• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bence ücreti ödemeden önce doktorun size yapmayı düşündüğü,olabilecek büyümeyi (cup olarak) konuşun! Belki sizi tatmin edecek bir sonuca götürmeyecek ! Şu anki beden ve cup ölçünüzü size söylesin,kaç cup büyüyebilir sorun.. Bedeninizi ve cup ölçünüzü büyük magazalardaki iç çamaşırı bölümünde çalışan bayanlar bunu yapabilir. Yada sizde ölçebilirsiniz :KK66:
beni de izler misiniz acaba merak ediyorum sizinkileri. benimkiler de cok küçük oldu beklentimi karşılamadı hiç :(

Sen iki çocuk mu emzirdin :KK57: ama sen kac yasindasin cok cok genc duruyorsun masallah canim sana ya. Herkes senin memislerini cok begeniyor benide izlermisin o_O
Sağol Canımm ;) Genç gösteriyorum evet ;) Biraz kendime bakıyorum tabi .Spor ve Bakım,tabi doktorumda Sağolsun ;)
Izlemeye aldım,bak fikir olsun ;)

Ya arkadaşlar, biraz önce meme büyütme ilgili bi yazı okudum. Diyor ki, ameliyat sonrası oluşan morluklar ve ağrının şiddeti, ameliyatınızın kalitesini gösterir. Yani ne kadar azsa bunlar, cerrah o kadar güzel çalışmış imiş...:KK57: Yani, şimdi günlerce ağrı çeken , memelerinde çok morarma olanın Dr U kötü mü çalışmış oluyor . Allah Allah sinir oldum şimdi. Bi plastik cerrahın yazısıydı bu. Ben daha çok bünyeye bağlı sanıyordum bu durumu.

Kızlar... Fotolar özel fotolar malum.. Herkesi izlemeye alamam tabi. Genelde gerçekten bu ameliyatı olmak isteyen,araştırma yapan ameliyat olan ve foto yüklenenleri izlemeye almaya Özen gösteriyorum .. Ameliyat olmamış kişleri ekleyip fikir vermesini sağlıyorum ama sınra çıkartıyorum. Kendiside foto yüklerse listemde daim olur ;) Anlayışla karşılanacağını umuyorum :)

Ya arkadaşlar, biraz önce meme büyütme ilgili bi yazı okudum. Diyor ki, ameliyat sonrası oluşan morluklar ve ağrının şiddeti, ameliyatınızın kalitesini gösterir. Yani ne kadar azsa bunlar, cerrah o kadar güzel çalışmış imiş...:KK57: Yani, şimdi günlerce ağrı çeken , memelerinde çok morarma olanın Dr U kötü mü çalışmış oluyor . Allah Allah sinir oldum şimdi. Bi plastik cerrahın yazısıydı bu. Ben daha çok bünyeye bağlı sanıyordum bu durumu.
Bence morarma biraz kişiye özel. Şöyle Düşünelim vücuda bir darbe alırsak o yet morarır. Ama bazı kişilerde bu az olur yada çok olur. Bazı vücut morarmayı,yada kesi izini çabuk yok eder yada uzun süre yok eder. Meme büyütmede meme kesi yerinden açılıyor ama protezin koyulacagı cep kocaman kesiliyor bağlı bulunduğu yerden ayrılıyor. Kolay değil yani. Birçok kılcal damar zarar görüyor haliyle dokuda zarar görüyor. O zarar gören kanama yapan Ufacık damarlar yakılıp kanama yapması önleniyor. Haliyle morarma olacak,ağrı da olacak. Kas altında özellikle doku kastan ayrılıyor kad kesilebiliyor. Doktor elinden gelen Özen'i muhakkak gösterir. Ama ağrı ve morarma bence biraz kişisel. Ameliyat sonrasını rahat geçirende var yatak döşek yatanda var. Başka bir kişi ile kendimizi kıyaslamak çok yanlış olur .. Her ameliyatta bu böyledir ;)

Sağol Canımm :KK66: Genç gösteriyorum evet :KK66: Biraz kendime bakıyorum tabi .Spor ve Bakım,tabi doktorumda Sağolsun :KK66:
Izlemeye aldım,bak fikir olsun :KK66:
Tek kelimeyle muhteşem :KK68: damla gibi duruyor boy-kilo kaç senin kac cc mentor mu ? Bu memisleri gördükten sonra büyük tartikmaktan cekinmem artik :21:

Bence morarma biraz kişiye özel. Şöyle Düşünelim vücuda bir darbe alırsak o yet morarır. Ama bazı kişilerde bu az olur yada çok olur. Bazı vücut morarmayı,yada kesi izini çabuk yok eder yada uzun süre yok eder. Meme büyütmede meme kesi yerinden açılıyor ama protezin koyulacagı cep kocaman kesiliyor bağlı bulunduğu yerden ayrılıyor. Kolay değil yani. Birçok kılcal damar zarar görüyor haliyle dokuda zarar görüyor. O zarar gören kanama yapan Ufacık damarlar yakılıp kanama yapması önleniyor. Haliyle morarma olacak,ağrı da olacak. Kas altında özellikle doku kastan ayrılıyor kad kesilebiliyor. Doktor elinden gelen Özen'i muhakkak gösterir. Ama ağrı ve morarma bence biraz kişisel. Ameliyat sonrasını rahat geçirende var yatak döşek yatanda var. Başka bir kişi ile kendimizi kıyaslamak çok yanlış olur .. Her ameliyatta bu böyledir :KK66:
Ameliyat sonrası süreç bi PAKET, bence de. Dr+ teknik +cc+kesi yeri+ HASTANIN KENDISI + protezin yerleşim yeri.... Allah minimum sıkıntıyla atlatmamızı sağlasın.

Tek kelimeyle muhteşem :KK68: damla gibi duruyor boy-kilo kaç senin kac cc mentor mu ? Bu memisleri gördükten sonra büyük tartikmaktan cekinmem artik :21:
Teşekkür ederim :KK66: Yuvarlak protez ayakta aşlagıya doğru hacmini verir ve top gibi durmaz yani ;)
Boy 1.68 Kilo şu an 58 tatlım. 400 cc yuvarlak Mentor kas zarı altı yöntemim ;)

Ben 20sinde tahlillerimi yaptırıcam doktorla konuştuktan sonra fikir almak iöin yazarım tekrar o zaman.tşekkür ederm

Teşekkür ederim :KK66: Yuvarlak protez ayakta aşlagıya doğru hacmini verir ve top gibi durmaz yani :KK66:
Boy 1.68 Kilo şu an 58 tatlım. 400 cc yuvarlak Mentor kas zarı altı yöntemim :KK66:
Cok cok doğal duruyor ya hic 58 gibi durmuyorsun masallahin var valla. O zaman ben dual plan 325 filan dusuneyim cunku boy 163 kilo 50 bazende 48 e düşüyorum.

Sağol Canımm :KK66: Genç gösteriyorum evet :KK66: Biraz kendime bakıyorum tabi .Spor ve Bakım,tabi doktorumda Sağolsun :KK66:
Izlemeye aldım,bak fikir olsun :KK66:

size daha önce mention yaparak çok ulaşmaya çalıştım fakat sanırım fotolarım olmadığı için cinsiyetim konusunda tereddütleriniz vardı, hiç geri dönmediniz. beni de izlemeye alırsanız çok sevinirim, 400cc yuvarlak hiç görmedim çünkü daha önce.

Ameliyat sonrası süreç bi PAKET, bence de. Dr+ teknik +cc+kesi yeri+ HASTANIN KENDISI + protezin yerleşim yeri.... Allah minimum sıkıntıyla atlatmamızı sağlasın.

bir de yabancı forumlarda 500 600cc'ler havada uçuşuyor. boyları da anormal uzun değil yani kadınların, ben anlamadım bizim ülkede neden hiç böyle büyük cc kullanılmıyor.

youtube'da dr kim beverly hills var, yıllardır izlerim. adam minyon kadınlara bile yumuşacık kocaman sallanan memeler yapıyor, o sallanma olayının tekniğini çözemedim. saline falan da (tuzlu su dolu) kullanıyor ama ne rippling ne başka bi şey, hatunların hepsi afet oluyor :rolleyes:

Teşekkür ederim :KK66: Yuvarlak protez ayakta aşlagıya doğru hacmini verir ve top gibi durmaz yani :KK66:
Boy 1.68 Kilo şu an 58 tatlım. 400 cc yuvarlak Mentor kas zarı altı yöntemim :KK66:

ayrıca kas zarı altında yuvarlak da hiç görmedim o açıdan da merak ediyorum sizi, cenk tokat benden daha az dokusu olan bi arkadaşa kas zarı altı mod demiş, bana da herhalde kas zarı önerebilir belki haftaya gittiğimde.

beni de izler misiniz acaba merak ediyorum sizinkileri. benimkiler de cok küçük oldu beklentimi karşılamadı hiç :KK43:
Canım biraz önce 500 cc protezler hakkında bi araştırma yaptım, Amerikalı bi kaç Dr un yazısını okudum. 3 tane temel sıkıntı yaratabiliyormuş:1- uçlarda kalıcı his kaybı, 2- sarkma,3- göğüs duvarı tahribatı. Tabi bu herkes için geçerli midir, bilemiyorum.

bir de yabancı forumlarda 500 600cc'ler havada uçuşuyor. boyları da anormal uzun değil yani kadınların, ben anlamadım bizim ülkede neden hiç böyle büyük cc kullanılmıyor.

youtube'da dr kim beverly hills var, yıllardır izlerim. adam minyon kadınlara bile yumuşacık kocaman sallanan memeler yapıyor, o sallanma olayının tekniğini çözemedim. saline falan da (tuzlu su dolu) kullanıyor ama ne rippling ne başka bi şey, hatunların hepsi afet oluyor :rolleyes:
Canım bi bakiiim kim bu Dr, e kim dedim. ;) o sırada 500cc nin dezavantajlarını buldum. Yazdım yukarı, koca bi liste vardı .ama en çok bu üçü oluyormuş.

Bu 500/600 ler çabuk sarkıyormuş , mutlaka yeniden ameliyat gerekiyormuş . Zaten parasını zor topluyoruz, 5-10 yıl sonra bi de dikleştirme ameliyatı da olmak istemeyiz herhalde:KK57::KK31:

Bu arada ben biraz önce okuduklarıma göre yorum yapıyorum. Tabi ki hepimiz istediğimiz cc yi taktırmakta özgürüz ;) yine de aklımızda dursun bu bilgi ;)

Bu 500/600 ler çabuk sarkıyormuş , mutlaka yeniden ameliyat gerekiyormuş . Zaten parasını zor topluyoruz, 5-10 yıl sonra bi de dikleştirme ameliyatı da olmak istemeyiz herhalde:KK57::KK31:

yok benim zaten 500 takıntım yok canım asla almaz göğüs kafesim ama yabancı forumlarda çok sayıda olunca insan şaşırıyor yani merak ediyor, 1 değil 2 değil. böyle forumları var onların da, imza olarak protez bilgilerni yazıyolar, dumur oluyorum o bilgileri okuyunca

Back