Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Geldiğin gün hasta bi kadın olmucaksın o gün canını çıkarcam :KK70: sonra sen benim canımı çıkarırsın ben de sabaha kadar konuşmaktan uyutmam seni mutluluk2015 mutluluk2015 ama haksız mıyım yani yıllardır tül den dantelden sütyen denemek giymek istedim ve o günde seraparise denk geldi ve nerde dantel tül var deneyelim diye yalvaran gözlerle bakıodum :KK70:
Evet geldigim gun serbes hersey konusuruz :)) haklisin canim dene tabi ama bensiz ☺️

Hahaha ayy evet valla ben bi kac tane aldim magzadaki kadin olcmustu D cup sun demisti basta tam doldurmuyo alt kismini oyle tuaf duruyordu neyse bekleyim biraz da oyle giyim dedim bi baktim olmuyor ustlerden tasiyor bu sefer meburen tellerini cikzrdim rahat etmek icin neyse magzaya gittigimde kadin bi daha olctu dediki sen E cup sun artik :KK70: onjn icin acele etmeyin protez tam otursun asagi insin kizlarr :KK31:
Ayy ben kaç cup olacağım kimbilir ya :KK43:

Geldiğin gün hasta bi kadın olmucaksın o gün canını çıkarcam :KK70: sonra sen benim canımı çıkarırsın ben de sabaha kadar konuşmaktan uyutmam seni mutluluk2015 mutluluk2015 ama haksız mıyım yani yıllardır tül den dantelden sütyen denemek giymek istedim ve o günde seraparise denk geldi ve nerde dantel tül var deneyelim diye yalvaran gözlerle bakıodum :KK70:
Canım kurban olsun dantelli sütyenlerimi hepsiiii...hatta ben mememin ucuna yıldız yapıştırıp öyle gezicem evde:KK70:

kızlar merhaba, bugün 26. günüm, baya iyileştim pek bi sıkıntım kalmadı ara ara hafif ağrılar haricinde diyebilirim, ta ki düne kadar.. Masaj yaparken sağ ğöğsümde meme başının yanında bi sertlik beze gibi bişey hissettim, bugün baktım yine var elime geliyor, dıştan şişlik filan yok, oysaki hiç doku olmayan dümdüz olan göğsümde bide. Moralim bozuldu çok, doktoruma yazdım bakalım ne diyecek :KK42::KK42::KK42:

kızlar merhaba, bugün 26. günüm, baya iyileştim pek bi sıkıntım kalmadı ara ara hafif ağrılar haricinde diyebilirim, ta ki düne kadar.. Masaj yaparken sağ ğöğsümde meme başının yanında bi sertlik beze gibi bişey hissettim, bugün baktım yine var elime geliyor, dıştan şişlik filan yok, oysaki hiç doku olmayan dümdüz olan göğsümde bide. Moralim bozuldu çok, doktoruma yazdım bakalım ne diyecek :KK42::KK42::KK42:
Allah allah bende merak ettim simdi bizede soyle dediklerini cnm

Hey yavrum hey gökten yıldız toplarım ben senin için .hatta başka fikirlerimde var yıldız ağır gelir diyosan bir gül yaprağı yeter:21:
Alllahımmmmmmmmmm :KK55::KK55::KK55: Yorguncam hadi en yükseğe çıkıp o en parlak yıldızı bulalım:KK48: Ama mememin ışıltısını kapatmasın:KK19::KK70: Ayyy çok güzeldi canım, süpersin ;)

WhiteSwan_ WhiteSwan_ senden de bi poz alalım değişik :KK70:
Canım alcazda ben daha kendime bakamıyorum korkuyorum ve cok yadırgıyorum hani Keloğlan ı saçlı görsem ona hiç yakıştıramam ve çok yadırgarım ya çünkü onu ben kel olduğu için çok seviyorum :KK16: şimdi bende öyle durumdayım ya bu memeli halimi yadırgıyorum ve daha alışıp sevemedim :mad: bu hayatımda kendimle ilgili aldığım en radikal karardı ya ben saçımı bile değiştiremem kestirmem boyatamam nasıl yaptım bu işi bilmiyorum üstelik bazı rahatsızlıklarımı bile bile :KK62:

Back