• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ya aslında pişmanlık demiyelimde,bende dikleştirmede oldu,benim dokum bayağı vardı 250den fazlası bende çok öne doğru olurdu..ama şimdiki bilgilerim olsaydı 300 orta profil olmasını isterdim..kendi dokumla orta profil birleştiğinde bayağı yükseklik olurdu diye düşünüyorum..
Zaten aslında kendi dokusu fazla olanlarda mod plus,az olanlarda high profil kullanılıyormuş genelde.ben de high olsa nasıl olurdu diye düşünüyorum bazen.çünkü kendi dokum çok çok azdı;)

daha önce doğum yapan ve emzirmeden sonra protez taktıran kimler var? beni izler misiniz? birkaç arkadaşın ameliyat sonuçlarını gördüm ama evli değillerdi ve meme dokuları yoktu. ameliyat sonuçları çok güzel ama ben kendi durumumla kıyaslayamıyorum.

aynen bende ayni durumdayim, benim diklestiemede oldu hic memnun kalmadim.
Arkadaslar eklerseniz sevinirim :KK54:

benim gögüs kafesime göre cok genis b Cup istemistim c Cup oldu ve sag tarafimda, altindan hematom olustugu icin gece tekrar ameliyata aldilar ama protez yamuk kaldigi icin ucuda yamuk disa Dogru kayik kaldi :KK43:

hayırlı olsun cnm :KK48: yorumlarda bir yerde elime geliyor dalga dalga diyen olmuş senin var mı öyle bişey? eline geliyor mu ? tam yumaşadılar mı? az detay ver gari :rolleyes:
Teşekkürler:)benim problemim biraz sert olmalarıydı.ama doktorum biraz daha yumuşayacaklar demişti.gerçekten şu ara sanki biraz daha yumuşamaya başladılar.alt kenarlardan parmakla yoklayınca biraz hissediyorum ama rahatsız edici boyutta değil.öyle ele gelen,rahatsız eden bir durum yok.bundan iyisi can sağlığı.gayet memnunum;)

Teşekkürler:)benim problemim biraz sert olmalarıydı.ama doktorum biraz daha yumuşayacaklar demişti.gerçekten şu ara sanki biraz daha yumuşamaya başladılar.alt kenarlardan parmakla yoklayınca biraz hissediyorum ama rahatsız edici boyutta değil.öyle ele gelen,rahatsız eden bir durum yok.bundan iyisi can sağlığı.gayet memnunum:KK66:
ya hala mı eline geliyor ? hep mi öyle olacak ? :KK59: eşin dokununca hissediyor mu , bir sana mı öyle geliyor ? :KK23:

canım benim daha cok yeni o kadarda pimpirikli bir kadınım bilmiyorum daha sonra olur mu ama şu an hic elime gelmiyor hatta bazen diyorum silikon degılde baska biseymi koydular :-)

Burdan bi arkds benm fotoyu alip doktoruma gtms bundan istiorm dye merak ettm kmse ciksin ortaya:))))

Back