Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben cumartesi günü dikişlerimi aldırmak için gideceğim o zaman verilecekmiş iz kremi ben birde burada kantaron yağı kullanıldığını okudum ne zaman nasıl bilmiyorum fakat onu

Bu arada albüm nasıl yapılıyor ben çok eski üyeyim ama hatırlamıyorum şuan bir albüm yapmak istiyorum bende öncesi sonrası gibi

Bu arada albüm nasıl yapılıyor ben çok eski üyeyim ama hatırlamıyorum şuan bir albüm yapmak istiyorum bende öncesi sonrası gibi

Albüm yaptıgınızda bende rica etsem görebilirmiyim lütfen birde kantaron yagını çok şeye faydalı diye çok duymuştum söylediginiz iyi oldu ama meme için hiç duymamıştım doktora bir sorup kullanabiliriz belki iz kremine takviye olarak değerlendirilebilir

Menüye girin kk medyayi tıklayın orda göreceksiniz album icin adımları
Banu hanım yardımlarınız için tekrar teşekkürler ben birşey danışmak istiyorum size siz anladıgım kadarıyla vücut geliştirme sporu yapıyorsunuz ben 14. Günümdeyim kollarım izin verdigince çözüldügünden beri standart tabak çanak vs hariç taşıma kaldırma çanta poşet vs işlere hiç girmedim ne olur ne olmaz diye ama bir iki kez koltuk sandalye vs bacagımla baldırımla böyle ittim aslında gögüs kasımla alakası yok sandım gibi ama bir gögsüme kasılma hissi geldi nedir birdaha da yapmadım zaten ama bu normal mi bu kas işlerinden anlamıyorum umarım zamanı gelmeden yanlış birşey yapmadım ne dersiniz

Yaklasik 6 hafta ne ayaginizla ne bacaginizla ne kollarinizla vucudunuzu zorlayacak bi hareket yapmayın.bacak kaslarinin gogus kaslariyla pek alakasi yok.ama vucudunuz henüz iyilesmedi dikkatli olmakda fayda var

Yaklasik 6 hafta ne ayaginizla ne bacaginizla ne kollarinizla vucudunuzu zorlayacak bi hareket yapmayın.bacak kaslarinin gogus kaslariyla pek alakasi yok.ama vucudunuz henüz iyilesmedi dikkatli olmakda fayda var
Evet dogru söylüyorsunuz bir iki kez oldu dalgınlık ama artık çok dikkat edecegim ayrıca şimdi için degil ama diyelim 2 ay bitince squat hareketlerine devam edebilirmiyim sizce tahmini sadece popo bacak hareketlerine 2 aydan önce başlamayım diye düşünüyordum sizce dogru süre ne zaman olmalı

Ben albüm yaptım ama oldumu emin değilim umarım bu dikişler böyle kalmaz çok iğrenççççler

Ben cumartesi günü dikişlerimi aldırmak için gideceğim o zaman verilecekmiş iz kremi ben birde burada kantaron yağı kullanıldığını okudum ne zaman nasıl bilmiyorum fakat onu
Kanteron yağı açık yaralarin iyileşmesi için çok etkili . Kesi izleri için de kullanılabilir

Bacak kalca hareketleri icin 6 hafta yeterli bir süre.ben 6.haftada basladim bacak kalca hareketlerine 8.haftada biceps triceps 3.ayda omuz sirt karin.

Size de çok geçmiş olsun siz kaç cc taktirdiniz acaba. Şuan herhangi bir sıkıntınız var mı

Size de çok geçmiş olsun siz kaç cc taktirdiniz acaba. Şuan herhangi bir sıkıntınız var mı
Sagolun sizede geçmiş olsun 350cc takıldı herşey yolunda çok şükür yalnız ödemler var arada agrılar kasılmalar sızlamalar henüz bitmedi 1 ay sonrası daha iyi oluyormuş inşallah

Sagolun sizede geçmiş olsun 350cc takıldı herşey yolunda çok şükür yalnız ödemler var arada agrılar kasılmalar sızlamalar henüz bitmedi 1 ay sonrası daha iyi oluyormuş inşallah
Teşekür ederim canım. Zamanla daha iyi olucak tabiki

Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum bu kasılma mı desem nasıl desem değişik bir hareket adlandıramadım yani göğüslerimde bişey oluyo sanki bu normal birşey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…