Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım benim göhüslerimde ufak 75 beden bende istiyorum maliyeti ve oparesypn hakkında bilgisi olan varmı..Sevgiler

İçine sinen doktor olmadıysa tabi başka doktorla da görüş.
Karın germe de oldum ben, büyük bir ameliyat. Şansın bol olsun
Teşekkür ederim cevabın için okuduğum kadarıyla sen ikisininayrı ayrı zamanlarda oldun forumda baya gerilere kadar okudum. Açıkcası biraz korkuyorum 40 kilo verdiğim için karnım çatlak ve sarkık. Karın germe sonucundan memnun musun, sence acısına değen bi ameliyat mı? Albüm yapsam beni takibe alır mısın?

Evet, ayrı zamanlarda oldum. Benim göbek fıtıgom kötüydü, onu düzeltelim diye işin içine girdik, sonra iş karın germeye döndü Karın germe de göbek fıtıgım da onarıldı, zaten yeni göbek deliği yapıldı mis gibi oldu
Çooookkkkk memnunum .
Özelden de foto atabilirsin, albüm de yapabilirsin.Atarım tabi bilgilendirici fotolar

Ya ben şimdi albüm yapmayı denedim ama herkese mi açık kimlere açık bilemediğim için denemelik bi tane karikatür attım gizliliğinden nasıl emin olucam? Telefondan yapmaya çalışıyorum ama hiç bir gizlilik ayarı yok ki

Son gğncellendikten sonra ki ayarlamayı bilmyorum bende canım. Bakıp, incelemem lazım. O karikatürü bende görüyorum şu an

Son gğncellendikten sonra ki ayarlamayı bilmyorum bende canım. Bakıp, incelemem lazım. O karikatürü bende görüyorum şu an
Sana özelden iki tane resim attım albümü çözemedim çünkü sanırım baktıktan sonra izin verirsen seni tabike almak isterim ya da senin mi beni takibe alman lazım bilmiyorum resimlerini görmem için

Silikon taktirmak isteyen kardeslerim lutfen bu dediklerimi cok ciddiye alin. Ameliyattan sonra eve geldiginizde jel buzlari ara ara gogusunuz ustune koyun. Ameliyattan sonra gunluk beslenmenizden ekstra daha saglikli kuvvetli beslenin. Protein alin paca corbasi icin iyilesmeyi hizlandiriyormus. Odem olmamasi icin ananas suyu maydanoz kuru ve bol bol su icin. Bu dediklerimin hicbirine dikkat etmedigim icin bu sabah gogsume giren kramp sonucu kendimi doktorun yanina attim cektigim aciyo tarif etmem imkansiz gercekten kanama oldum sandim ben ettim siz etmeyin odemi en aza indirgemek icin elinizden geleni yapin

Herkese selam bugün meme büyütme ameliyatımın 4. Günü 164 boy 50 kiloyum meme dokum çok çok azdı. 323cc mentor takıldı. Hastaneden eve geldikten sonra sol göğsümde inanılmaz bir batma yaşamaya başladım öyle ki dayanamayıp acı içinde doktoruma koştum ödemden dolayı olduğunu söyledi masajla rahattı ondan sonra o kadar yoğun bi acı yaşamadım fakat hala ara ara dol göğsümde batma oluyo ayağa kalktığımda patlicak gibi geriliyolat çok mutsuzum bu problemi yaşayan oldu mu ne zaman tamamen geçicek ya da geçicek mi (((

Aynı sorun bende de var bugün dördüncü günüm sol tarafımda yaşıyorum bi bilgi edinebildiniz mi

Evet kızlar bende görüşmelerim sonucu doktor selahattin tulunaya ameliyat olmaya karar verdim cuma günü ameliyata giriyorum arion marka tercih ettim ben boyut olarak cc belirlemedik en az 300 cc ama ayniyat esnasında doktorum meme durumuna göre arttıracağını söyledi dual plan damla kullanıcaz son anda değişiklige gitmesi gerekmezse çok heyecanliyim mutluyum garip duygular içindeyim ya

Siz hangi cerraha ameliyat oldunuz özelden yazarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…