- 28 Mart 2015
- 79
- 136
- 8
Yaaa nerden nereye. Ben aşı iğne kan aldırmak herr bir şeyden korkarken şimdi kendi rizamla operasyona gidiyorum. Umarım her şey çok güzel olur da benim kadar tırsak kişilere de örnek olurum.Evet ayni gun benden kan aldilar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa nerden nereye. Ben aşı iğne kan aldırmak herr bir şeyden korkarken şimdi kendi rizamla operasyona gidiyorum. Umarım her şey çok güzel olur da benim kadar tırsak kişilere de örnek olurum.Evet ayni gun benden kan aldilar
Sen yine de oraya koruyucu sür, noolur noolmaz![]()
Korkma valla hepsi geciyor dedigim gibi bak yarin bir ayim doluyor ben burdan yurt disindan iki kucuk cocugumu birakip babalarina ucaga bindim ameliyat oldum dondum geldim bir ay gecti seninde gecer sonucundan insallah memnun kalirsin hastaneden mutlu ayrilirsin onemli olan buYaaa nerden nereye. Ben aşı iğne kan aldırmak herr bir şeyden korkarken şimdi kendi rizamla operasyona gidiyorum. Umarım her şey çok güzel olur da benim kadar tırsak kişilere de örnek olurum.
Biz kendi şehrimizde,kendi evimizde bu kadar zorlanıyoruz.sizin işiniz çok çok daha zor.neyseki güzelce atlattın canım:)Korkma valla hepsi geciyor dedigim gibi bak yarin bir ayim doluyor ben burdan yurt disindan iki kucuk cocugumu birakip babalarina ucaga bindim ameliyat oldum dondum geldim bir ay gecti seninde gecer sonucundan insallah memnun kalirsin hastaneden mutlu ayrilirsin onemli olan bu
Tsk ederim evet oyle bide istanbul ben istanbulu hic bilmiyorum ben balikesir tarafini sakarya tarafini biliyorum oralara gidiyorum istanbulu gorunce korktumBiz kendi şehrimizde,kendi evimizde bu kadar zorlanıyoruz.sizin işiniz çok çok daha zor.neyseki güzelce atlattın canım:)
Ameliyat stresi bir yandan,bilmediğin bir şehirde olmak bir yandan,ailenden uzakta olmak bir yandan....çok zor olmalıTsk ederim evet oyle bide istanbul ben istanbulu hic bilmiyorum ben balikesir tarafini sakarya tarafini biliyorum oralara gidiyorum istanbulu gorunce korktum
Evet onun icin bir an once bitsin diye acele ediyorsun kafa zaten yerinde degil onun ustune dedim ya bide dolandirildim kuyumcu dolandirdi beni 600 tl min ustune yatti altinlarimn gramindan caldi bende heyecandan dalginligima geldi sonradan uyandim ama is isden gecmisdiAmeliyat stresi bir yandan,bilmediğin bir şehirde olmak bir yandan,ailenden uzakta olmak bir yandan....çok zor olmalı![]()
Tüh ya bu stres ve heyecanın yanında bir de böyle birşey yaşamışsın....vicdansız insanlar çok ne yazıkki....Evet onun icin bir an once bitsin diye acele ediyorsun kafa zaten yerinde degil onun ustune dedim ya bide dolandirildim kuyumcu dolandirdi beni 600 tl min ustune yatti altinlarimn gramindan caldi bende heyecandan dalginligima geldi sonradan uyandim ama is isden gecmisdi
Oyle vallaTüh ya bu stres ve heyecanın yanında bir de böyle birşey yaşamışsın....vicdansız insanlar çok ne yazıkki....
Evet onun icin bir an once bitsin diye acele ediyorsun kafa zaten yerinde degil onun ustune dedim ya bide dolandirildim kuyumcu dolandirdi beni 600 tl min ustune yatti altinlarimn gramindan caldi bende heyecandan dalginligima geldi sonradan uyandim ama is isden gecmisdi
Bilerek yapti tabi kiz tufaya geldik zaten sivemiz bozuk hemen anliyolar turist diye bide acelemiz vardi yoksa her kadin bilmezmi kac gram altini var ben sukadardi diyorum adam yok bukadar diyor gostermedi bile hesap makinesini kac gramaj geldi diye tak tak kirdi bileziklerimi isin icinden cikamadik anlayacaginAaa cok gecmis olsun yaaa. Nekadar serefsiz insan var yaa. Bilerek yaptiysa eger Haram zikkim olsun...
Bilerek yapti tabi kiz tufaya geldik zaten sivemiz bozuk hemen anliyolar turist diye bide acelemiz vardi yoksa her kadin bilmezmi kac gram altini var ben sukadardi diyorum adam yok bukadar diyor gostermedi bile hesap makinesini kac gramaj geldi diye tak tak kirdi bileziklerimi isin icinden cikamadik anlayacagin
Sormaya çekinmiştim, nasıl dolandırıldın diyeBilerek yapti tabi kiz tufaya geldik zaten sivemiz bozuk hemen anliyolar turist diye bide acelemiz vardi yoksa her kadin bilmezmi kac gram altini var ben sukadardi diyorum adam yok bukadar diyor gostermedi bile hesap makinesini kac gramaj geldi diye tak tak kirdi bileziklerimi isin icinden cikamadik anlayacagin
Bak çok sinirlendim, haram olsun.Sormaya çekinmiştim, nasıl dolandırıldın diyeşimdi okudum .Allah o parayı nasip etmesin o ahlaksızlara.Haram zıkkım olsun.olsun orkidemarzum vardır bir hayır, en azından bundan sonra kimseye güvenmeyiz böyle konularda
daha büyük bi sıkıntıyı savdık belki de.insan gurbetçi olunca para Basıyorsun sanıyo o şerefsizler( affedersin ), bilmiyo ki sen ne zorluklara kazanıyorsun onu.
Canım koltukaltı kesisi ile yapılan ameliyatlarda iz en az.bi araştır derim.bana Dr kendisi önerdi.koltukaltındaki kıllı bölgedeki doğal çizgiler var ya, işte orada açılan 3,4 cm lik bi kesi ile endoskopik cerrahi ile silikon yerleştiriliyor.iz o doğal çizginin içinde zamanla kayboluyor.forumda libra72 arkadaşımıZınki öyle ve Dr U da Ferruh Bingül .çok güZel onunkiler.onu izlemeni tavsiye ederim.yalnız bu yöntem özel beceri ve tecrübe gerektiriyor.çünkü birçok Dr bunu beceremiyor.bi araştır bu yöntemi.ama meme altı kesisiyle de izin çok az olduğunu biliyorum.ayrıca meme ucu kesisi de yine işin uzmanı bi Dr tarafından yapılırsa , iz çok az oluyor.ne kadara mal oluyor kızlar benim korkum ameliyattan sonra oluşan izlerin geçmemesi![]()
Canım yuvarlak yapıldı 375ccDamlamı yuvarlakmı ?
Her Dr un iyi olduğu bir yöntem var, Dr hangisinde tecrübeli ve sonuçları iyiyse onu önerecektir.Bu yüzden kesi yerine karar ver, ondan sonra Dr araştır.mesela ben koltukaltı istiyorum , bu doğrultuda Ankara'da 3 isim duydum: Ferruh Bingül, Volkan Tayfur , bi de Nebil bozboğan( soyadı yanlış olabilir)