Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Baktım şimdi Kitapcığa benim Silikonun modeli de pürtüklü ama gayet kaygan gibi ama memenin içinde ilginc Pürtüklü yüzey olunca kaymıyormuymuş vücudun icinde? Vallahi pek bilgim yok...
315cc benim ilk yaptırdığımda cok küçüklerdi ödemler gidince büyüdüler resmen iyi ki daha büyüğünü takmamış diyorum şimdi.

Ama spor işi moralımı bozdu. Spor salonlarımız acıldı şimdi Plana uyamıyorum hep Belden asağısı calısıyorum mecburen. Kürek ve diğer kolla çekmeli aletleri kullanmam imkansız. Silikon öyle sıkışıyor ki patlayacak diye korktum. Zaten Boks yapıyordum Kaslarım böyle bile cok gelişkin. Boksa da şimdilik bye bye
Cok severek yaptırdım ama ne bileyim zorunda olmadıkca da yaptırmayın ben alışmakta zorlandım iki tane Helyum balonu taşıyor gibiyim yüzüstü yatamıyorum cok rahatsız edici his veriyor bana. İnşallah bir 6 ay sonra tamamen kendi vücuduma adapte olurlar

Al benden de o kadar ama en az 1 yıl sabretmek gerekiyor ben bende yatamiyorum yuzustu halen.velhasıl kelam bence en iyisi dogal kalmak.cok guzel durduklari kesin ama belli bir süre kısıtlanmak adamın sinirini bozuyor.kücültcem ben ekimde orta profil taktircam 300 cc iyidir yada cok kafam atarsa söker atarim taktırmam.simdilik kucultup purtuklu taktirmanin kararini verdim antrenmanlarim agirlasinca netleştircem insallah

Aman söküp atma bence bu kadar eziyet boşa gitmesin bari. Bende yüzüstü yatamıyorum hala ve hiç yatacağımı sanmıyorum. Sırtüstü yatınca da dimdik duruyorlar , normal meme gibi yayılmıyor bu hep öyle olacak heralde Ama kendime güvenim inanılmaz arttı, dar bişey giydiğimde bir bakan bi daha bakıyor vallahi, bikini gitmeyi iple çekiyorumm.

Sizin kaç ay olmuştu? Benim ikincisi üzerinden 3,5 ay geçti ama hala tam yumuşamadı. Ilk ameliyat 3 ayda yumusacık olmuştu. Bu seferde marka aynı ama high profil taktırdım acaba ondan mı daha sert bilemedim

Arkadaşlar gaziantepte araştırma hastanesinde ameliyat olan var mı hiç acaba? Ya da genel olarak araştırma hastanesinde ameliyat olan. Devlet hastanesi olması beni biraz tedirgin ediyor ama özel nerdeyse üç katı fiyat verdi. Ben temmuz ayında olmayı düşünüyorum da silikon ve karın germe. Olan varsa bir kaç soru sormak istiyorum. Bir de kas altı silikon taktıranlar zaman geçtikçe durumlarınız nasıl? Ağrılı olduğunu yazmışsınız genelde son 200-300 sayfayı okudum.

Valla bende 60 kiloyla squat yapmayı iple çekiyorum bikini mikini gözüme gelmiyo valla ve evet valla harika duruyolar aralari acik olmasina ragmen benimkilerde bomba gibibama sadece önden fermuarlu sutyen kullanabiliyorum ortada toplamak icin.neyseki ekimde kurtulcam

Sizin kaç ay olmuştu? Benim ikincisi üzerinden 3,5 ay geçti ama hala tam yumuşamadı. Ilk ameliyat 3 ayda yumusacık olmuştu. Bu seferde marka aynı ama high profil taktırdım acaba ondan mı daha sert bilemedim
Benimde 4 ay olcak 2.ameliyattan sonra bildigin normal meme gibi yumusacik benimkilerde yuksek profil.

Arkadaşlar ameliyattan sonra iğne batma hissiniz ve gögüslerinizdeki hissizlik ya da aşırı duyarlılık ne zaman geçti? Tecrübeli arkadaşlar? Eski yorumlarda 5 ay geçip iğne batması ya da hissizlik ya da aşırı duyarlılık devam ediyor yazan arkadaşlar vardı

ekimde çıkartacakmısınız silikonları ?

Merhaba ben ekrem keskine oldum 20 ocakta 14bin ödedim keller funnel dahil. 300 cc mentor high profil takıldı. Hiç sıkıntım olmadı şimdilik çok mennunum.
Merhaba sürecininz nasil geçti memnunmusunuz resim görme imkanımız varmi kadin doktor muayenelerinden sonra onlardan vazgeçtim hasan Findik ve ekrem keskine randevun var yarın

Kızlar ameliyat için kadin doktor tercihim sebebiyldefne erkara ve aysegul sivri ile gorusmem vardı dün açıkçası kafam çorba oldu içime sinmedi biz emin olamadığımız ve ameliyat basit bir islem olmadığı için çok şükür erkek doktor için anlaştık erkek arkadaşımla çok mutluyum:) şimdi hasan Findik ve ekrem keskin ile görüşeceğim yarın hazır evde işbaşı olmamışken bir an önce karar verip ameliyatımı olmak istiyorum lütfen bu iki doktora ameliyat olmuş arkadaşlar yardımcı olabilirmi öncesi sonrası resim görme imkanim olursa çok mutlu olurum benim boyum 1.65 civarı kilom 50 olmuşken biraz büyük olsun istiyorum ama saçma bi goruntudende korkuyorum çünkü dar omuzluyum göğüs cevremde dar

Forumda arama kısmına bu iki doktorun adını yazarsan yüzlerce yorum göreceksin zaten Her ikisi de oldukça iyidir , ben başkasına olduğum için yorum yapamıyorum. Ama onlara olan arkadasların birçok yorumu vardı sitede gördüğüm.

Benden size tavsiye tecrubeli erkek doktor tercih edin. Butun onyargilara ragmen kadin doktor olsun diye direttim hayatimin pismanligi oldu

Merhaba, iki doktorla da görüş. İçine sinen, işte bu doktor beni anladı dedigin doktora karar ver. Benim doktorum Hasan Fındık. Çok Memnunum. Birçok doktor gezmiştim, ama Hasan beyle görüşünce işte bu dedim, çok şükür çok memnun kaldım. Benden sonra birçok kişi ameliyat oldu çevremden ve forumdan. Onlarda memnun. Önemli olan istedigin sonucu doktora çok iyi anlatman ve ameliyat sonrası çok sertmi oldu, çokmu büyük oldu, çokmu yapay gibi şeylerle zihnini meşgul etmemen. Zamanla sonucu çıkan bir ameliyat bu, diger ameliyatlar gibi
Ben büyük olsun dedim hep, D cup sütyen kullanabileyim dedim. İçi boş, dantel sütyenlerle imrenerek bakardım. Çok şükür, sütyen bile takmadan halen dik ve güzel gögüslere sahibim 9 sene olmasına ragmen maşallah
Doktor senin vücut yapına uygun olan büyüklügü yapar zaten, sen abartı birşey beklemiyoraan zaten. Ufak birşey de istemezsin zaten, sonuçta meme büyütme ameliyatı bu

arzum77 ben sadece iki doktora gittim sence daha mı çok gezmeliyim? Yani bilmiyorum kafam çok karışık ben de karın germe ve silikob olucam. Kimse cevap yazmıyor hiç. Fotograf istemiyorum ki sadece yorum istiyorum.

arzum77 ben sadece iki doktora gittim sence daha mı çok gezmeliyim? Yani bilmiyorum kafam çok karışık ben de karın germe ve silikob olucam. Kimse cevap yazmıyor hiç. Fotograf istemiyorum ki sadece yorum istiyorum.
İçine sinen doktor olmadıysa tabi başka doktorla da görüş.
Karın germe de oldum ben, büyük bir ameliyat. Şansın bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…