Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Greçeklerrr... Yalnızca gerçekler bunlar....

merhaba canım, teşekkür ederim. 25 gün oldu süperim
çok şükür her şey yolunda hala. hiç sıkıntı çekmeden hayatıma devam ediyorum. spora başladım kollarıma yüklenmeden, zaten ilk hafta dansetmeye başlamıştım bile, o da dağıtmadan tabii. sadece dikkat ediyorum çarpma vs olmasın diye, onun dışında her şey normal.

sen nasılsın? karar verdin mi?
alexus mrb canım sen nasıl oldun?

kızlaaarrr yarın saat 1 de ameliyata giriyorum bol bol dua edin bana fena tırsıyorum ama acayipde heyacanlıyım. ....:))))

Kızlarrr... aydın_pls arkadaşımızdan haberler var.Bugün yanına ugrayacaktım ben,hastaneye fakat biliyorsunuz omuzum çatlak,askıda ve hava inanılmaz soguktu gidemedim.Fakat telefon ettim kendisine biraz önce.Doktoru meme ucu kesisiyle kas altına 300cc lik yuvarlak Mentor marka protez kullanmış..Biraz agrısı vardı,olacak o kadar ama.Çok mutlu ameliyattan önce yapılan sakinleştirici sebebiyle ameliyathaneye gidişini çıkışını hatırlamıyormuş hiç.Biliyorsunuz narkozdan çok korkuyordu.Şimdiden gögüslerinin çok güzel göründügünü söyledi.Çok çok selamı var hepinize.En kıssa zamanda foruma girip yazacagını söyledi...

süper haber, eline koluna parmaklarına sağlık diyelim aradığın için

barış beyin babası hastalanmıs randevum iptal oldu(( bir an önce olup kurutlmak istiyorum ama şartlar müsade etmiyo başka doktor mu arastırsam dedim baktım baktım yine barış Çakırda karar kıldım, en son olan aydn arkadas kime olmuş

Kizlar herkese merhaba agrilarm hafifleyince hemen yazayim dedim. Allahimasukur sorunsuz bir ameliyat oldu ayrintilara giremicem anlatrm sonra narkoz korkumu biliyosunuz sagolsun arzum aradi anlattim biraz tek smntm fena susuyorum ya sknti denmez ama su icince wcihtiyaci zorluyor biraz. Benim cicisler bomba gibi gorunuyo mutmuluktan ucuyorum opuyorum hepinizi. Arzum seni ayri opuyorum bebegim sagol hersey icin duam seninle iyiles sende nazar boncugu takcm sana:)

tatlım geç olsun güç olmasın..aydn arkadaşımız serdar beten e ameliyat olmuş

arkadaşım çok geçmiş olsunmutluluğunu paylaşıyorum gönüldeninşallah çabucak iyileşirsin.arzumum ya o bitane gerçekten allah onunda herşeyi gönlüne göre versin cnm arkadaşım

Canım benim,bende seni kocaman öpüyorum.İkimizde iyileşelimde kutlarız artık,birbirimize nazar boncuklarını takarız inşallah...

Birtanemmm..Seninde tarihin gelsin bak,elimizden ne gelirse senin için yapacagım birtanemmm...

yapacağını biliyorum arkadaşım teşekkür ederim herşey için yarın 2 de dr a gidiyorum bakalım aklımda bikaç soru var umarım iyi geçer görüşmem..kendine iyi bak cnm benm öpüyorum ve kaçıyorum artık iyi geceler..

Arkadaslar gunaydin agrilarim azaldi iice harekette zorlaniyorum ama bunada sukur hala hastanedeyim gayet guzel bakiyorlar burasi yani ethica gercekten cok iyi doktor aryan rkadasim serdar beten i tavsiye ediyorum hem kendisi hem ekibiyle muhtesemler gozun kapali guvenebilirsin. Ah beni ameliyata gdderken gorseniz kopardiniz gulmekten sakinlestirici bana bisey yapmadi diye soylenirken sacmaliyomusum aslinda ameliyathaneye girdim annemde hemsire ameliyatima oda girdi en son onu yesillerle vordum uyandigimda ben ameliyat olmadmmi diyomushm:)

arkadaşım çok geçmiş olsunmutluluğunu paylaşıyorum gönüldeninşallah çabucak iyileşirsin.arzumum ya o bitane gerçekten allah onunda herşeyi gönlüne göre versin cnm arkadaşım

Cok co tesekkur ediyorum allah herk de sin boyle yardimcisi ve sizin gibi destekcileri olsun insallah

Cok co tesekkur ediyorum allah herk de sin boyle yardimcisi ve sizin gibi destekcileri olsun insallah

amin cnm amin bende nisanda olcam ameliyatımı,haftaya tam günümde belli oluyo darısı isteyen herkesin başına olsun şimdiden panik ve heyecan içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…