Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yazdıkların çok etkileyici. bence de göğüs dokusu yoksa kişinin, bebek emzirmek için beklememeli. ki biz bu haldeyken, bırak evliliği, karşı cinse bile uzak durduk hep. bu durumda bebek emzirmek ne anlama gelebilir ki bizim için?
duyarlı doktorlar da henüz bebek sahibi olmamış kişiler için göğüs ucundan yapmıyor zaten. bu ameliyatı olacak kişi de bebek sahibi olmadıysa henüz, göğüs ucundan yaptırmayıversin.
diğer konuda da aynı fikirdeyim: benim güvenimi yerle bir eden, beni mutsuz kılan bir konu nedeniyle olacağım bu ameliyat sonrası beni anlamayacak bir erkek olursa karşımda, hayatımdan o an çıkar ve hiç de umursamam o kişiyi. zaten böyle bir erkeğin istediği tek şey kadının fiziksel özelliğidir ki böyle erkeklerin beyni yoktur diye düşünüyorum.

canım ya senin kas altı mıydı? doktor beni çok korkuttu ben 280 cc den az olmasın diye tutturunca çünkü o 260 cc diye tutturdu :) çok ağrı çekersin dayanabilecek misin falan dedi. kas altı olunca daha vazla ağrı oluyormuş. boyum 1.55 46 kiloyum bu arada önemli mi bilmiyorum ama. ağrı eşiğim de çok çok düşüktür hiç dayanamam. üff vazgeçecek duruma geldim neredeyse ki parasını bile ayarladım. kaç deseler verecektim gözden çıkarmıştım yüksek rakam da olsa. ama devlet hastanesinde tanıdıklar olunca oraya karar vermiştim.

canım benim kas zarı altıydı..kas altı olup çok ağrısız geçiren arkadaşlarımız da var bu ameliyatı, çok minyonsun sanırım sen bence doktoruna güven derim sana canım vücuduna yakışacak göğüsleri yapacaktır sana canım doktoruna güveniyorsan sen cc yi düşünme sadece hangi büyüklükte bir göğüs istediğini anlat sen doktora en önemlisi bu canım kiminde x cc çok büyük duruyorken kiminde aynı cc küçük durabilir..

seni arkadaş olarak ekledim iznin olmadan kusuruma bakma kabul edersen sevinirim. ben açıkca söylemek gerekirse bundan sonra dolgulu sütyenlerden kurtulmak istiyorum. görmek istemiyorum onları. yine takmam gerekirse anlamı olmaz diye düşünüyorum. doktor doktor dolaşarak bu seneki izinlerimi tükettim ama biraz daha dolaşayım en iyisi soğal ilgin için :)))

canım benim kabul ettim arkadaşlık isteğini msj sayını doldurduktan sonra fotoğraflarımı görebilirsin iyice araştır canım tabi ki sağlık bu aman içine sinen bir şey olsun.

canım benim kabul ettim arkadaşlık isteğini msj sayını doldurduktan sonra fotoğraflarımı görebilirsin iyice araştır canım tabi ki sağlık bu aman içine sinen bir şey olsun.

senin profil resmindeki foton süper görünüyor ben de öyle istiyorum :)))). güle güle kullan :))))

samsun da yaptıran ya da yaptıracak olan var mı kızlar? ne yapıcam ya?? ahmet karacalar olsaydı gözü kapalı giderdim ama yok..hayati akbaş hakkında fikirlerinizi bekliyorum..

Oncelikle herkese merhaba, foruma yeni uye oldum ama uzun zamandir takip etmekteyim. Kizlar 30 yasinda bir kadin olarak yillarca erteledigim ameliyata nihayet karar verdim doktorum serdar beten isinin ehli bir doktor. Ve haftaya ameliyat olacagim nasipse. Ancak fena halde anestezi korkum var. Vesveseler birakmiyor yakami oyle guzel seyler okudumki burda okudukca korkum azaliyor. Kizlar benim gibi anestezi korkusu olan biri bunu nasil yener acilllll ayardimlarinizi bekliyorum....

Canım benim korkma lütfenn..Anesteziden önce yani odanda sana sakinleştirici igne yapılacaktır zaten.O seni oldukça rahatlatacak,güldürecek espiriler bile yaptıracaktır sana.Ameliyathanede narkozdan önce eger kendinde olursan doktorunu beklemek istedigini söyle mutlaka.Doktorunu görmeden narkoz almak istemedigini söyle.Anesteziden önce doktorunla konuşmak,hatta ellerini tutup kafandaki tedirginligi,beklentini bir kez daha söylemek,hatta hatta birkaç damla gözyaşı akıtarak o tatlı uykuya dalmak harika gelecek ve ilerde hatırlayacagın çok güzel bir anı kalacaktır Uyandıgın zaman herşey bitmiş olacak,ellerini gögüslerine götürmeye çalışacaksın veeee..O müthiş çıkıntıyı hissedeceksin,inanamayacaksın..İşte o zamanda mutluluktan iki damla gözyaşın süzülecek gözlerinden..Huzurla uyuyacaksın,ellerin gögüslerinde... Allahım o günlerim aklıma geldide,ne güzel mutluluktu.Pozitif düşün,yazın yaşayacagın o mutlulugu,özgüveni düşün..Bikinileri düşünn... Ay çok duygusalım sanırım.. Fıstıgımm,senin yerinde olmak isteyen milyonlarca kadın var.Bunlar tatlı heyecanlar,korkular Çok güzel derin bir uyku,o kadar güzelkii...öpüyorum bebegim seni,korkma,korkacak hiçbir şey yok...

Yemin ediyorum arzum gozlerim doldu yazini okuyunca isteyim su an terapi gibisiniz annem ameliyathane hemsiresi sanirim cocuklugumdan beri gelen bir korku bu bu yarin doktorumun yanina gidecegim sali yada persembe dedi ameliay icin allahim kalbim cikacak sanki yerinden kizlar her gunu her ani yazacagim arzum fikirlerine ihtiyacim var fenalardayim offffffff

Hoşbuldum teşekkürler canım, sayenizde çok şey öğreniyorum gerçekten iyiki varsınız.

Ameliyatımın üzerinden 25 gün geçti ve ben bugün 2 yeni fotoğraf ekledim. Gerçekten her gün değişiyorlar. İyiki olmuşum diyorum ve olmak isteyenler, doktor seçimini doğru yaptıktan sonra korkulacak bir şey yokmuş:)

Kizlaaaaarrr persembe ameliyat gunum allahm heyecandan e tabi korkudan óluyorummmmmm:)))))

Canımcıgım.Tabiki korkuların,endişelerin olacak.Bunlar gayet normal bir durum.Ben başka ameliyatlarda oldum,buna ragmen her ameliyatımda farklı korkular ve endişeler yaşadım.Odaya sedye geldiginde beni ameliyathaneye götürmek için nerdeyse yanımdakinin agzını burnunu kırasım geliyordu Ama inanki narkozda o kadar güzel ve derin uyuyorsunki uyandıgında ben nerdeyin,ne oldu,ameliyatmı oldum ben diyorsun.Ve hayal ettigin bir sonuçla karşılaşıyorsun.İşte o zaman o kadar mutlu oluyorsunki bu endişelerin ve tedirginliklerin ne kadar boş gereksiz oldugunu anlıyorsun..Bunlar tatlı heyecanlar canımcıgımm... Hangi hastanede olucaksın ameliyatını acaba? Hadi perşembe büyük gün,dualarımız seninle Ne istersen aklına ne takılırsa sor.Bizler buradayız...No panic... :13:

Arzumm bitanesin:) etika da olcam leventte canim bugun doktorla gorustum ay adamin rahatligi oldurecek beni ya. Ama bugun yeni ameliyat olmus biriyle karsilastim orda biraz stresim gecti desteginize ihtiyacim var var persembe gunune kadar bol bol yazin bana opuyorum hepinizi

Canım bende Leventte oturuyorumm... Bana çok yakın o hastane.Eger sakıncası yoksa yanına ugramak isterim dogrusu Yazarız tabiki,aşkolsun..

Canım bende Leventte oturuyorumm... Bana çok yakın o hastane.Eger sakıncası yoksa yanına ugramak isterim dogrusu Yazarız tabiki,aşkolsun..

Sakincasi yoksa ne demek cok mutlu olurum bizzat hatta korkum azalir diyebilirm ben ameliyat saatimi yazarim bir gun gun onceden daha saat belli degil cunku opuyorum cookk

Sakincasi yoksa ne demek cok mutlu olurum bizzat hatta korkum azalir diyebilirm ben ameliyat saatimi yazarim bir gun gun onceden daha saat belli degil cunku opuyorum cookk

Tamam o zaman.Saati bana yazarsın.Eger erken saatte ameliyata girersen ameliyattan sonra gelirim yanına.O günde benim başka önemli bir işim olmazsa tabi,gelmeyi seni tanımayı çok isterim Ama özelden bana adını soyadınıda yazki hastanede seni bulabiliyim...Hadi bakalımm...Zaman geçiyor,heyecan olsun ama korku olmasın,mutluluk olsun yüreginde canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…