Tamam o zaman.Saati bana yazarsın.Eger erken saatte ameliyata girersen ameliyattan sonra gelirim yanına.O günde benim başka önemli bir işim olmazsa tabi,gelmeyi seni tanımayı çok isterimAma özelden bana adını soyadınıda yazki hastanede seni bulabiliyim...Hadi bakalımm...Zaman geçiyor,heyecan olsun ama korku olmasın,mutluluk olsun yüreginde canım...
Canm daha yeni uyeoldugum icin 100 mesaji gecmeden yazamiyomusum ozel msj sen bana yaz msn adresini eklerim ben seni
ameliaytin maliyeti yaklasik ne kadar oluyor? tabii her ameliyat farkli fiyatlarda farkli olacak ama benim hicbir fikrim yok ..ameliyat olanlar ödedikleri miktari yazarsa cok sevinirim
Yazdım,gönderdim canım..Ekle bekliyorummm...
Ban ameliyatımı geçen sene 14 Şubatta olmuştum.5000 ytl ödedim.Sanırım Hasan Fındık bu ameliyatı şu anda 6000 ytl ye yapıyor...ameliaytin maliyeti yaklasik ne kadar oluyor? tabii her ameliyat farkli fiyatlarda farkli olacak ama benim hicbir fikrim yok ..ameliyat olanlar ödedikleri miktari yazarsa cok sevinirim
canım ekledim ama inşallah doru eklemişimdir kusura bakma çalışıyorum bi taraftan geç ekleyebildim
ameliaytin maliyeti yaklasik ne kadar oluyor? tabii her ameliyat farkli fiyatlarda farkli olacak ama benim hicbir fikrim yok ..ameliyat olanlar ödedikleri miktari yazarsa cok sevinirim
Canım benim ben de her şey dahil 6500 lira ödedim
Canım ben bu ameliyatı devlet hastanesinde oldum ve 2.500 e mal oldu. Ve harika sonuç aldım
verdiginiz bilgiler icin cok tesekkür ederim
verdiginiz bilgiler icin cok tesekkür ederim
Tatlım ne demeeeeek yardım için buradayızforumdaki arkadaşlardan biri ameliyat olduğumuz zamanki fiyatla birlikte güncel fiyat hakkında da bilgi verirseniz iyi olur demiş..Kırmayım onu :) Barış Çakır şuanda 7500 liraya yapıyor meme büyütme ameliyatlarını Acıbadem Fulya hastanesinde oluyor nerede olduğunu da merak edenler olursa diye ekleyim..Böyle muhteşem sonuçlar ortaya çıktığı içinde kuruşuna kadar hakediyor kendileri bunu da ekleyim dedim dipnot
Canım senin ameliyat sonucun cidden harikaDevlet hastanelerinde,düşük fiyata harika sonuçlar çıkabileceginide gösterdin biz.Çok şanslısın arkadaşımm..Öpüyorum çok...
Forumdaki biri??? Adım Arzum,verdiginiz bilgileri tam eksiksiz verinki yardımcı olun.Sizin verdiginiz fiyatla tabiki şu anki fiyat aynı olmaz.Burada yardım için bulunuyoruz,yapacaksak tam yapmalıyız.Ben kırılmam,niye kırıliyimki.Barış çakırın bu ameliyatı şu anda 8000 ytl ye yaptıgını biliyorum
Harika cicişli bayandan harika yorumlarCanım arkadaşım çok teşekkür ediyorum. Bende seni kocamaaann öpüyorum
Aslında önemli olan, işin ehli ve bizi doğru anlayan doktoru bulmak. Yoksa devlette olmuş özelde olmuş hiç farketmez. Yeterki en sağlıklı şekilde bizi mutlu eden sonuçlara ulaşalım. Ben çok mutluyum darısı tüm ameliyat olmak isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah
Valla ben gerçekleri yazdım fıstıgımTabiki işin ehli ve bizi anlayan doktoru bulmak çok önemli.Ben araştırma aşamasında biliyorsunki çok araştırdım.Burada bu forumda doktorundan çok memnun olan birçok kişinin doktoruyla benim kafam uyuşmadı.Çok önemli bir detay bu.Her mutlu hastası olan doktor size göre dogru olmayabiliyor.O yüzden hep diyorumki araştırmadan,birçok doktorla görüşme yapmadan karar vermeyinnn....Çok para vermekde sonucun garanti çok başarılı güzel olacak diyede bir garantisi yok.Ama sen bu forumda bize devlet hastanesinde,az paraylada çok harika sonuçların çıkabilecegini gösterdin..Bir çok kişiye önder oldun arkadaşım.Genelde herkesin kafasında devlet hastanesinde bu işin kötü çıkabilecegini ve ilginin sıfır olacagı düşünülürya..Nedense :44: Oysa birçok büyük ameliyatlardada özele degilde büyük hastaneler koşarız ama..Az para başarısız sonuç degildir arkadaşlar.Sizin ameliyat oldugunuz hastanenin lüks oluşu,hastanede kalışınız,protez ücretiniz,ameliyathane,oda parası v.s... Bunlar fiyatı yükseltiyor..Bende çok mutluyumm... Darısı bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarımıza innnşalllahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?