Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

iyi Günler herkese benim sormak istediğim şey, bu silikon belli bir süre sonra tamamen vücudunuzun parçası gibi oluyor mu yoksa orda hep dışardan bir şey var hissi oluşuyor mu.
yani hep vucudunda yabancı bir madde hissi var hissi mi veriyor
benim 7 ay oldu , ben hiç hissetmiyorum yabancı bir madde varmış gibi , bu durum kişiden kişiye , kullanılan proteze göre değişiyor anladığım kadarı ile

Merhaba ben dün sabah ameliyatımı oldum ağrım var bugün ne zaman geçer bu ağrılar dün akşam üstü sol göğsüm diğerine göre daha şiştiti buz kompleks koydular sabah inmişti biraz olsun benim sormak istediğim kaç gün bu ağrılar olacak ve yataktan kalkarken zorlanıyorum ne yapmam gerekiyor

Merhaba ben dün sabah ameliyatımı oldum ağrım var bugün ne zaman geçer bu ağrılar dün akşam üstü sol göğsüm diğerine göre daha şiştiti buz kompleks koydular sabah inmişti biraz olsun benim sormak istediğim kaç gün bu ağrılar olacak ve yataktan kalkarken zorlanıyorum ne yapmam gerekiyor
cok normal bir sürec yasiyorsun
memelerin iyilesme süreci farkli benim 2 ay oldu sag taraf hala batiyor. Ben hic buz kompres gibi seyler yapmadim ama size önerildiyse tabi ki yapmaya devam edin. Daha ilk gününüz sayilir yatip kalkmak zor olur yatip uyumaya calisin 3.günden sonra yatip kalkmalar daha kolaylasir. Ben kalkarken dizimi tutup karin kaslarimdan destek aliyordum bu hileyle cok rahat ettim tek basima yalniz gecirdim diyebilirim bu süreci sizede öneririm ☺️ Cok Gecmis olsun bu sürec biraz sancili malesef

Çok geçmiş olsun cnm acil şifalar

cok normal bir sürec yasiyorsun
memelerin iyilesme süreci farkli benim 2 ay oldu sag taraf hala batiyor. Ben hic buz kompres gibi seyler yapmadim ama size önerildiyse tabi ki yapmaya devam edin. Daha ilk gününüz sayilir yatip kalkmak zor olur yatip uyumaya calisin 3.günden sonra yatip kalkmalar daha kolaylasir. Ben kalkarken dizimi tutup karin kaslarimdan destek aliyordum bu hileyle cok rahat ettim tek basima yalniz gecirdim diyebilirim bu süreci sizede öneririm ☺ Cok Gecmis olsun bu sürec biraz sancili malesef
Evet sancılı bir süreç öğreniyorum bende yavaş yavaş bugün 2. Günüm eve çıktım ağrılar ile başetmeye çalışıyorum dokto evde yapabileceğim hareketleri gösterdi mutlaka yürümem gerektiğini söyledi bende evin içinde yürüyüş yapıyorum gösterdiği hareketleri yapıyorum hareket edersem daha hızlı iyileşeceğimi söyledi

Yaa çok güzel süper hatta, bende böyle istiyorum, 325cc çıkartıp 400 yaptırıcam. Bu şekilde bi tişört giydiğinde hiç belli bile olmuyor, çok pişmanım çoook 😭😭😭 varsa fotolarınızı görebilir miyim, ben de ekledim bilmiyorum görebiliyor musunuz, az önce koydum. 80b oluyor, ama sönüyor iyice üç hafta doldu, söndü gitti yarısı 😭😭

Selam merida bu sayfadaki neredeyse tüm mesajlarını okudum profiline girdim görüntüleyemedim ben çok eski üyeyim burun ameliyatım zamanı aktiftim şimdi meme için araştırma yapıyorum bakabilirsin güvenebilirsin rica etsem seninle özelden mesaj yazabilmem mümkün mü teşekkür ederim

Selam merida bu sayfadaki neredeyse tüm mesajlarını okudum profiline girdim görüntüleyemedim ben çok eski üyeyim burun ameliyatım zamanı aktiftim şimdi meme için araştırma yapıyorum bakabilirsin güvenebilirsin rica etsem seninle özelden mesaj yazabilmem mümkün mü teşekkür ederim
Tabi buyrun lütfen, bu arada burnunuz çok güzel maşallah, Emre İlhan ilk mi yoksa revize falan mı acaba

Teşekkürler :) burun emre bey ilk ameliyatımdı 7 senem bitti çok şükür hiç sorun yaşamadım çok memnunum, memelerim bundan 10 gün önce 350cc high profile implant takıldı meme dokum az da olsa vardı şuan çok şişler ama 10 gün öncesine göre daha az şişler aslında benim merak ettigim siz kendi silikon ebatınızı küçük bulup büyütmek istediginizi dile getirmişsiniz, bende şuanki boyutun büyük geliyor küçülmeye devam etsin keşke diye düşünüyorum uzun vadede tecrübesi olan kişilerden fikir almaya çalışıyorum, sizin boyutunuzu merak ettim açıkçası acaba ne kadar iner ne kadar küçülür sizin gibi olur mu sizin nasıl görsem sakıncası olur mu tekrar teşekkürler

Banuares hnm da bana görüntülerini gösterdi sagolsun açıkçası onun çok güzel çok ideal boy olmuş ama yanlış anlamadıysam önceden dokusu yokmuş benim dokum oldugu için kafam çok karışık yüzlerce yorum okudum küçülen diyen de var zamanla büyüdü diyen de var sabır gerek evet ama sabırsız oluyor insan merak ister istemez nasıl olacak nasıl diye :KK43:

Banuares hnm da bana görüntülerini gösterdi sagolsun açıkçası onun çok güzel çok ideal boy olmuş ama yanlış anlamadıysam önceden dokusu yokmuş benim dokum oldugu için kafam çok karışık yüzlerce yorum okudum küçülen diyen de var zamanla büyüdü diyen de var sabır gerek evet ama sabırsız oluyor insan merak ister istemez nasıl olacak nasıl diye :KK43:
Merhaba bende 8 gün önce dikleştirme ve protez ameliyatı oldum benim de en çok merak ettiğim sorulardan biri şuan o kadar şiş lerki böyle kalacaklar diye korkuyorum ve diğeri dikişler henüz alınmadı ama bunlar böylemi kalacak endişesi
Benim dokum vardı ama operasyon esnasında doktor iltihaplı kisti çok fazla olduğunu görüp temizliyor 250-2755 cv yeter demişti öncesinde ama ameliyatta 350 takmaya karar vermiş ne kadar inerler sütyen ölçüsü ne olur bende merak ediyorum 😔

Merhaba bende 8 gün önce dikleştirme ve protez ameliyatı oldum benim de en çok merak ettiğim sorulardan biri şuan o kadar şiş lerki böyle kalacaklar diye korkuyorum ve diğeri dikişler henüz alınmadı ama bunlar böylemi kalacak endişesi
Benim dokum vardı ama operasyon esnasında doktor iltihaplı kisti çok fazla olduğunu görüp temizliyor 250-2755 cv yeter demişti öncesinde ama ameliyatta 350 takmaya karar vermiş ne kadar inerler sütyen ölçüsü ne olur bende merak ediyorum 😔
Merhaba oncelıkle gecmıs olsun ben 11 ınde oldum sız 16 sında olmussunuz aramızda 5 gun var gecmıs olsun umarım hersey saglıkla gonlumuzce olsun, sız dıklestırmede olmussunuz onceden dokunuz vardı sanırım amelıyat oncesı kac beden gıyıyordunuz acaba? Bende merak ıcındeyım evet suan odemlıyız ama odem gıdınce ne kadar kuculmus olacak ne zaman tamamen gıdecek hep bunu dusunuyorum bana da buyuk gelıyor suan meraklıyım bırde sızın 350 hıgh profılmıydı? Doktorun 275 ongoru yapmasından 350 ye cıkması doktorunuz bu konuda ne dedı acaba temızlenen kıstlerle mı alakalıymıs

😁😁😁 Evet bende meme yoktu 😁😁😁😁 valla süper oldular 2.ameliyattan sonra bakmalara doyamiyorum 😁😁😁

Merhaba oncelıkle gecmıs olsun ben 11 ınde oldum sız 16 sında olmussunuz aramızda 5 gun var gecmıs olsun umarım hersey saglıkla gonlumuzce olsun, sız dıklestırmede olmussunuz onceden dokunuz vardı sanırım amelıyat oncesı kac beden gıyıyordunuz acaba? Bende merak ıcındeyım evet suan odemlıyız ama odem gıdınce ne kadar kuculmus olacak ne zaman tamamen gıdecek hep bunu dusunuyorum bana da buyuk gelıyor suan meraklıyım bırde sızın 350 hıgh profılmıydı? Doktorun 275 ongoru yapmasından 350 ye cıkması doktorunuz bu konuda ne dedı acaba temızlenen kıstlerle mı alakalıymıs
Merhaba evet benim dikleştirme ve protez oldu 350 cc high profil çok fazla iltihaplı kist olduğu ve dokuyu temizlediği için doku azalmış bu sebeple 350 taktığını söylemiş dikiş izleri berbat ötesi bunlar geçecekmi gerçekten ya offf çok sinirlerim bozuluyor gördükçe

Merhaba evet benim dikleştirme ve protez oldu 350 cc high profil çok fazla iltihaplı kist olduğu ve dokuyu temizlediği için doku azalmış bu sebeple 350 taktığını söylemiş dikiş izleri berbat ötesi bunlar geçecekmi gerçekten ya offf çok sinirlerim bozuluyor gördükçe
Slm bende dikleştirme ve protez ameliyatı daha doğrusu revizyon ameliyatı olmak istiyorum resim yüklediğinizde görebilirmiyim

Geçecek panik yok..diklestirme olan arkadaşımda var izler belli belirsiz oluyor 1 seneye kadar rahatlayın moralinizi bozmayin

Anladım dokunuz azaldıysa çok büyük bir cc degil aslında şuan ödemlerde var daha 1 ayı doldurmadık bilemiyorum zamanın hızla geçmesini diliyorum özellikle şu karantina günlerinde.. izler benimde çok taze şuan çok belirgin ama doktor iz kremi verdi sürmeye başlayacagım sizede vermiş olmalı diye düşünüyorum

Geçecek panik yok..diklestirme olan arkadaşımda var izler belli belirsiz oluyor 1 seneye kadar rahatlayın moralinizi bozmayin
İçime su serptiniz doktorumda geçeceğini söyledi hatta daha önce yapılan bir ameliyat izimi gördü bundan çok daha iyi bir kalacak dedi bunun gibi olmayacak dedi 🙏🏻 Ama içte dikiş izlerini görünce resmen panik oldum 😔

İçime su serptiniz doktorumda geçeceğini söyledi hatta daha önce yapılan bir ameliyat izimi gördü bundan çok daha iyi bir kalacak dedi bunun gibi olmayacak dedi 🙏🏻 Ama içte dikiş izlerini görünce resmen panik oldum 😔
Panik yok 💞💞 gercekten izler belli bile olmayacak yeterki sabirli olun boyle incecik beyaz bi cizgi gibi oluyolar.

X