Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba nasıl düzeldi acışarınız ne kadar zaman sonra yani düzeldi

Merhaba bugun birinci haftam korkunc batmalar bitti benim tek sikintim hipotiroidim oldugu icin zayif olmama ragmen odemlerimin inmemesi, koltukaltima kadar sis durumdayim
Bende öyleydim özellik bir gögsüm artık nefes alamıyordum.hatta yamuk mu diye de tedirgin olmuştum. Dün doktoruma yaZdım ödem söktürücü ilaç verdi sadece bir saatte tüm gogsum indi ama 15 dk için de belki 20 kere lavaboya gittim. Doktora nefes alamadıgını söyle. Gece çok rahat uyudum valla. 3 gün kullanıcam ilacı günde bir tane bol su ile ilaç ismi desal 40 mg

Bu sabah odemlerim sertlesmeye basladi gercekten inanilmaz mutsuzum hemen yazicam bu ilaci doktora

İlk 3 kanama olma riski varmış. Bitki çayınıda ondan vermiyorlar. Ama resim filan at. Benim tek gogsum ağzıma girecek gibiydi. Şükür yarım saatte rahatlattı.
Ben zaten ucuncu gun kanama yasadim. Cok kotu bigundu. Cok sukur bugun dune gore cok iyi uyandim. 10 senedir tiroid problemim var bu surecte yasadigim butun zorluklarin sebebi tiroidlerim oldu. 50 kiloyum vicudumun bu kadar odem tutmasinin baska hicbir aciklamasi yok. Insallah en kisa zamanda toparlicam. Bugun sirkeli su icmeye basladim o da cok etkiliymis.

Çok geçmiş olsun belki de o yüzden vermedi. Gececek ya 15 güne sende bende toparlanırım

Arkadaşlar geçen sene çok niyetlendim göğüs büyütme icin ama eşimi ikna edemedim Riskli diyor , gunah diyor vs. hala da ikna olmadi ama ben çok mutsuz oluyorum aynaya bakınca. Bu sebeple doktor arayışındayım Ankara’da bu konuda güvenilir bayan doktor var mi bildiğiniz acaba ???

Öncelikle herkese merhaba. Ben sizden yardım istiyorum. Şimdi durumum şöyle ki; ben 11 haziranda 325 cc mentor hp kas üstü silikon takıldı. Sorunum şu ki bana çok tuhaf görünüyorlar. Günlerdir bırda hepinizin yazdıklarını okudum valla çok dua ettim size bir sürü konuda içim rahatladı ama ben daha önce silikonlu memenin ilk yapıldığı halini ve sonradan şeklinin oturduğu halini falan görmedim. O yüzden şu an kafam çok karışık acaba benimkiler nasıl, güzeller mi şu an, şekli daha da oturunca nasıl görünecek hiç bilmiyorum. Fotoğraf paylaşsam da yorumlasanız olur mu? Bir de siz de benimle ilk halini ve oturduktan sonraki halini paylaşır mısınız allah aşkına. Meraktan korkudan ölcem acaba güzel olmayacak mı diye. Fotoğrafta bir de sanki biraz küçük görünüyorlar ama maşallah ağzıma girecekler nerdeyse(tabii bana göre :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…