• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben çok övülmesinden dolayı tanııdm ömer beyı ben ameliyat olmadım ama olanlar çok memnunmuş
Tamam canım güveniyorum sizlere bi görüşmem lazım ama ben şimdi beden eğitimi için Parkur falan çalışıyorum spor yapıyorum ağustos da mülakat var ben şimdi yaptırsam kaç ayda toparlanip spora başlayabilirm acaba olan arkadaşlar bilgi verebilir mi

Arkadaşlar merhaba, bu konu hakkında bilgi alabilmek için yeni üye oldum, 9 Mayıs'ta ameliyat olacağım, meme altı kesisiyle kas altı 250 cc damla protez takılacak. Açıkcası korkuyorum ameliyattan, olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi benimle:110:

Arkadaşlar merhaba, bu konu hakkında bilgi alabilmek için yeni üye oldum, 9 Mayıs'ta ameliyat olacağım, meme altı kesisiyle kas altı 250 cc damla protez takılacak. Açıkcası korkuyorum ameliyattan, olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi benimle:110:

ilk 3 gün zor olabiliyor sonrası hızlı bir iyileşme süreci..hiç olmamışa yani normal hayatınıza dönmek için 1 aya ihtiyacınız var..benim yaklaşık 1 ay 10 gün kadar oldu daha birkaç gündür yan yatmaya başladım.bu arada daha iyi fikir alabilmeniz adına öncesi ve sonrası albüm yapmanızı öneririm..burdaki birçok tecrübeli arkadaştan yardım alabilmeniz için..

ilk 3 gün zor olabiliyor sonrası hızlı bir iyileşme süreci..hiç olmamışa yani normal hayatınıza dönmek için 1 aya ihtiyacınız var..benim yaklaşık 1 ay 10 gün kadar oldu daha birkaç gündür yan yatmaya başladım.bu arada daha iyi fikir alabilmeniz adına öncesi ve sonrası albüm yapmanızı öneririm..burdaki birçok tecrübeli arkadaştan yardım alabilmeniz için..

Öncesi ve sonrası albüm dediğiniz resim mi yükleyeceğim, benim ameliyatım mayısta zaten. Forumu kullanmayı da ögrenemedim henüz, nasıl yapacağım aydınlatabilir misiniz benio_O:KK23:

profil ayarlarınızdan albüm şeçeneğini tıklayıp albüm oluştur seçeneğini seçip takip ettiklerim olarak ayarlayıp foto ykleyebilirsiniz..

Kızlar ben Esteworld de ameliyat olacağım, daha önce orda olan kimse var mı:? Bir de 250 cc çok mu küçük durur nasıl olur hiç bi fikrim yok, yardımlarınızı bekliyorumo_Oo_Oo_O

boy, kilo, vücut yapısı (bel,, basen orantısı) göğüs kafesi çapı.... bunların hepsi dr"un cc belirlemesinde bir etken tabi bunların dışında senin ne istediğinde önemli..

Boyum 165, 48 kiloyum, belim 62 kalça 88, zayıf oldugumdan büyük göze çarpıcak şekilde birşey zaten istemiyorum ama desteksiz b cup dolsun istiyorum:) doktorumda göstermedi hiç öncesi sonrası şeklinde. Bende hayalimde canlandıramadım açıkcası.

Boyum 165, 48 kiloyum, belim 62 kalça 88, zayıf oldugumdan büyük göze çarpıcak şekilde birşey zaten istemiyorum ama desteksiz b cup dolsun istiyorum:) doktorumda göstermedi hiç öncesi sonrası şeklinde. Bende hayalimde canlandıramadım açıkcası.

canım öncelikle kararın hayırlı olsun. güzel süreçlerin olsun inşallah.
bence 260 cc damla senin istediğinden daha küçük olur. bence boyuna kilona göre steril19 steril19 'in de dediği gibi 300 yuvarlak çok iyi durur sende. yuvarlak profil ilerleyen yaşlar içinde avantajlı ama sen bilirsin tabi :))

canım öncelikle kararın hayırlı olsun. güzel süreçlerin olsun inşallah.
bence 260 cc damla senin istediğinden daha küçük olur. bence boyuna kilona göre steril19 steril19 'in de dediği gibi 300 yuvarlak çok iyi durur sende. yuvarlak profil ilerleyen yaşlar içinde avantajlı ama sen bilirsin tabi :))
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim öncelikle:) size kaç cc takıldı? Görmem mümkün mü?
Bana da öyle geldi açıkcası 250 baya küçük durucak gibi:( doktorumla tekrar konuşacağım, eğer fiziğim müsade etmiyorsa 250den yukarısına mecbur aza kanaat edip razı olacağım sanırım:)

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim öncelikle:) size kaç cc takıldı? Görmem mümkün mü?
Bana da öyle geldi açıkcası 250 baya küçük durucak gibi:KK43: doktorumla tekrar konuşacağım, eğer fiziğim müsade etmiyorsa 250den yukarısına mecbur aza kanaat edip razı olacağım sanırım:)

Canım benim boyum 175 60kiloyum. 325 cc yuvarlak takıldı bana. ve hiç büyük değiller. ama küçük de değiller çok ideal buluyorum ben göğüslerimi. ekledim seni bakabilirsin.

selam, benim ameliyatım yarın olacak. taze deneyim istersen paylaşırım :) bana 300 damla takacak doktor ama arkadaşlar küçük dediği için 345 i soracağım. benden çok korkamazsın sanırım. hiç dert etme sonucu güzel olacak onu düşün. forumda onlarca güzel insan var iyi ki yaptırmışım diyorlar hep. pişman olan da görmedim. Allah pişman etmesin. forumu okudukça da cesaret geliyor insana.

Merhaba arkadaşlar..

ben bu konuda uzun araştırmalar sonucunda M.Nebil Bozdoğan'da karar kıldım ve gerçekten çok memnun kaldım. ben göğüslerimi büyüttüm ve Nebil hoca koltuk altımdan işlem yaptı.. ameliyat sonrası 2 ay sonra koltuk altımda en ufak bir iz kalmadı.. çok memnunum. zaten M.Nebil Hoca koltuk altında bulunan doğal çizgilerden istifade ederek işlem yapıyor. Dolayısıyla ameliyat izi yok denecek kadar az. Zaten bu işlemi de yurt dışında özel eğitim sonucunda öğrenmiş..

Benzer rahatsızlıkları olan arkadaşlara da tavsiye maksatlı buraya da yazmak istedim. Nebil hocanın tedavi listesine ... adresinden de ulaşılabilir.

Kendisi gerçekten çok bilgili, ilgili ve çok nazik bir doktor..

herkese tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar..

ben bu konuda uzun araştırmalar sonucunda M.Nebil Bozdoğan'da karar kıldım ve gerçekten çok memnun kaldım. ben göğüslerimi büyüttüm ve Nebil hoca koltuk altımdan işlem yaptı.. ameliyat sonrası 2 ay sonra koltuk altımda en ufak bir iz kalmadı.. çok memnunum. zaten M.Nebil Hoca koltuk altında bulunan doğal çizgilerden istifade ederek işlem yapıyor. Dolayısıyla ameliyat izi yok denecek kadar az. Zaten bu işlemi de yurt dışında özel eğitim sonucunda öğrenmiş..

Benzer rahatsızlıkları olan arkadaşlara da tavsiye maksatlı buraya da yazmak istedim. Nebil hocanın tedavi listesine www.nbestetik.com adresinden de ulaşılabilir.

Kendisi gerçekten çok bilgili, ilgili ve çok nazik bir doktor..

herkese tavsiye ederim.
Şimdi reklamlar ...

Şimdi reklamlar ...

Reklam diyorsunuz ama açılan konunun başlığı ve amacı tecrübe paylaşımı.. ben de yaşadığım tecrübeyi yazdım.. hata mı ettim size göre onu anlamadım.. Nebil hocadan çok memnun kaldım gerçekten.. tekrar söylüyorum.. ister reklam olarak algılayın ister algılamayın, kendisi gerçekten çok başarılı bir doktor..

Reklam diyorsunuz ama açılan konunun başlığı ve amacı tecrübe paylaşımı.. ben de yaşadığım tecrübeyi yazdım.. hata mı ettim size göre onu anlamadım.. Nebil hocadan çok memnun kaldım gerçekten.. tekrar söylüyorum.. ister reklam olarak algılayın ister algılamayın, kendisi gerçekten çok başarılı bir doktor..
Diğer mesajlarınızıda okudum toplam 7 mesaj hepsi aynı Dr u övüyor .biz burda ilk önce ameliyat bilgilerimizi neler yaşadığımızı nasıl geçtiğini şu anki durumumuzu yazarız sonra Dr ismi söyler ada söylemeyiz bende Dr um dan çok memnunum bir kere bile bu şekilde reklam yapmadım sorulursa söyledim özelden soranları yönlendirdim siz açıkça reklam yapıyorsunuz bahsettiğiniz Dr u burda duydum memnun olanıda var olmayanıda siz memnunsanız ne mutlu ama ısrarla gerçekten bu ameliyatları olduğunuza inanmıyorum bu forumda bunu yazdığım ilk kişisiniz

Back