- 31 Ocak 2015
- 112
- 70
- 53
Gül gül ne yapalim herseyden korkar olduk kadinlar olarak ay allah korusun daha nelerIlahi ....Kız keşke öyle bişey olsa, tüm kızları her türlü şerden korusa
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gül gül ne yapalim herseyden korkar olduk kadinlar olarak ay allah korusun daha nelerIlahi ....Kız keşke öyle bişey olsa, tüm kızları her türlü şerden korusa
![]()
Vallahi haklısın canım... Ben de müthiş paranoyalara sahip biriyimdir aslındaGül gül ne yapalim herseyden korkar olduk kadinlar olarak ay allah korusun daha neler
Diyorum ya yapmazlar herhalde ya hem yeminli insanlar hemde iyi bir hastane taninmis bir hastane olursa olmaz herhalde oyle seyler bilmiyorum, gerci ben zaten ameliyat olacagim gun bir guzel dolandirildim kaziklandim ya hala etkisindeyim onun icin dikkatli olmak gerekiyor da ne kadar edersen et karsindaki kurnaz olurda sen iyi niyetli saf olursan ham yapiyolar ister istemez bide biz yabanci turist olarak geciyoruz ya turkiyeye gelince vay halimizeVallahi haklısın canım... Ben de müthiş paranoyalara sahip biriyimdir aslındaya böbreğimi çalarlarsa ya yumurtalarımdan birini alırlarsa ... Gibi salak saçma ameliyathane korkularım vardı.aslında hala var
![]()
Yok ben herseyi hatirliyorum ameliyat hanedeki leri falan hepsini gordum en son fatih bey geldi yanima bas ucumdan soyle dedi evet guzel bayan basliyoruz hadi arkadaslar bismillahirrahmanirrahim dedi uyutalim hocam dedi anestesici profesor bak bakayim bana guzelim dedi dondum sonra gorusuruz guzelim dedi bana ve devami yokBen ameliyathaneyi hiç hatırlamıyorum.daha asansöre binmeden sakinleştiricinin etkisiyle kendimden geçmiştim:)
Beni ameliyat masasına zor yatırmışlar,kendimde değilmişim:)ferruh beyin asistanı söylemişti.zaten en son odamın kapısından çıkışımı hatırlıyorum,gözümü açtığımda odamdaydım.eşimin söylediğine göre odaya gözlerim açık gelmişim ve defalarca 325 cc takıldı değilmi diye sormuşum:))her odaya girene bunu sormuşum:)eşim balık hafızalı gibiydin cevabı alıp mutlu oluyor sonra tekrar aynı soruyu soruyordun demişti:))ayy çok komikmişim:)ama sadece 1 kere sordum diye hatırlıyorum:)Yok ben herseyi hatirliyorum ameliyat hanedeki leri falan hepsini gordum en son fatih bey geldi yanima bas ucumdan soyle dedi evet guzel bayan basliyoruz hadi arkadaslar bismillahirrahmanirrahim dedi uyutalim hocam dedi anestesici profesor bak bakayim bana guzelim dedi dondum sonra gorusuruz guzelim dedi bana ve devami yok
Beni ameliyat masasına zor yatırmışlar,kendimde değilmişim:)ferruh beyin asistanı söylemişti.zaten en son odamın kapısından çıkışımı hatırlıyorum,gözümü açtığımda odamdaydım.eşimin söylediğine göre odaya gözlerim açık gelmişim ve defalarca 325 cc takıldı değilmi diye sormuşum:))her odaya girene bunu sormuşum:)eşim balık hafızalı gibiydin cevabı alıp mutlu oluyor sonra tekrar aynı soruyu soruyordun demişti:))ayy çok komikmişim:)ama sadece 1 kere sordum diye hatırlıyorum:)
Ben doktoruma narkozdan çok korkuyorum demiştim,o da merak etme sana sakinleştirici yapıcaz demişti ama bu kadarını beklememiştim.tümden gittim:)) benim için süper oldu.çünkü gerçekten ödüm patlıyordu:))))Ay bana da yapsınlar kafam güzel şekilde gireyim ameliyatagerçi bu konuda sicilim temiz değil susturamayip pişman da olabilirler
![]()
Beni ameliyat masasına zor yatırmışlar,kendimde değilmişim:)ferruh beyin asistanı söylemişti.zaten en son odamın kapısından çıkışımı hatırlıyorum,gözümü açtığımda odamdaydım.eşimin söylediğine göre odaya gözlerim açık gelmişim ve defalarca 325 cc takıldı değilmi diye sormuşum:))her odaya girene bunu sormuşum:)eşim balık hafızalı gibiydin cevabı alıp mutlu oluyor sonra tekrar aynı soruyu soruyordun demişti:))ayy çok komikmişim:)ama sadece 1 kere sordum diye hatırlıyorum:)
Kahkaha attım okurken. Demek sizin de yok siz niye yaptirmiyorsunuz heay sen cok yasa cok guldum bendede aynisi oldu her gelene takilmisim cok konusmusum gelen hemsirelere adistanlara sizinde memeniz yok siz niye yaptirmiyonuz diye odaya gelenlere takilmisim ama en fecisi su olmus anestesici profesor yanima gelip bana nasilsiniz diye sormus bende koca profesore sana ne demisim cogu seyi hatirlamiyorum onun icin bu anestesi fena birsey ya baska daha cok utandigim seyler yapmisim kayinvaldem hem guluyor hem anlatiyor benim kayinvaldem vardi refakatcim olarak
Bende eşime soruyorum doğruyu söyle başka birşey varmı diye yok sadece bunları söyledin diyor.ama ameliyathanede falan neler söyledim,neler yaptım bilmiyorum:))ay sen cok yasa cok guldum bendede aynisi oldu her gelene takilmisim cok konusmusum gelen hemsirelere adistanlara sizinde memeniz yok siz niye yaptirmiyonuz diye odaya gelenlere takilmisim ama en fecisi su olmus anestesici profesor yanima gelip bana nasilsiniz diye sormus bende koca profesore sana ne demisim cogu seyi hatirlamiyorum onun icin bu anestesi fena birsey ya baska daha cok utandigim seyler yapmisim kayinvaldem hem guluyor hem anlatiyor benim kayinvaldem vardi refakatcim olarak
Valla oyle demisim ne ayip dimi, ama hepsi cok iyiydi kayinvaldem diyoki yapicaz yapicaz sen merak etme diyip gulmuslerKahkaha attım okurken. Demek sizin de yok siz niye yaptirmiyorsunuz he![]()
Ayilma aninda ameliyat hanede soföru sormusum durmadan nerde gelsin demisim doktor nerde o gelsin bu gelsin demisim sonradan geldiler bende yooo gelin demedim ki demisim ay yok cok utandimBende eşime soruyorum doğruyu söyle başka birşey varmı diye yok sadece bunları söyledin diyor.ama ameliyathanede falan neler söyledim,neler yaptım bilmiyorum:))
Hatırlamamak ve bilmemek daha iyi galiba:))))Ayilma aninda ameliyat hanede soföru sormusum durmadan nerde gelsin demisim doktor nerde o gelsin bu gelsin demisim sonradan geldiler bende yooo gelin demedim ki demisim ay yok cok utandim
Valla oyle gecti gitti cok sukurHatırlamamak ve bilmemek daha iyi galiba:))))
Gulme kiz ayip oldu onlar bana yardim ediyor ben ne diyorumKahkaha attım okurken. Demek sizin de yok siz niye yaptirmiyorsunuz he![]()
Evet ayni gun benden kan aldilarBir de bir sorum olacak. Ben daha tahlil vs vermedim. Ameliyat günü mü alacaklar?
Benim ameliyatım cumartesiydi,kan tahlilleri salı günü yapılmıştı diye hatırlıyorum.akciğer grafisi ve ekg cuma yapıldı.ama aynı gün yapılanları da okudum burda.bir de bazılarından sadece kan tahlili isteniyor sanırım.Bir de bir sorum olacak. Ben daha tahlil vs vermedim. Ameliyat günü mü alacaklar?
Evet bende oyle okudum, bu arada yarin tam bir ay oluyor ameliyat olmamBenim ameliyatım cumartesiydi,kan tahlilleri salı günü yapılmıştı diye hatırlıyorum.akciğer grafisi ve ekg cuma yapıldı.ama aynı gün yapılanları da okudum burda.bir de bazılarından sadece kan tahlili isteniyor sanırım.