Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

WhiteSwan_ cok güldürdün beni bu kadar iyi tarif eder insan hissettiğini keloğlan süpermiş tmm senle beraber sabırla bekliyoruz

canım inşallah kapsül oluşumu olmamıştır. kasaltı değilmiydi senin?

Canım şöyle 1-2 ay geçsin,gör bak fikrin nasıl değişecek.insan %100 istediğine emin olsa bile ilk başlarda yadırgıyor.üstüne bir de ağrılar,sızılar eklenince pişman bile olunuyor.zamanla şekillenecekler,yumuşayacaklar,gerçek memeye benzeyecekler.ağrılar,rahatsızlıklar geçecek.biraz sabır sadeceben ilk 1 ayımda buraya yazıyor olsaydım şimdiki gibi güzel şeyler yazmayabilirdim

bilmiyorum canım eger nefesim düzene girmezse baskı devam ederse çıkarttırırım.sonucta nefes benim icin daha önemli..bir de kamburmu kalacagım nedir hala dik duramıyorum.biraz daha küçük olabilir di. ki bunu da burda cok söylemistim .

Canım şimdi sımsıkı bir sütyen takıyorsun ve hala ödemlerin var.ödemler geçtikçe sütyen eskisi gibi sıkmıyor ve çok rahatlıyorsun.umarım sadece bundan kaynaklanan bir sıkıntıdır ve biran önce düzelir.eğer düzelmezse de tabi ki en önemlisi sağlık.inşallah düzelirsin canımm:)

Cnm insallah her sey yoluna girer doktorun ne dusunuo konustunmu kendisiyle normalmi dio

insallah canım..

insallah canım..
Cnm belkide o alışık olmadığımızdan. Benimde senin kdr deil belki ama nefes sorunum vardır genelde.sirtustu yatarsam kesinlikle nefes alamiyorum. Hemen yan dönüyorum. Yan yatınca da ödem olurmuş. İnşallah çabuk yumuşar alısirsin. Sonuçta bu kadar acı çektik. Çıkartmak ta zor.

Kızlar dün gittim kontrole, fibrokistik birşey muhtemelen dedi çok önemsemedi geçer ama takip edelim dedi, ama baktım çok zaman geçipte hala duruyor o zaman tekrar giderim. Sert masaj yapmamı önerdi bide.. @SeraParis GAZELLE84 M melike1990 Kapsül fln hiç öyle birşey söylemedi, hem daha 1 ay yeni olucak, bu kadar kısa sürede kapsül olur mu ki :/

Canim operasyom oncesi ultrasonla bakilmismiydi yada adet donemin yakinmi? Benim bilinen vardi ust tarafta elime geliyor mesela hani onceden belkide vardi gerginlikle daha cok ortaya cikmis olabilir.

Canim operasyom oncesi ultrasonla bakilmismiydi yada adet donemin yakinmi? Benim bilinen vardi ust tarafta elime geliyor mesela hani onceden belkide vardi gerginlikle daha cok ortaya cikmis olabilir.
Yok cnm bakılmamıştı, çünkü zaten dümdüzdü o meme hiç dokum da yoktu doktor gerek görmemişti. Daha önceden varmıydı yokmuydu sonradan mı oluştu onu da anlamadm, masaj yapmaya başlaynca hissettm bişe oldugunu.

CAnım benim de hiç dokum yok , sıfır. 3 doktorla görüştüm sadece biri meme ultrasonu istedi. Ileride herhangi bi oluşum olursa kıyaslama yaparız dedi.

kac cc yaptirdin cnm bide dokun var miydi duz muydu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…