Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Album gizliliginden tek tek üyelerin isimlerini girmeniz lazim.sadece eklediginiz uyeler gorebilir resimlerinizi izlemekle olmuyor
Teşekkür ederim
Bu arada ben bugün dikişlerimi aldırdım nöbetçi başka bir cerrah doktor aldı ama kendi hastası olmadığım için bundan sonraki süreci doktorun ile görüşmemi söyledi doktorum resim göndermemi istedi resim ilettim henüz dönüş yapmadı ama ben açıkçası merak içerisindeyim bundan sonra ne yapmam gerektiği konusunda hiçbir fikrim Yok yara izlerinin üzerine birşey sürmem gerekiyor mu ne zaman nasıl vs gibi

Doktoruma resim attım dikişler alındıktan sonraki halini bugün dikişlerimi başka nöbetçi cerrah doktor aldı benim doktorum az evvel mesaj atmış
Siz 3-4gün BATİKON sürün. Sonra 7-8gün sudokrem sabah ve akşam sürün. Sonra contractubeks sabah ve akşam sür diye mesaj atmış bana

Ben başka nasıl yapılacağını bilemiyorum açıkçası izlemeye aldıklarım görüyor diye biliyorum
Banunun dediği GB yaparsan görebilirim lütfen yanlış anlama bende dikleştirme ve protez ameliyatı olmak istiyorum her doktor dikleştirme ve protez ameliyatını iyi yapamıyor o yüzden sıkı bir araştırma içerisindeyim şu virüs biterse Kasım GB olucam

benim 2 ay‘ı yeni geçti ve galiba vücudum protezi kabul etmiyor kızlar tam emin değilim...

Ameliyattan sonra 2 kere grip geçirdim, vücudum yüzüm yanıyor sanki ateşim varmış gibi. Saçlarım dökülüyor. Geçmeyen mide bağırsak sorunları bulantı da cabası. Kırışıklıklarım da arttı :|

korkmaya başladım BII olucam diye cok seviyorum memelerimi cok mutluyum ama böyle bulantılar geçmezse cıkarttırıcam galiba

benimle ayni zaman ameliyat olan cok kisi var, yorumlarinizi bekliyorum siz nasilsiniz? ben cok rahat iyilesme süreci gecirdikten sonra böyle semptomlarin olmasini hazmedemiyorum ya niye böyle oldu ki

Vücut kabul etmezse kapsül oluşur ama bulantı ve saydıklarınız protezden kaynaklı değil gibi..

Vücut kabul etmezse kapsül oluşur ama bulantı ve saydıklarınız protezden kaynaklı değil gibi..
umarim degildir ...
Breast Implant Illness‘de kapsül olusmadan da vücutta zincirleme rahatsizliklarin olustugunu kanitlayan binlerce kadin var. Malesef hepsi explant‘tan sonra iyilestigini söylüyor.

su siralar ya yeni yaptirdigim dis implantindan ya da meme implantindan dolayi hastalaniyorum. Bir kac ay daha gözlemleyecegim umarim iyi olurum cok korkuyorum

Doktorum ekrem keskin. Albüm işi telefondan olmuyorsa msj olarak atarım fotoları isteyenlere. Öyle olur diye düşünüyorum
Merhaba ben de meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Rica etsem bana da fotoğraf atabilir misiniz? Hangi marka ve kaç cc kullandı dr?

Merhaba izlemeye alırsanız görebiliyorsunuz sanırım bende sizi alıyorum
Sagolun izlemeye almışsınız ama yinede göremedim profilinizde album var ama içi boş görünüyor benim moralim bozuk açıkçası 18.günüm bitti iz kremime yeni başladım izlerim çok kötü degil düzelir diye düşünüyorum ama ödem ve şişlikler mi bu büyüklük az mı inecek çok mu inecek insan bunu kestiremiyor ben bu agırlık hissini henüz aşamadım gözümede olması gerekenden fazla büyük geliyor bunu da aşamadım yani hacim boyut meselesi şuan sorunum diyebilirim ama bunu dışında kramp gibi elektrik hissi zaman zaman girip çıkıyor böğrümde hassasiyet ve gerilme de hissediyorum rahatsız ediyor ama bunlar geçecektir buna daha inançlı olabildigimden rahatsız etse de çok takılmıyorum şimdilik böyle durumum diyebilirim

Sizede çok geçmiş olsun. Nerdeyse 3 hafta olucak neden bu kadar uzun sürdü ağrılarıniz. Doktorunuz bu durum için bişey dedimi. Birde kaç cc yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…