Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar esteword da amelyat olan kim var esmeraldam ve seraparis biliorum baska yokmu ??
Canim esteworldda bir suru doktor var yazim buraya

Bulent tekerekoglu ( asil94 asil94 melodi333435 melodi333435 @Safimu Honeyyylove Honeyyylove ve benim kardesim dahil ona oldular hatirlamadigim kisiler varsa ozr

Hakan gence : onada olan var bu forumda arastirabilirsiniz

Kamran efendioglu

Volkan otrakci

Ve daha tanimadigim dr lar var

Canim esteworldda bir suru doktor var yazim buraya

Bulent tekerekoglu ( asil94 asil94 melodi333435 melodi333435 @Safimu Honeyyylove Honeyyylove ve benim kardesim dahil ona oldular hatirlamadigim kisiler varsa ozr

Hakan gence : onada olan var bu forumda arastirabilirsiniz

Kamran efendioglu

Volkan otrakci

Ve daha tanimadigim dr lar var

Anladim cnm peki murat topalan nasil bilen varmi oda orda prof hemde kendisi ?

Tsk tatlim cok guzel duruyolar daha sutyenle rahat edemezsin bir kac daha sabret alma fazla benim aldiklarim olmuyor artik
Canım iyi dedin bak bunu ;) ben de ilk iş olarak sütyen alacaktım:KK31:Görmemişin memesi olmuş... Durumu olacaktı benimki... O zaman ben yaptırdıktan sonra gidiiim la senza ya, kabine giriiiim sapık gibi hepsini giyip resim çekiiim... Anca rahatlarım :KK70:

Canım iyi dedin bak bunu :KK66: ben de ilk iş olarak sütyen alacaktım:KK31:Görmemişin memesi olmuş... Durumu olacaktı benimki... O zaman ben yaptırdıktan sonra gidiiim la senza ya, kabine giriiiim sapık gibi hepsini giyip resim çekiiim... Anca rahatlarım :KK70:
Hahaha ayy evet valla ben bi kac tane aldim magzadaki kadin olcmustu D cup sun demisti basta tam doldurmuyo alt kismini oyle tuaf duruyordu neyse bekleyim biraz da oyle giyim dedim bi baktim olmuyor ustlerden tasiyor bu sefer meburen tellerini cikzrdim rahat etmek icin neyse magzaya gittigimde kadin bi daha olctu dediki sen E cup sun artik :D onjn icin acele etmeyin protez tam otursun asagi insin kizlarr :KK31:

Canım iyi dedin bak bunu :KK66: ben de ilk iş olarak sütyen alacaktım:KK31:Görmemişin memesi olmuş... Durumu olacaktı benimki... O zaman ben yaptırdıktan sonra gidiiim la senza ya, kabine giriiiim sapık gibi hepsini giyip resim çekiiim... Anca rahatlarım :KK70:
Bu arada ben tboz tboz arkadasimla 4 gunlukken girdik victoria secret ye allah gorme birini giyip birini cirakiyordu daral gelmisti bana sen oyle diyonce aklima geldi foto cekiyodum bende sapik gibi:KK70:

Ben hasta bir kadinim yapma bana bunu :KK70: sen iyi olacaksin bana gore manyak hahhaha
Geldiğin gün hasta bi kadın olmucaksın o gün canını çıkarcam :D sonra sen benim canımı çıkarırsın ben de sabaha kadar konuşmaktan uyutmam seni mutluluk2015 mutluluk2015 ama haksız mıyım yani yıllardır tül den dantelden sütyen denemek giymek istedim ve o günde seraparise denk geldi ve nerde dantel tül var deneyelim diye yalvaran gözlerle bakıodum :D

Back