Evet geldigim gun serbes hersey konusuruz :)) haklisin canim dene tabi ama bensizGeldiğin gün hasta bi kadın olmucaksın o gün canını çıkarcamsonra sen benim canımı çıkarırsın ben de sabaha kadar konuşmaktan uyutmam seni mutluluk2015 ama haksız mıyım yani yıllardır tül den dantelden sütyen denemek giymek istedim ve o günde seraparise denk geldi ve nerde dantel tül var deneyelim diye yalvaran gözlerle bakıodum
Ayy ben kaç cup olacağım kimbilir yaHahaha ayy evet valla ben bi kac tane aldim magzadaki kadin olcmustu D cup sun demisti basta tam doldurmuyo alt kismini oyle tuaf duruyordu neyse bekleyim biraz da oyle giyim dedim bi baktim olmuyor ustlerden tasiyor bu sefer meburen tellerini cikzrdim rahat etmek icin neyse magzaya gittigimde kadin bi daha olctu dediki sen E cup sun artikonjn icin acele etmeyin protez tam otursun asagi insin kizlarr
Bu mutluluğu kimse anlayamazBu arada bentboz arkadasimla 4 gunlukken girdik victoria secret ye allah gorme birini giyip birini cirakiyordu daral gelmisti bana sen oyle diyonce aklima geldi foto cekiyodum bende sapik gibi
Canım kurban olsun dantelli sütyenlerimi hepsiiii...hatta ben mememin ucuna yıldız yapıştırıp öyle gezicem evdeGeldiğin gün hasta bi kadın olmucaksın o gün canını çıkarcamsonra sen benim canımı çıkarırsın ben de sabaha kadar konuşmaktan uyutmam seni mutluluk2015 ama haksız mıyım yani yıllardır tül den dantelden sütyen denemek giymek istedim ve o günde seraparise denk geldi ve nerde dantel tül var deneyelim diye yalvaran gözlerle bakıodum
Hahaha unutma bunu sen bi amelyat ol o yıldızlı fotoyu atana kadar peşindeyimCanım kurban olsun dantelli sütyenlerimi hepsiiii...hatta ben mememin ucuna yıldız yapıştırıp öyle gezicem evde
Allah allah bende merak ettim simdi bizede soyle dediklerini cnmkızlar merhaba, bugün 26. günüm, baya iyileştim pek bi sıkıntım kalmadı ara ara hafif ağrılar haricinde diyebilirim, ta ki düne kadar.. Masaj yaparken sağ ğöğsümde meme başının yanında bi sertlik beze gibi bişey hissettim, bugün baktım yine var elime geliyor, dıştan şişlik filan yok, oysaki hiç doku olmayan dümdüz olan göğsümde bide. Moralim bozuldu çok, doktoruma yazdım bakalım ne diyecek
Gel bakalım dedi canım, bugün iş çıkışı gidicem kontrole, haber veririm tabiAllah allah bende merak ettim simdi bizede soyle dediklerini cnm
Hey yavrum hey gökten yıldız toplarım ben senin için .hatta başka fikirlerimde var yıldız ağır gelir diyosan bir gül yaprağı yeterCanım kurban olsun dantelli sütyenlerimi hepsiiii...hatta ben mememin ucuna yıldız yapıştırıp öyle gezicem evde
AlllahımmmmmmmmmmHey yavrum hey gökten yıldız toplarım ben senin için .hatta başka fikirlerimde var yıldız ağır gelir diyosan bir gül yaprağı yeter
Yıldızla senin memislerini yan yana koysak yıldız sönük kalır canımAlllahımmmmmmmmmmYorguncam hadi en yükseğe çıkıp o en parlak yıldızı bulalım Ama mememin ışıltısını kapatmasın Ayyy çok güzeldi canım, süpersin
Canım süpersin, Wallahi de o resmi çekicem, yıldızlı sticker alıp yapıştırcamHahaha unutma bunu sen bi amelyat ol o yıldızlı fotoyu atana kadar peşindeyim
Benim içinde çiçekli Güllü bi poz verirsin artıkCanım süpersin, Wallahi de o resmi çekicem, yıldızlı sticker alıp yapıştırcam@asil94 pozundan sonra yıldızlı poz fenomen olacak
Foruma , bir güneş gibi doğucamYıldızla senin memislerini yan yana koysak yıldız sönük kalır canım
Her türlü her türlüBenim içinde çiçekli Güllü bi poz verirsin artık
Canım alcazda ben daha kendime bakamıyorum korkuyorum ve cok yadırgıyorum hani Keloğlan ı saçlı görsem ona hiç yakıştıramam ve çok yadırgarım ya çünkü onu ben kel olduğu için çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?