- 29 Kasım 2019
- 280
- 150
Yeni memişleriniz hayırlı ugurlu olsun öncelikle Ilk başlarda, hatta ilk bir ay çok kötü görünüyorlar merak etmeyin. Odemler inince gercek şekli ortaya çıkıyor. Daha çok yenisiniz , benimde öyleydi şimdiki haliyle alakası yoktu inanın gittikçe doğallaşıp güzelleşecek. Internette realself diye yabancı bir uygulama var, orada memelerin ay ay gelişimlerini görebilirsiniz. Isterseniz resim atarsanız görüşlerimi seve seve paylaşabilirim. Başka sorunuz olursa sorabilirsiniz, hersey çok guzel olacak endişe yokÖncelikle herkese merhaba. Ben sizden yardım istiyorum. Şimdi durumum şöyle ki; ben 11 haziranda 325 cc mentor hp kas üstü silikon takıldı. Sorunum şu ki bana çok tuhaf görünüyorlar. Günlerdir bırda hepinizin yazdıklarını okudum valla çok dua ettim size bir sürü konuda içim rahatladı ama ben daha önce silikonlu memenin ilk yapıldığı halini ve sonradan şeklinin oturduğu halini falan görmedim. O yüzden şu an kafam çok karışık acaba benimkiler nasıl, güzeller mi şu an, şekli daha da oturunca nasıl görünecek hiç bilmiyorum. Fotoğraf paylaşsam da yorumlasanız olur mu? Bir de siz de benimle ilk halini ve oturduktan sonraki halini paylaşır mısınız allah aşkına. Meraktan korkudan ölcem acaba güzel olmayacak mı diye. Fotoğrafta bir de sanki biraz küçük görünüyorlar ama maşallah ağzıma girecekler nerdeyse(tabii bana göre :) )