evet 1 ay olduSen yaptırdın mı tatlım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet 1 ay olduSen yaptırdın mı tatlım?
evet asistanlar 0 fiyata yapıyor normal doktorlar 5binden baslıyor paarlık payları var yani ilk etapta 7binden agızlarını açsalardaGittim görüştüm dr zeynep... açıkcası pek tatmin olmadım görüşmede banada 4000 tl fiyat çıkarmıştı.. dahası asistan drmuş
Sevindim senin adına.. umarım hersey yolundadır.. bende bi yaptırabilseydimmmmm dev rahatlıcamevet 1 ay oldu
1 sene önce arkadaşım o hastanede 2500 tl ye olmuştu ameliyatını dr ömer yapmışevet asistanlar 0 fiyata yapıyor normal doktorlar 5binden baslıyor paarlık payları var yani ilk etapta 7binden agızlarını açsalarda![]()
evet gayet iim allaha şükür sorunsuz bi süreç şimdilik isteyen herkes yaptırablsin inş güzel bi duygu :)Sevindim senin adına.. umarım hersey yolundadır.. bende bi yaptırabilseydimmmmm dev rahatlıcam![]()
Hangi dr ne kadar ücreti? Canım çok sevindim hadi inşallahhhhAynen bende zeyneple görüştüm hiççççç bilgi aktarmıyo bu konuda çokta bilgili oldugunu düşünmüyorum zaten bana 3600 dedi oraya 3600 vereceğime güvendiğim bi dr a gider 1000 2000 fazla veririm diye düşündüm bi arkds sayesinde de buldum salı günü ameliyat olcam inş
bnde öle düşünmüştüm bin tl fazla verri içim daha rahat eder demiştimHangi dr ne kadar ücreti? Canım çok sevindim hadi inşallahhhh
Hangi dr ne kadar ücreti? Canım çok sevindim hadi inşallahhhh
Evet ya arkadaşlar mesela birde üniversite hastanelerinde nerdeyse 1 yıl sonraya gün veriliyor..ben tam cesaretini toplayıp gitmiştim Haldun beye ama taaaaa seneye ocak ayı deyince elemek zorunda kaldım birde Dr iyi tamam ama Hacettepe bana hastane ortamı olarak vasat göründü. .yani demem o ki zaten Hacettepe 6000 tl falan fiyatlar ocak ayına kadar da artış olur azda olsa iyisimi 1000 -2000 tl fazla ver hem bekleme hem iyi bir hastanede olsun..
Ben tercihimi Ankara Oğuz Kılıç olarak kullandım bir yıl önce. Aklımda başka şeyler vardı ama kendi önerisi ile silikon protez yaptırdım. haklıymış gerçekten bir çok yerden sıkıntı çeken kadınları okuyorum. Oğuz hoca derim tavsiye olarakAnkarada önerebileceğiniz doktor varsa yazarmısınız
Ben tercihimi Ankara Oğuz Kılıç olarak kullandım bir yıl önce. Aklımda başka şeyler vardı ama kendi önerisi ile silikon protez yaptırdım. haklıymış gerçekten bir çok yerden sıkıntı çeken kadınları okuyorum. Oğuz hoca derim tavsiye olarak