• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba canim kilon ve boyunu bilmiyorum ama 325 ve 350 arasi bence cok guzel ilk gunlerde 200 de taktirsan cok buyuk gelecek benim kilom yaptirirken 48 di boyumda 163 bana 345 takildi hic de buyuk gelmiyor tabi birazda zevk meselesi yirtilir korkusunuda bir cok yag var yirtilmaz eger duzenli birsure kullanirsan simdiden saglikla atlatman dilegiyle
Cnm kilom ve boyum benim de ayni seninkileri begeniorum ama ben okadar buyuge cesaret edemem bnde 300 istiyorum en fazla 325 bakalim doktor ne uygun gorecek

Aslinda kimse nin bilmesini istemiorum ama soyle dusunuorum oralar sogukmus ole dio kayinvalidemler birde hasta olurum istambul sicak orasi soguk grip olurum doktor amelyat edemem derse die cok korkuyorum okadar bekledim ô yuz d'en gider gitmez oliyim diorum ya ben orda is guc yapmam ô yonden bi sıkıntim olmaz ama agrilarim olursa anlarlar anlamalarinida istemiorum
Canim kasalti olacaksan zaten 3 gün agridan ölüyomussun oyle diyorlar gerci herkesin aci esigi ayni diil ama kas bu sonucta. Birdr hasta olacagin kesin diilki cok dikkat edersen hasta olmazsin.yerinde olsam oraya gider biraz durur cocuklarida kayinvalideme birakir gelir ameliyat olurdum boyle bi imkanin varsa kesinlikle boyle yapmani tavsiye ederim yoksa herkes anlar. Benimde fobim bu :( biri anlar diye cok korkuyorum

Cnm kilom ve boyum benim de ayni seninkileri begeniorum ama ben okadar buyuge cesaret edemem bnde 300 istiyorum en fazla 325 bakalim doktor ne uygun gorecek
Canim kasalti olacaksan zaten 3 gün agridan ölüyomussun oyle diyorlar gerci herkesin aci esigi ayni diil ama kas bu sonucta. Birdr hasta olacagin kesin diilki cok dikkat edersen hasta olmazsin.yerinde olsam oraya gider biraz durur cocuklarida kayinvalideme birakir gelir ameliyat olurdum boyle bi imkanin varsa kesinlikle boyle yapmani tavsiye ederim yoksa herkes anlar. Benimde fobim bu :KK43: biri anlar diye cok korkuyorum
Canım bu bir ameliyat, herkesin bünyesi , Dr un tarzı , kullanılan yöntem farklı... O yüzden kaç günde iyileşeceğini bilemeyiZ. Forumda 5. Gün işe giden de var, 15 gün kumıldayamayan da var. Ameliyatı olup gidersen , ağrılarına bi kılıf bulmak zorundayız ;) kayınvalidene, yine ameliyat olduğunu söyle, ama göğsünde kistlerim olduğunu bunun çok ağrı yaptığını ve en sonunda dr unun almak zorunda kaldığını söyle.ve bu kist ameliyatının en ağrılı ameliyatlardan biri olduğunu belirt. Gurbette yalnız olmak istemediğini , Bu yüzden Türkiye de olduğunu söyle. Böyle dersen, köyde prensesler gibi dinlenirsin .... ALLAHIM ORUÇ ORUÇ NE SENARYO YAZDIM YINE :KK70:

Kilomuz ve boyumuz ayniymis canim.ben en fazla 300e cesaret edebiliyorum.keske gorme imkanim olsaydi :KK43: cok buyuk durmuyor mu 345 o_O
Ilk bir ay odemden dolayi evet banada buyuk gelmisti simdi memnunum hic olmasa yaptirdigima deydi diyorum ben c yi doldursun istemistim ve gogus dikumda sarkik ve incelmis durumdaydi kas alti olunca biraz daha kuculuyormus kasin baski yapmasindan dolayi suan bir tane resmim var seni izleyim bak ama orda daha odemli ve gozume buyuk geliyordu

Canım bu bir ameliyat, herkesin bünyesi , Dr un tarzı , kullanılan yöntem farklı... O yüzden kaç günde iyileşeceğini bilemeyiZ. Forumda 5. Gün işe giden de var, 15 gün kumıldayamayan da var. Ameliyatı olup gidersen , ağrılarına bi kılıf bulmak zorundayız :KK66: kayınvalidene, yine ameliyat olduğunu söyle, ama göğsünde kistlerim olduğunu bunun çok ağrı yaptığını ve en sonunda dr unun almak zorunda kaldığını söyle.ve bu kist ameliyatının en ağrılı ameliyatlardan biri olduğunu belirt. Gurbette yalnız olmak istemediğini , Bu yüzden Türkiye de olduğunu söyle. Böyle dersen, köyde prensesler gibi dinlenirsin .... ALLAHIM ORUÇ ORUÇ NE SENARYO YAZDIM YINE :KK70:
Ayyyy canim cok alemsin gulmekten òldum bencede gider gitmez olmasi en guzeli hoc olmasa gelmeden kontrollerini olur ben koltuk alti liflerim alindi demistim orda benim ameliyat oldugumu bilenlere ;) ;)ama ne kadar inandilar bilemem ;)

Ilk bir ay odemden dolayi evet banada buyuk gelmisti simdi memnunum hic olmasa yaptirdigima deydi diyorum ben c yi doldursun istemistim ve gogus dikumda sarkik ve incelmis durumdaydi kas alti olunca biraz daha kuculuyormus kasin baski yapmasindan dolayi suan bir tane resmim var seni izleyim bak ama orda daha odemli ve gozume buyuk geliyordu
Ayy canim harika görünüyorlar :21: senin adina cok sevindim yaa:KK28:

Canım bu bir ameliyat, herkesin bünyesi , Dr un tarzı , kullanılan yöntem farklı... O yüzden kaç günde iyileşeceğini bilemeyiZ. Forumda 5. Gün işe giden de var, 15 gün kumıldayamayan da var. Ameliyatı olup gidersen , ağrılarına bi kılıf bulmak zorundayız :KK66: kayınvalidene, yine ameliyat olduğunu söyle, ama göğsünde kistlerim olduğunu bunun çok ağrı yaptığını ve en sonunda dr unun almak zorunda kaldığını söyle.ve bu kist ameliyatının en ağrılı ameliyatlardan biri olduğunu belirt. Gurbette yalnız olmak istemediğini , Bu yüzden Türkiye de olduğunu söyle. Böyle dersen, köyde prensesler gibi dinlenirsin .... ALLAHIM ORUÇ ORUÇ NE SENARYO YAZDIM YINE :KK70:
Ya cnm ne kadar cok guldum cok iyi geldi gercektende soledigin gibi olabilir aslinda bncede gider gitmez amelyat olmak ya ins hizli iylesenlerden oluruz iyce stress oldum valla ruyalarima giriyo hep offf kafayi yiyicem dusununce bile karnima Agrilar giriyo ô gun nasil ayakta durcam ben

Merhaba canim kilon ve boyunu bilmiyorum ama 325 ve 350 arasi bence cok guzel ilk gunlerde 200 de taktirsan cok buyuk gelecek benim kilom yaptirirken 48 di boyumda 163 bana 345 takildi hic de buyuk gelmiyor tabi birazda zevk meselesi yirtilir korkusunuda bir cok yag var yirtilmaz eger duzenli birsure kullanirsan simdiden saglikla atlatman dilegiyle
Boyum 1.65 kilo 52 sütyen bedenim 75b sabah ameliyat var bana şans dileyin heycan korku hepsi biarada

Benide izlemeye alırmısın

Canım memnun olmana çok sevindim:))
Evet canim begeniyorum ;)seninkileri daha cok begeniyom ama ;)tatilinde nasil bir duygu memisli olmak 21 de bende antalyadayim umarim erken deyildir dikisler tam iyilesme olmadi sanirim daha yumsama super oldu memisli olmak cooook guzelmos yaaa;) ;)

Evet canim begeniyorum :KK66:seninkileri daha cok begeniyom ama :KK66:tatilinde nasil bir duygu memisli olmak 21 de bende antalyadayim umarim erken deyildir dikisler tam iyilesme olmadi sanirim daha yumsama super oldu memisli olmak cooook guzelmos yaaa:KK66: :KK66:
Canım çok teşekkür ederim:)sen hala erken bir dönemdesin zamanla çok daha güzel olacaklar;)tatilde memeli olmanın tadı başkaymış yaa:))eşimden dolayı istediğim bikinileri giyemesem de süngersiz giymek,eski yazlık elbiselerimin duruşu çok mutlu ediyor beni.koltuk altı izlerimden biri iyice silikleşti,neredeyse koltuk altı çizgilerimden biri gibi oldu.diğerinin biraz daha zamanı var.ama şu ana kadar ameliyat olduğumu anlayan,izlerimi farkeden hiçkimse olmadı.şekil ve büyüklük olarak çok memnunum.daha küçüğü asla tatmin etmezmiş beni.ona emin oldum.yumuşaklıkları da çok daha iyi.senin de 21 i tatil için erken değil,bir problem yaşamazsın merak etme;)güzel memişlerle tatilin tadını çıkarırsın;)

Canım çok teşekkür ederim:)sen hala erken bir dönemdesin zamanla çok daha güzel olacaklar:KK66:tatilde memeli olmanın tadı başkaymış yaa:))eşimden dolayı istediğim bikinileri giyemesem de süngersiz giymek,eski yazlık elbiselerimin duruşu çok mutlu ediyor beni.koltuk altı izlerimden biri iyice silikleşti,neredeyse koltuk altı çizgilerimden biri gibi oldu.diğerinin biraz daha zamanı var.ama şu ana kadar ameliyat olduğumu anlayan,izlerimi farkeden hiçkimse olmadı.şekil ve büyüklük olarak çok memnunum.daha küçüğü asla tatmin etmezmiş beni.ona emin oldum.yumuşaklıkları da çok daha iyi.senin de 21 i tatil için erken değil,bir problem yaşamazsın merak etme:KK66:güzel memişlerle tatilin tadını çıkarırsın:KK66:
Ayyyyy ne güzel yazmışsın....birden kendimi hayal ettim:KK5:

Arkadaşlar merhaba. Ben uzun zamandır, doğum yaptığım 15 seneden beri silikon hayalleri ile yanıp tutuşuyorum. Malum fiyatlar imkanlar benim hayallerimi hep erteledi, şimdi seneye yaza kadar araştırıp yazın silikonu kesin yaptırma kararındayım. sizlerden yardım rica ediyorum, nereden nasıl başlamalıyım İstanbulda oturuyorum devlet hastanesinde olmayı istiyorum özele gücüm yetmez. İyi makul fiyatlı doktor tavsiye ederseniz ve nereye başvurmam hangi hastanelere gitmem hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. İstanbul dışında yakın çevre Silivri, Edirne gibi oralarda olabilir. Hepinize şimdiden geçmiş olsun ve yeni görünümünüzle mutlu bir hayat dilerim. Sevgiler...

Canım çok teşekkür ederim:)sen hala erken bir dönemdesin zamanla çok daha güzel olacaklar:KK66:tatilde memeli olmanın tadı başkaymış yaa:))eşimden dolayı istediğim bikinileri giyemesem de süngersiz giymek,eski yazlık elbiselerimin duruşu çok mutlu ediyor beni.koltuk altı izlerimden biri iyice silikleşti,neredeyse koltuk altı çizgilerimden biri gibi oldu.diğerinin biraz daha zamanı var.ama şu ana kadar ameliyat olduğumu anlayan,izlerimi farkeden hiçkimse olmadı.şekil ve büyüklük olarak çok memnunum.daha küçüğü asla tatmin etmezmiş beni.ona emin oldum.yumuşaklıkları da çok daha iyi.senin de 21 i tatil için erken değil,bir problem yaşamazsın merak etme:KK66:güzel memişlerle tatilin tadını çıkarırsın:KK66:
Adınıza çook sevindim darısı başımıza ameliyat olduktan kaç gün sonra normal hayatınıza döndünüz

arkadaslar ben operasyon olali 1 ay oldu...memelerin ust bolumu hala dolgun yan goruntusu yarim kavun tabirinde sol mememin koltuk alti kismindan silikonu hisedebiliyorum ve masaj sonrasinda agri yapiyo geceleri saga sola yatamiyorum yatarsamsol tarafimda agrim oluyor evdede artik sudyensiz dolasiyorum bi sakincasi olurmu tecrubeli arkadaslar yasadiklarini paylasirlarsa sevinirim

arkadaslar album olusturmayi tarif edermisiniz ve meme opetrasyonu sonrasi resmi olan beni ekleyebilirmi bende tarife gore eklicem yarim kavun goruntusu normalmi paylasimda bulubmak istiyorum

Back