- 12 Mart 2013
- 73
- 24
Merhaba geçmiş olsun. Albümünüzü bende görebilir miyim ?Merhaba izlemeye alırsanız görebiliyorsunuz sanırım bende sizi alıyorum
Normal kas hareketlerini hissediyorsunuz.bisey itip cekerken özellikle zamanla kaybolacak merak etmeyinMerhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum bu kasılma mı desem nasıl desem değişik bir hareket adlandıramadım yani göğüslerimde bişey oluyo sanki bu normal birşey mi
Tabiki alıyorum sizi izlemeyeMerhaba geçmiş olsun. Albümünüzü bende görebilir miyim ?
Slm ben hala albünüze giremedim sizi izlemeyede aldım ama hala göremiyorumDikişlerim alındı bugün bundan sonraki süreç nasıl olacak acaba
Ben başka nasıl yapılacağını bilemiyorum açıkçası izlemeye aldıklarım görüyor diye biliyorumSlm ben hala albünüze giremedim sizi izlemeyede aldım ama hala göremiyorum
Album gizliliginden tek tek üyelerin isimlerini girmeniz lazim.sadece eklediginiz uyeler gorebilir resimlerinizi izlemekle olmuyorBen başka nasıl yapılacağını bilemiyorum açıkçası izlemeye aldıklarım görüyor diye biliyorum
Teşekkür ederimAlbum gizliliginden tek tek üyelerin isimlerini girmeniz lazim.sadece eklediginiz uyeler gorebilir resimlerinizi izlemekle olmuyor
Banunun dediği GB yaparsan görebilirim lütfen yanlış anlama bende dikleştirme ve protez ameliyatı olmak istiyorum her doktor dikleştirme ve protez ameliyatını iyi yapamıyor o yüzden sıkı bir araştırma içerisindeyim şu virüs biterse Kasım GB olucamBen başka nasıl yapılacağını bilemiyorum açıkçası izlemeye aldıklarım görüyor diye biliyorum
Merhaba. Bende sizi izlemeye aldım. Ama yine albümünüzü göremiyorum.Tabiki alıyorum sizi izlemeye
Nasıl yapacağımı bulamadım İnan'ın albüm gizliliği kısmını göremedim bir türlüMerhaba. Bende sizi izlemeye aldım. Ama yine albümünüzü göremiyorum.
Vücut kabul etmezse kapsül oluşur ama bulantı ve saydıklarınız protezden kaynaklı değil gibi..benim 2 ay‘ı yeni geçti ve galiba vücudum protezi kabul etmiyor kızlar tam emin değilim...
Ameliyattan sonra 2 kere grip geçirdim, vücudum yüzüm yanıyor sanki ateşim varmış gibi. Saçlarım dökülüyor. Geçmeyen mide bağırsak sorunları bulantı da cabası. Kırışıklıklarım da arttı :|
korkmaya başladım BII olucam diye cok seviyorum memelerimi cok mutluyum ama böyle bulantılar geçmezse cıkarttırıcam galiba
umarim degildir ...Vücut kabul etmezse kapsül oluşur ama bulantı ve saydıklarınız protezden kaynaklı değil gibi..
Merhaba ben de meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Rica etsem bana da fotoğraf atabilir misiniz? Hangi marka ve kaç cc kullandı dr?Doktorum ekrem keskin. Albüm işi telefondan olmuyorsa msj olarak atarım fotoları isteyenlere. Öyle olur diye düşünüyorum
Kapsül olusmasi nasıl oluyor canım pekiVücut kabul etmezse kapsül oluşur ama bulantı ve saydıklarınız protezden kaynaklı değil gibi..
Albüme girdiğin zaman filtreler yazan kısımda ,kimin göreceği yazıyor oradan ayarlanıyor sanırım. Sorun olmayacaksa mesajla özeldende gönderebilirsin.Nasıl yapacağımı bulamadım İnan'ın albüm gizliliği kısmını göremedim bir türlü
Sagolun izlemeye almışsınız ama yinede göremedim profilinizde album var ama içi boş görünüyor benim moralim bozuk açıkçası 18.günüm bitti iz kremime yeni başladım izlerim çok kötü degil düzelir diye düşünüyorum ama ödem ve şişlikler mi bu büyüklük az mı inecek çok mu inecek insan bunu kestiremiyor ben bu agırlık hissini henüz aşamadım gözümede olması gerekenden fazla büyük geliyor bunu da aşamadım yani hacim boyut meselesi şuan sorunum diyebilirim ama bunu dışında kramp gibi elektrik hissi zaman zaman girip çıkıyor böğrümde hassasiyet ve gerilme de hissediyorum rahatsız ediyor ama bunlar geçecektir buna daha inançlı olabildigimden rahatsız etse de çok takılmıyorum şimdilik böyle durumum diyebilirimMerhaba izlemeye alırsanız görebiliyorsunuz sanırım bende sizi alıyorum
Sizede çok geçmiş olsun. Nerdeyse 3 hafta olucak neden bu kadar uzun sürdü ağrılarıniz. Doktorunuz bu durum için bişey dedimi. Birde kaç cc yaptırdınızSagolun izlemeye almışsınız ama yinede göremedim profilinizde album var ama içi boş görünüyor benim moralim bozuk açıkçası 18.günüm bitti iz kremime yeni başladım izlerim çok kötü degil düzelir diye düşünüyorum ama ödem ve şişlikler mi bu büyüklük az mı inecek çok mu inecek insan bunu kestiremiyor ben bu agırlık hissini henüz aşamadım gözümede olması gerekenden fazla büyük geliyor bunu da aşamadım yani hacim boyut meselesi şuan sorunum diyebilirim ama bunu dışında kramp gibi elektrik hissi zaman zaman girip çıkıyor böğrümde hassasiyet ve gerilme de hissediyorum rahatsız ediyor ama bunlar geçecektir buna daha inançlı olabildigimden rahatsız etse de çok takılmıyorum şimdilik böyle durumum diyebilirim