Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar 837 sayfa okudum ama son günlerde çok yoğunum sık giremiyorum. okuduğum kadarıyla herkes ya yeni yaptırmış ya da en fazla 3 ay geçmiş. yok mu arada 6 ayı geçen . tam olarak ne zaman oturuyor bu silikon ? ben de bayramdan sonra yaptırcam inş. ama hiçbir şeyden emin olamıyorum .

Ben ve bir cok arkadas yeni olmadi canim bazi arkadaslarin hatta sene gecti hala burda aktifler :)
Benim 5 ay oldu ve bence tam oturmasi icin 6 ay isyiyor ama tabiki iki uc ay sonra bile guzeller

merhaba
seninkiler tam oturmadı mı daha ? bir de ilk zamanlar çok belli olacağı benim kafamı karıştırıyor inanıyorum ki biz farketmeden birçok bayan hatta erkek sana dikkat ediyor. ilk olduğumda kesin bu silikon taktı dicekler diye düşünüyorum zaten geniş giyinen biriyim ama belli oluyor sonuçta . senin ilk zamanlar çok belli oldu mu?

Inan kimse far etmedi benim gorumcelerim bile bilmiyor ameliyat oldugumu her zaman destekli sutyen giyiyordum ondandir belki ama guzel saklanir merak etme

KIZLAR_ ilk doktor muayenemi oldum bu hafta. O kadar hazırlıksız gittim ki doktorun yanına, hiç bir şey soramadım nerdeyse doktora. O anlattı bana ameliyat sonrası nasıl olacak vs vs.
Doktor çoğunlukla damla silikon takıyormuş ameliyatlarda. Ama istersen yuvarlak da tercih edebiliriz dedi. Damla protez doğal duruyormuş, yuvarlağın üst tarafı dolgun olduğu için, daha çok dekolte isteyenler tercih ediyormuş. Ve damla silikonun döndüğünü ben hiç görmedim dedi. DÖNMEZ dedi. Kesin konuşması doğru mu tereddütteyim?

Meme altı kesisi en güvenilir olanı dedi. Koltuk altı kesisinde her boyut protezi deneme şansımız olmuyor ameliyat esnasında dedi. Sizin de bilginiz var mı bu konuda?

Ben çok büyük istemediğimi söyledim. Doktor da 250-300 cc arası takalım dedi. Sizce taktırmışken tam olsun diye mi düşünmeliyim? 270 cc örneğin küçük mü kalır?

Her şeye olabilirli konuştu doktor. Tedbirli olmak için mi öyle konuştu bilemedim. Çok büyük silikonlarda, silikonu elimle hissetme olasılığım yüksek olabilirmiş.
İlk doktor görüşmemdi. Ve bu kararsızlık beni deli edecek. Yol gösterir misiniz, fikir verebilir misiniz bana?

Canim bir kac dr la daha gorus fikir al hangisi icine sinerse onu sec
Bence 270 kucuk cc eger hic dokun yoksa yani senin istegine bagli nasil bir gogus istiyosun o onemli yuvarlajta o kadar ama. Aman bir dekolte olmuyor yani zaten kas alti olunca o bombelik haliyle yumsak bir goruntu oluyor
Hangi dr la gorustun de damlayi tercih etti merzk ettim

canım 270 seni tatmin etmez diye düşünüyorum. bide damlanın cc leri daha düşük yuvarlak proteze göre. yani 300 cc yuvarlağın durduğu gibi 350cc damla da duruyor. birkaç doktorla daha görüşmen iyi olur. en azından hepsi aynı şeyi söylerse için rahatlar.

keske canim gunaydin.Oncelikle memelerinin su anki hallerini cekip yuklersen daha saglikli yorumlar yapabiliriz.Benim protezim 400 cc kas alti ve elime gelme diye bi durum yok.Meme alti kesisinde daha fazla boyutlarda deneme sansi oluyomus operation sirasinda ayrica meme basi kesisini dogum yapmamis kadinlara pek onermiolar malum sut bezleri his kaybi riskine karsi.Benim meme alti kesisi ve kesi izlerimin durumu bir aylik olmasina ragmen gayet iyi.Doktorda protezi sutyenin icine koyarak bisey anlayamiosun sana tavsiyem nette breast implant,breast augmentation yazip before after resimlerine bakman.Orda senin meme boyutuna yakin memelerin pek cok cc ve formda protez yerlestirilmis hallerini gorup az cok kafanda fikir olusturabilirsin.Ama estetikte sole bi durum var herkesin operation I tamamen kendine ozgu sekillenio.Ben doktoruma soracagim sorulari unutabilirim diye bi kagida yazmistim sende ole yapabilirsin.

canım benim tahminimden daha büyük silikon takıldıgı halde kimse farketmez .ameliyat öncesi ne giyiyosam sonrasında da giyebiliyorum elbiselerimi gömleklerimi pijamalarımı atletlerimi bile denedim ama farkedilmiyor ve hepsi oluyor.ben de öyle duble duble dolgulu sutyenler giyiyordum..
sadece bunu gercekten isteyip istemedigine karar ver ve ayrıca başka rahatsızlıkların yoksa eger ki benim gibi sonra acı cekip üzülmeyesin.

Canım benim çok yakın arkadaşlarımdan birinin göğsü silikonluymuş. Ben ameliyat yaptırmaya karar verip ona söylemiştim, benimki de silikon diyince çok şaşırdım. Benimki 2 aya yaklaşıyor inan hiç belli olmuyor. Ben de destekli takıyordum o yüzden kimse anlamadı.

Ücretler hakkında bi bilgin var mi canım devlette olunca ne kadar gidiyo

Al benden de okadar dün ameliyata girerken 350 takarim dedi uyandığımda 295 şoka girdim kıyafetle hiç belli olmuo gibi azcık tişörtler den belli olcak sanıyordum
Ya ben anlamıyrum doktor ameliyat.öncesiyle sonrası.şoka.sokuyorlar bizi Allahtan ameliyata girerken bile 375cc altı olmadın deyip durdum ve öylede taktı şükür

ben destekli giymiyorum ama sorun o sonra bu kıza ne olmuş demesinler

gerçeten çok istiyorum. bir süredir düşünüyorum ve artık eminim. göğüs bölgesi için epilasyonda işlem yapan kız bile bıyık altı güldüğünü farkettim bunun kaç şey daha . ben neden kendimi bu kadar kasıyorum ki diye düşündüm . peki senin nasıl bir rahatsızlığın var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…