Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yeni memişleriniz hayırlı ugurlu olsun öncelikle Ilk başlarda, hatta ilk bir ay çok kötü görünüyorlar merak etmeyin. Odemler inince gercek şekli ortaya çıkıyor. Daha çok yenisiniz , benimde öyleydi şimdiki haliyle alakası yoktu inanın gittikçe doğallaşıp güzelleşecek. Internette realself diye yabancı bir uygulama var, orada memelerin ay ay gelişimlerini görebilirsiniz. Isterseniz resim atarsanız görüşlerimi seve seve paylaşabilirim. Başka sorunuz olursa sorabilirsiniz, hersey çok guzel olacak endişe yok

Yaaa ne kadar tatlısınız çok teşekkür ederim. Seve seve fotoğraf paylaşırım vallahi görüşleriniz çok kıymetli Nasıl atacağımı bulursam hemen atayım. :)

Arkadaşlar ben de 17 temmuz için karın germe ve silikon randevusu aldım. Fotograf eklemeyi bulamadım henüz yani gizleyip eklemeyi bulamadım. arzum77 ye özelden foto atmıştım sağolsun fikir verdi bana. Telefondan resim yüklemeyi bana anlatabilecek varsa foto yükleyip sizin resimlerinizi de görmek isterim.

Büyüklük için doktorumla henüz konuşmadık testleri vermeye gittiğimde konuşacağımızı söyledi. Kas altı da olabilir kas üstü de ameliyatta karar verelim ona dedi. Derim ince değilse sarkıklığı toparlanak için kas üstü yapacak derim inceyse kas altı. Büyüklük konusunda üst bedenimi büyütmeyecek kadar büyük istiyorum diycem sizce mantıklı mı?

Herkese merhaba 10 gun once gogus buyutme ameliyati oldum daha once de yazmistim sol gogsum bana hep sikinti cikardi ufak bi kanama da yasamadim sagda hicbi problem yok. Son bes gundur falan gogus ortam ve altlara dogru sararmalarim olmustu ortasi gecti ama sol gogsumun alt kismi koyulasmaya basladi griye donuyo sanki. Sag tarafim hala sari. Normal midir bu renk degisimleri?

1 aya bitiyor o hassasiyet yanmar batmalar merak etmeyin hepsi normal sürecin bir parçası.biraz daha zaman verin gün be gün daha iyi olacaksiniz korkmayin sevgiler
merhaba sitede en aktif olanlardansınız bu yüzden size birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. 13 temmuz için ameliyat günü aldım meme dokum 0 , slikon 300 cc kas üstü takılacak. size nasıl takılmıştı kas üstü mü? bir de bu kapsül olayı nedir tam olarak?

Merhaba herkese. Benim meme ameliyatımın bugün 14. Günü. Kas üstü 325 cc mentor yüksek profil takıldı. Ameliyatım kas altı olmadığı için ağrım o kadar olmadı. 10. Güne kadar üzerime fil oturmuş hissi, o aşırı gerginlik, hiçbir şekilde yatamama, sırt tutulmaları gibi problemlerim oldu. 10 günden sonra da sol mememde özellikle meme ucunda kramp gibi ağrı başladı. Şimdi sol mememde 4 gündür bir ağrı var ve sol taraf sağa göre daha yumuşak daha büyük ve biraz aşağı inmeye başladı. Sağ taraftakinde hiç ağrı yok ama hala yukarda ve diğerne göre sert. Dün doktor randevum vardı masaja ve scarex jele başlattı. Sol tarafa ağrıdan yapamıyorum öyle bir ağrı ki elimle hareket ettirdiğimde gözümden yaş geldi. İnşallah şu ikisindeki eşitsizlik ve soldaki ağrı geçse de rahatlasam. Bol bol burda yazanları okuyorum içim rahatlasın diye. Bir sürü insanın böyle şeyler yaşadığını ve geçeceğini düşünmek biraz rahatlatıyor. Böyle kalacak ya da bir sorun var diye düşünmekten delirecek gibi oluyor insan.

öncelikle geçmiş olsun ben de ameliyat olacağım kas üstü 300 cc mnetor yüksek p takılacak inş, sizin hiç meme dokunuz var mıydı benim yok o yüzden belli olur diye korkuyorum

öncelikle geçmiş olsun ben de ameliyat olacağım kas üstü 300 cc mnetor yüksek p takılacak inş, sizin hiç meme dokunuz var mıydı benim yok o yüzden belli olur diye korkuyorum
Benim biraz vardı ama çok azdı. Ben de endişelendim doktorumla birkaç kez konuştum bu konuyu en son seçimi bana bıraktı ama kas üstünü tavsiye etti ben de tamam dedim. Doktorunuz konusunda içiniz rahatsa güvenin çünkü sizin vücudunuza en uygun olacağı tercih ediyorlar. Şimdilik kas üstü olmasından pişman değilim çünkü ameliyat sonrası süreç kas üstünde daha rahat. Zaten zor bir süreç olduğu için en azından bundan yana rahat ettiğime sevindim çünkü hemen ayaklandım, kendi kendime kalkabiliyordum. ne kadar belli olacağı ilerde anlaşılacak ama dokunmadan zaten belli olacak bir şey değil.

aslında doktoruma güveniyorum ama burda çoğu kişi kas altı olmuş bu yüzden içime kurt düşmüştü ama şuan yorumunuzla rahatladım:) sizi takipte olacağım her yorumunuz benim için çok önemli teşekkürler

Rica ederim ne demek. Benimki de daha çok yeni ve maalesef sıkıntılarım geçmedi inşallah geçer de sürecimle ilgili ne zaman isterseniz bilgi de veririm

Merhaba 6 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum. Sürecim cok rahat ilerledi. Fakat 2 gündür sol göğsümde hareket ederken koltuk altıma doğru ve göğüs altı kısmımda agrı hissediyorum. Bundan oncesi hiç bir sekilde agrım olmamıstı. Tek sol göğsümde var bu agrı. Kas altı pürtüklü yüzey silikon takıldı. Bu durumu yasayan var mı acaba? Pandemiden dolayı baska sehirdeyim ve doktoruma gidemiyorum. Aynı durumu daha once yasamıs arkadaslar fikir verirse cok mutlu olurum.

Kızlar slm ...ya şu Protez ameliyatından sonra masaj nasıl oluyor.
Merhaba 2 sene önce amelyat oldum bende. Masaj çok yapmadım. Bağzı doktorlar oluşan kasları zedelediği için önermiyor bazıları da kan dolaşımından dolayı yapmamızı istiyor. Benim masaj yanlardan avuç içiyle içeri doğru idiyordum. Göğüs ucumu avuç içine alıp daire seklinde hafif döndürüyordum(sıkmadan, elin sadece üzerinde duracak) bu masajı hergün yapıyordum ve kantaron yağıyla yapıyordum. Bide hala yüz üstü yatıyorum ki göğüsler kendiliğinde baskıdan masaj yerine geçiyor.

Merhaba benim de kas üstüydü. 2 seneden fazla oldu amelyatım. Göğüs ucundaki ağrı bende de olmuştu. Karıncalanma uyuşukluk ve batma gibi bir his. Dokunduğunda eline 6 ay kadar uyuşuk gelecek ve bu batma normal. Dokular yerlerne oturmaya çalışıyor. Sol sağa göre daha az hissedilir genelde sağla tüm işlerimizi yaptığımız için sağ taraf daha hassas. Yani benim öyle olmuştu. Bir de şuanki fiyat aralığı nedir amelyatlarda. Siz hangi şehirde oldunuz amelyatı

Evet ben deee aynı durumdayım ,birlikte yürüyelim

Herkesin gögüs içi kısmında dokununca bişey geliyormuş gibi olur eline. Bunu forumda kas altı yapanlar da yaşamıştı. Benim dokum yoktu 250 cc takıldı. Ama görünürde 300 gibi duruyor. Buda kas üstü olduğundan kaynaklı. Eğer kas altı olsaydı ister istemez kaslar yerini aldıkça silikonlar basılacak tam boyu ortaya çıkacaktı. Ben kas üstünden çok memnunum. Çok ağrı çekmeden çabuk toparlanıyorsun. İyileşmesi kaslara göre daha erken oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…