- 30 Mart 2015
- 379
- 427
- 123
- 32
Canım yuvarlak yapıldı 375cc
bende 300 325 fln taktırmak istiyorumda eşim büyük olur diyo daha küçüğünü yaptırırsamda hayal kırıklıgı yasamaktan korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yuvarlak yapıldı 375cc
Canım gögüs kafesine hangisi uygunsa onu koyuyor doktor onlar biliyor beden sölersin ona gö re yinede isteğini. Söle doktora benim bn iraz şişlikler indi nirazdaha inerse tam istedigim gibi olucak inşallahbende 300 325 fln taktırmak istiyorumda eşim büyük olur diyo daha küçüğünü yaptırırsamda hayal kırıklıgı yasamaktan korkuyorum
Canım gögüs kafesine hangisi uygunsa onu koyuyor doktor onlar biliyor beden sölersin ona gö re yinede isteğini. Söle doktora benim bn iraz şişlikler indi nirazdaha inerse tam istedigim gibi olucak inşallah
Var canım istanbullondra var mesela onun ki ler müthiş bakabilirsinDamlayı öneren memnun kalan yok mu hiç? Benim vücut tipime göre damla olması gerektiğini söyledi doktor. şimdiGAZELLE84 ü okuyunca tedirgin oldum
![]()
Konuştun mu canım ne fiyat verdiTeşekkürler.. Bugün ömer ekinin numarasını buldum aradım musaıt degılım aksam 9 gibi ararsanız ayrıntılı konuşabiliriz dedi ama giresunda Eger ankaraya gelıyorsa amelyatları için kesın ona yaptırmayı dusunuyorum
Konuştun mu canım ne fiyat verdi
Canim ben de bakabilir miyim acaba? :) 3D vectra ile nasil oluyor oncesi sonrasi daha once denk gelmedim hic3D vectra ile yapılan öncesi sonrası fotoğrafı eklediim. 375cc gerçekten böyle mi durucaak bi bakar mısınıııızz takip ettiğiim arkadaşlaaarr:)
Bende bakabilirmiyim ?3D vectra ile yapılan öncesi sonrası fotoğrafı eklediim. 375cc gerçekten böyle mi durucaak bi bakar mısınıııızz takip ettiğiim arkadaşlaaarr:)
Canım teşekkürler inşallah seninde istedigin gibi olur..Hyrlısı olsun inş istediğin kıvamda olur cnm. Gögüs ameliyatı olup çok küçük oldu yeniden ameliyat olmak istiyorum yorumlarını okudum o yuzden bende hayal kırıklığı yaşamak istemediğimden dolayı böyle düşünüyorum
Teşekkürler.. :)Canım teşekkürler inşallah seninde istedigin gibi olur..
Peki ömer ekin nasıl ii miymis ben ordudayım gidebilirim yani daha önce onda olan var mı acaba walla fiyat ta çok uygun özel mi devlet mi acabaKonuştum giresuna gelirsen daha uygun olur fiyat ama yol ücretini fln toplarsan daha yuksek olur ben bu hafta 3 günlüğüne geleceğim ankaraya kontrol edebilirim yada whatsaptan atabilirsin gögüs resimlerini (ben atmadm ) ama zeynep ve ozan beyle görüşmüşsün zaten bu işi bana öğreten ozan abidir onada güvenebilirsin dedi giresuna gidersem 3300 tl olurmuş hacettepede bana 3600 tl fiyat verdiler ama stajerler yapıyor ankarada eğer prof yapmasını istersen 1000 ile 2000 arasında extra ücret edenmesi gerekiyormuş
Selam.uçlarda ki izler derken ben koltuk altından yaptırdım.Canım bu uçlardaki izler için silikon varmış bilgin varmı benim bi hafta oldu sarıyoruz 3 haftadaha sarılcakmış
Canım meme başından yapıldı hem dikleştirme hem protez tabiki dikiş izleri var onların tamamen geçmesi için krem v ar mışSelam.uçlarda ki izler derken ben koltuk altından yaptırdım.
Canım meme başından yapıldı hem dikleştirme hem protez tabiki dikiş izleri var onların tamamen geçmesi için krem v ar mış
Canım sen kime yaptırdın?Selam.uçlarda ki izler derken ben koltuk altından yaptırdım.
Peki ömer ekin nasıl ii miymis ben ordudayım gidebilirim yani daha önce onda olan var mı acaba walla fiyat ta çok uygun özel mi devlet mi acaba