• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

selam, benim ameliyatım yarın olacak. taze deneyim istersen paylaşırım :) bana 300 damla takacak doktor ama arkadaşlar küçük dediği için 345 i soracağım. benden çok korkamazsın sanırım. hiç dert etme sonucu güzel olacak onu düşün. forumda onlarca güzel insan var iyi ki yaptırmışım diyorlar hep. pişman olan da görmedim. Allah pişman etmesin. forumu okudukça da cesaret geliyor insana.

Bende ya birşey olursa uyanamazsam, bi aksilik olur sağlığımdan olursa diye çok stresliyim aslında, ama diğer yandan yaptıran ve iyiki yaptırmışım diyen insanları görünce bi cesaret geliyor. Ben 1 doktora muayene oldum 250 cc damla dedi, açıkcası bende 290-300 cc yuvarlak düşünüyorum. sizin olduktan sonra resimlerinizi görmek isterim fikir sahibi olabilmek için, şimdiden hayırlı olsun umarım ameliyatınız başarılı ve sorunsuz geçer:)

yapıorum cnm cok sert değil ama sağa göre sert sağ baya bi yumsadı bide sol tarafta asagı kısımda dokununca elime gelio hissediorum :KK70:

burada okuduklarımıza göre normal gibi daha çok yeni çünkü. eline gelebilir ama görüntüde bi sorun yoksa takma bence. yani dalgalanma falan yoksa.

burada okuduklarımıza göre normal gibi daha çok yeni çünkü. eline gelebilir ama görüntüde bi sorun yoksa takma bence. yani dalgalanma falan yoksa.
ona dıkkat etmedm bak bi bakym akşam :) sen nasıl oldun normal hayata döndün dmi bakk ha geldi ha gelecek derken ay olcak yaa :D

hımmm ii o zmn walla insan korkyo en ufak seyde belirtilri olabliyor cunkü kötü seylerin allaha şükür bi skntm yok 1 aydır hersey seyrinde ilerliyor
haklısın canım bende öyleydim sürekli kendimi dinliyor inceliyordum bu ameliyatın kapsül riski herkesin korkusu malesef hala arada sertleşti sanki diye düşünmüyor değilim ki benim 7 ay oldu.ama içini ferah tut unutmayalımki dr lar bile 1 yılı beklemek gerek diyor bu ameliyat için

haklısın canım bende öyleydim sürekli kendimi dinliyor inceliyordum bu ameliyatın kapsül riski herkesin korkusu malesef hala arada sertleşti sanki diye düşünmüyor değilim ki benim 7 ay oldu.ama içini ferah tut unutmayalımki dr lar bile 1 yılı beklemek gerek diyor bu ameliyat için
evet zaten amlyatı olmak zor değil zaten bn hc korkmadm korktugum sey amlyt sonrasıydı halada dua ediorum bsy olmasn dye :)

Kızlar ankara da göğüs estetiği ve fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı? Bende en kısa sürede yaptırmayı düşünüyorum. fakat fiyatlar çok yüksek uygun fiyata yaptıran arkadaşlar help mee ....

Kızlar ankara da göğüs estetiği ve fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı? Bende en kısa sürede yaptırmayı düşünüyorum. fakat fiyatlar çok yüksek uygun fiyata yaptıran arkadaşlar help mee ....
En düşük 3600 e buldum ama orayada güvenemediğim için oraya yaptırmıycam

Back