Teşekkür ederim cevabın içinİçine sinen doktor olmadıysa tabi başka doktorla da görüş.
Karın germe de oldum ben, büyük bir ameliyat. Şansın bol olsun
Ya çıkartcam yada 300 cc ortaprofille degistircem henüz tam karari vermedim.ekimde çıkartacakmısınız silikonları ?
Evet, ayrı zamanlarda oldum. Benim göbek fıtıgom kötüydü, onu düzeltelim diye işin içine girdik, sonra iş karın germeye döndüTeşekkür ederim cevabın içinokuduğum kadarıyla sen ikisininayrı ayrı zamanlarda oldun forumda baya gerilere kadar okudum. Açıkcası biraz korkuyorum 40 kilo verdiğim için karnım çatlak ve sarkık. Karın germe sonucundan memnun musun, sence acısına değen bi ameliyat mı? Albüm yapsam beni takibe alır mısın?
Aaaa, kız niye?Ya çıkartcam yada 300 cc ortaprofille degistircem henüz tam karari vermedim.
Berbat oldular valla resim atarim bi şeyi beceremedi cerrahım bak atayim resimleri görAaaa, kız niye?
Ya ben şimdi albüm yapmayı denedim ama herkese mi açık kimlere açık bilemediğim için denemelik bi tane karikatür attım gizliliğinden nasıl emin olucam? Telefondan yapmaya çalışıyorum ama hiç bir gizlilik ayarı yok kiEvet, ayrı zamanlarda oldum. Benim göbek fıtıgom kötüydü, onu düzeltelim diye işin içine girdik, sonra iş karın germeye döndüKarın germe de göbek fıtıgım da onarıldı, zaten yeni göbek deliği yapıldı mis gibi oldu
Çooookkkkk memnunum.
Özelden de foto atabilirsin, albüm de yapabilirsin.Atarım tabi bilgilendirici fotolar
Son gğncellendikten sonra ki ayarlamayı bilmyorum bende canım. Bakıp, incelemem lazım. O karikatürü bende görüyorum şu anYa ben şimdi albüm yapmayı denedim ama herkese mi açık kimlere açık bilemediğim için denemelik bi tane karikatür attım gizliliğinden nasıl emin olucam? Telefondan yapmaya çalışıyorum ama hiç bir gizlilik ayarı yok ki
Sana özelden iki tane resim attım albümü çözemedim çünkü sanırım baktıktan sonra izin verirsen seni tabike almak isterim ya da senin mi beni takibe alman lazım bilmiyorum resimlerini görmem içinSon gğncellendikten sonra ki ayarlamayı bilmyorum bende canım. Bakıp, incelemem lazım. O karikatürü bende görüyorum şu an
sizin sıkıntı şekilde mi acaba , yoksa bünye olarak mı sıkıntı yaşadınız.Berbat oldular valla resim atarim bi şeyi beceremedi cerrahım bak atayim resimleri gör
Hem bünye olarak hem şekil olarak.neyseki düzeltilecek bi problem.ekim de halletcem ama bunu yapan cerrahıda mahkemeye vericem.sizin sıkıntı şekilde mi acaba , yoksa bünye olarak mı sıkıntı yaşadınız.
Meme dikleştirme ve karın germe. Ameliyatı 9 saat sürmüş.Meraba kim ölümden döndü niçin ne ameliyatıyfı
Aynı sorun bende de var bugün dördüncü günüm sol tarafımda yaşıyorum bi bilgi edinebildiniz miArkadaşlar ameliyattan sonra iğne batma hissiniz ve gögüslerinizdeki hissizlik ya da aşırı duyarlılık ne zaman geçti? Tecrübeli arkadaşlar? Eski yorumlarda 5 ay geçip iğne batması ya da hissizlik ya da aşırı duyarlılık devam ediyor yazan arkadaşlar vardı
Siz hangi cerraha ameliyat oldunuz özelden yazarmisinizHerkese selam bugün meme büyütme ameliyatımın 4. Günü 164 boy 50 kiloyum meme dokum çok çok azdı. 323cc mentor takıldı. Hastaneden eve geldikten sonra sol göğsümde inanılmaz bir batma yaşamaya başladım öyle ki dayanamayıp acı içinde doktoruma koştum ödemden dolayı olduğunu söyledi masajla rahattı ondan sonra o kadar yoğun bi acı yaşamadım fakat hala ara ara dol göğsümde batma oluyo ayağa kalktığımda patlicak gibi geriliyolat çok mutsuzum bu problemi yaşayan oldu mu ne zaman tamamen geçicek ya da geçicek mi(((
Malesef bir cevap almadım henüzAynı sorun bende de var bugün dördüncü günüm sol tarafımda yaşıyorum bi bilgi edinebildiniz mi
Hanımlar korkmayin bendede sağ tarafta oliyordu giderek azaliyor sonra geciyoe.panik yok.ödemler indikce deri gevşedikce sorun ortadan kalkacak az daha sabırMalesef bir cevap almadım henüz