimlerimle.

ayrica siz sormadan ben sizi izlemeye aliyorum! :KK66: bakin, yorum sizin...

ben de sizi izlemeye aldım ama göremiyorum maalesef fotoğraflarınızı.

Ben doktora cc belirtmenin yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. Kaç cup beden istediğini söylersen daha iyi olur bence. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Böylece bir sürpriz olmaz. Ben şu anda B cup kullanıyorum. Emzirmeden dolayı üst kısımlarda boşluk olduğu için ameliyat olacağım ve B+ veya yaptırdığıma değsin diye belki C cup düşünüyorum. Daha büyük değil. Doktora da cup bedeni söyleyeceğim.

Canım Cup beden nasıl söylemem bilmiyorum anlamam ki.şimdi ben la senza nın bu duble silikonlu push up sutyen ını tanıyorum 75 c beden.dr a bu ölçü azda buyuk olabılır dedım.300 cc küçük olana 325 cc dedı.benimde 3 doğum var ve meme boşalmış durumda doku yok denecek kadar az.üst bölüm tahta.bu sutyen ler olmadan adım atamıyorum. Dunden benide aglıyırum.eşim abartı olursa seni boşarım dıyor bu taktığımn sutyeni geçmesın dıyor..çok korkuyorum
Duygularımı anlamıyor.zannedıyor gösteriş için yaptırıyorum.bilmiyor gecen penti den ağlayarak cıktım. Hiç bi bikini olmuyor sade deri.bana dikleştirme de olacak. .Dr sarkık cok dedı. .bi akıl verin napim

Bugun tahlıller mı verdım. Cumartesi 10 gibi amelıyat.cuma prova var.dr sporcu sutyeniyle prova yaptırıyor muş. Dr a söylemem gerek birsey var mı kızlar baska ust bölüm zayıf ya onu soylucemsoylucem gecis dogal olsun baska bıse ıstemıyorum dıcem kimse anlamasın diye.baska bişe demem lazımmı Of of

Ben taburcu olduum 1 gece hastanede kaldik henuz kendim yatip kalkamiyorum ama dun ki kadar agrim da yok cok sukur evet zor bi ameliyat kasalti ama cok mutluyum 2 gunluk fuze gibi sekilsiz memislerle :))) kollari tam kullanmaya baslayamadim inss 1 2 haftaya toparlarim keske daha once olabilseydim :D biraz sekillensin bakalim ameliyat olacaklarin Allah yardimcisi olsuunn

Back