• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sizi izlemeye aldım. Fotoğraflarıma bakıp fikir sahibi olabilirsiniz :KK66: Çıplak hali net gerçek sonuçtur tabi unutmayın. Sütyenli halleri şeklini değiştirebiliyor muhakkak bunlar göz önüne alın :KK66:
Benide izlemeye alirmisiniz rica etsem, yorumlarinizida bekliyorum tsk

Eveeet ameliyatima sayılı günler kala sizlere çok önemli bir soru soracağım :KK16: ameliyata sadece ameliyat elbisesi ile mi giriliyor yoksa alttan iç çamaşırı kalıyor mu? Her detayı bilmek istiyorum :)

Eveeet ameliyatima sayılı günler kala sizlere çok önemli bir soru soracağım :KK16: ameliyata sadece ameliyat elbisesi ile mi giriliyor yoksa alttan iç çamaşırı kalıyor mu? Her detayı bilmek istiyorum :)
Altta iç çamaşırı kalıyor,üzerine de ameliyat elbisesi giydiriyorlar.bana bir de varis çorabı giydirmişlerdi.

Bana herseyimi cikarttirdilar ic camasirimi bile cok sasirmistim hala daha bilmiyorum sormayida unuttum o sira neden diye

Ca
Benim adet dönemime denk gelmişti.doktoruma söylediğimde zaten çamaşırınız kalacak,ped kullanırsınız demişti.yazmayı unutmuşum,bende de bone vardı.
canım peki, ameliyattan sonra pedini kendin değiştirdin di mi?!?! Ben regl dönemine gelmesini hiç istemiyorum . Zaten şakır şakır regl oluyorum.ayyy eziyet olur bana :(

Ca

canım peki, ameliyattan sonra pedini kendin değiştirdin di mi?!?! Ben regl dönemine gelmesini hiç istemiyorum . Zaten şakır şakır regl oluyorum.ayyy eziyet olur bana :KK43:
19 Mayıs haftası ameliyat planını sırf regl yüzünden erteledim , çünkü ben reglken hergün yıkanırım, şakır şakır regl olduğum için , bacaklarım ağrır ... Ve daha dolu sıkıntı :(

Ca

canım peki, ameliyattan sonra pedini kendin değiştirdin di mi?!?! Ben regl dönemine gelmesini hiç istemiyorum . Zaten şakır şakır regl oluyorum.ayyy eziyet olur bana :KK43:
Ben tuvalete hep tek başıma gittim canım.pedimi de kendim değiştirdim.ama zaten narkozun etkisiyle birden kesildi,sonra azar azar tekrar gelmeye başladı.

Back