Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet geldigim gun serbes hersey konusuruz :)) haklisin canim dene tabi ama bensiz

Ayy ben kaç cup olacağım kimbilir ya

Canım kurban olsun dantelli sütyenlerimi hepsiiii...hatta ben mememin ucuna yıldız yapıştırıp öyle gezicem evde

kızlar merhaba, bugün 26. günüm, baya iyileştim pek bi sıkıntım kalmadı ara ara hafif ağrılar haricinde diyebilirim, ta ki düne kadar.. Masaj yaparken sağ ğöğsümde meme başının yanında bi sertlik beze gibi bişey hissettim, bugün baktım yine var elime geliyor, dıştan şişlik filan yok, oysaki hiç doku olmayan dümdüz olan göğsümde bide. Moralim bozuldu çok, doktoruma yazdım bakalım ne diyecek

Allah allah bende merak ettim simdi bizede soyle dediklerini cnm

Hey yavrum hey gökten yıldız toplarım ben senin için .hatta başka fikirlerimde var yıldız ağır gelir diyosan bir gül yaprağı yeter
Alllahımmmmmmmmmm Yorguncam hadi en yükseğe çıkıp o en parlak yıldızı bulalım Ama mememin ışıltısını kapatmasın Ayyy çok güzeldi canım, süpersin

WhiteSwan_ senden de bi poz alalım değişik
Canım alcazda ben daha kendime bakamıyorum korkuyorum ve cok yadırgıyorum hani Keloğlan ı saçlı görsem ona hiç yakıştıramam ve çok yadırgarım ya çünkü onu ben kel olduğu için çok seviyorum şimdi bende öyle durumdayım ya bu memeli halimi yadırgıyorum ve daha alışıp sevemedim bu hayatımda kendimle ilgili aldığım en radikal karardı ya ben saçımı bile değiştiremem kestirmem boyatamam nasıl yaptım bu işi bilmiyorum üstelik bazı rahatsızlıklarımı bile bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…