• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benimde puturlu silikonum ve drum masaj onermedi ben ameliat ettiginde eski protez etrafinda yaarli kapsul olusmus ve ben bunu masaj yaparak yirtmisim ve surekli sonra kapsul olusuyormus ve o kalan eski kapsul paracalri arasinda sivi birikmesi olabiliyormus ve komplikasiyon yaratabilirmis ilerde onun icin onermedi yapma dedi masaj felan
teşekkkür ederim ameliyattan bir ay sonra bile fazla dokunulması iyi değil dedi bana

hiç göğsün yoksa high profil olur bence bana memenin şekli sivri high profil koyarsam ağzına girecek gibi durur deyip normal profil koydu hiç sivri durmuyor şimdi eskisinden yuvarlak ben seviyordum uçlarının sivri olmasını
Kizlar high profilden sasmayin derim :KK52:

aylin bilgin karabulut 9.000 tl ye taktı 10 gün önce şimdi 9.500 olmuş ama mentor da olsa aynı fiyata yapacaktı
Canim aylin hanimi neden sectin merak ettim ? Bayan dr oldugu icinmi?
Benim bir arkadasim hic mm kalmadi ne yazikki dikisleri cok kotu gordugum kadariyla

Canim aylin hanimi neden sectin merak ettim ? Bayan dr oldugu icinmi?
Benim bir arkadasim hic mm kalmadi ne yazikki dikisleri cok kotu gordugum kadariyla
bayan olduğu için seçtim öncelikle ilerde eşim duyduğunda sorun olmasın diye hem de karar verip iki hafta içinde ameliyat oldum görüştüğüm ilk doktordu ve fazla araştırma yapmadım sadece normalden büyük olsun dedim ve doktora güvendim şuan mutsuzum arkadaşın sadece dikişlerden mi mutlu değil izler geçmemiş mi ve başka bir sorun yaşamış mı :(

Eger parayi ayarlayabilirsem tabi birde doktoru ;
Dual plan natrelle high profil 300 cc yuvarlak protez düşünüyorum
boyum 163 kilom 48-50 arasi ama genelde 48 diyelim ve gogus dokum nerdeyse yok denecek kadar minik
sizce nasil durur 300 cc ?
( Dekolte istiyorum )
Dekolte istiyosan bi kere high profil yaptir dokun yoksa bence kucuk duracak 300 cc canim bence 350 cc iyi olur

bayan olduğu için seçtim öncelikle ilerde eşim duyduğunda sorun olmasın diye hem de karar verip iki hafta içinde ameliyat oldum görüştüğüm ilk doktordu ve fazla araştırma yapmadım sadece normalden büyük olsun dedim ve doktora güvendim şuan mutsuzum arkadaşın sadece dikişlerden mi mutlu değil izler geçmemiş mi ve başka bir sorun yaşamış mı :KK43:
Ha sen ameliyat olmusun bile anladim ee neden mutsuzsun peki??
Arkadasim hem germe hem meme diklestirme yaptirdi aylin hanima ve dikisleri kotu ikicisi meme diklesmemis sanki germe desen gobegi cok guzel gorunmuyor yani cok mutsuz

evet natrelle, allergan isimli yabancı ilaç firmasının ürettiği meme protezlerinin markası. gerçi iyi doktor bulduktan sonra mentor natrelle pek farketmiyor bence. zira bmw ile mercedes'i kıyaslamak gibi bi şey diyorlar bu 2 markayı kıyaslama için.

dün kamran bey ile olan randevumu bugüne erteledim ben de. akşamüstü görüşeceğiz.
Selam sole Kamran beye benden canim fransadan serap de:D

Arkadasim hem germe hem meme diklestirme yaptirdi aylin hanima ve dikisleri kotu ikicisi meme diklesmemis sanki germe desen gobegi cok guzel gorunmuyor yani cok mutsuz
istediğimden küçük oldu çünkü büyük göğüs hayalleriyle gittim ve olabilecek en büyüğü istedim 325cc taktı high profil olmaz dedi sana zaten memelerim sivriymiş daha da sivrileşir dedi ona da pişmanım high profil daha hoş durabilirdi

bakar mısın fotoğrafıma normal protez takıldı high profil olmaz mıydı hiçbir sivrilik yok şuanda yuvarlak gibi oldu meme ucum çıkıktı önceden

istediğimden küçük oldu çünkü büyük göğüs hayalleriyle gittim ve olabilecek en büyüğü istedim 325cc taktı high profil olmaz dedi sana zaten memelerim sivriymiş daha da sivrileşir dedi ona da pişmanım high profil daha hoş durabilirdi

bende de tübülerin iyi hali olduğu için uçlar koni şeklinde füze gibi. high olmayacak gibi bana da, yeni geldim randevudan

forum tarihinin en zor ameliyatı benim olacak galiba arkadaşlar. zira her doktor protez yetmez, 2 işlem daha yapılması lazım diyor

Dekolte istiyosan bi kere high profil yaptir dokun yoksa bence kucuk duracak 300 cc canim bence 350 cc iyi olur

ablacım bende işler çok karışık ya şu high moderate durumu.. resmen matematik algoritması gibi bir şey bendeki opsiyonlar. tübüler şekli düzeltirsek high profili zorlarım dedi 300 high olur dedi ama moderate kas üstü de önerdi.

bana da aynı şeyi söyledi füze gibi olur dedi ama bu şeklini de sevemedim işte

ama senin areola bölgende doku toplaşması yok, sadece uçları çıkık bence high koyabilirmiş ama uçları da hesaba katarak high koymaya çekinmiş olabilir canım..

benim areola bölgesinde doku fıtıklaşması var yeni bi foto koymam lazım benim o topak topak görüntüsü için. off :KK43:

ama senin areola bölgende doku toplaşması yok, sadece uçları çıkık bence high koyabilirmiş ama uçları da hesaba katarak high koymaya çekinmiş olabilir canım..

benim areola bölgesinde doku fıtıklaşması var yeni bi foto koymam lazım benim o topak topak görüntüsü için. off :KK43:
doğru söylüyorsun high profil yapabilirmiş 350cc de yapabilirmiş anlamıyorum hala niye yapmamış geçmiş olsun canım mod plus da yapsa güzel olur bence hiç moralini bozma insan olmuşken en güzeli olsun istiyor. Senin de olabilecek en güzeli olur inşallah

doğru söylüyorsun high profil yapabilirmiş 350cc de yapabilirmiş anlamıyorum hala niye yapmamış geçmiş olsun canım mod plus da yapsa güzel olur bence hiç moralini bozma insan olmuşken en güzeli olsun istiyor. Senin de olabilecek en güzeli olur inşallah

ameliyat esnasında mememin normaldeki o garip görüntüsünü oluşturan içerideki kısıtlayıcı bantlar (constrictive bants) kesilecek benim, taban daha da genişletilecek böylelikle, sonra protez konulacak, sonra areola küçültülecek. bu 3 işlemi 2 doktor da söylüyor yani.. kamran bey de meme ucundan girmeliyiz 2 farklı ize gerek yok diyor.

ben her şeyi göze aldım, yıllardır acısını çektiğim o görüntü her şekilde düzelsin, süt bezlerimin bir kısmı zarar görmüş zerre umrumda değil. evlilik planım da yok uzun vadede. gözüm iyice kararmış durumda yani

ben hemsireyim bahadir bey benim senelerdir tanidigimbir hekim hic terettut etmeden karar verdim ve cokta memnunum bir ay oldu operasyon olali sag memem tam olarak oturdu ve gercek bir memeden hicbir farki yok solun birazdaha zamana ihtiyaci var kas alti yuvarlak yapildi dikisler meme altindan ve hizasi kesinlikle mukemmel ucret olarakta dr bey cok anlayisli ve makul
Adına çok sevindim darısı başıma :KK54::KK54:

Back