Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sizede çok geçmiş olsun. Nerdeyse 3 hafta olucak neden bu kadar uzun sürdü ağrılarıniz. Doktorunuz bu durum için bişey dedimi. Birde kaç cc yaptırdınız
Sagolun 350cc takıldı agrılardan kastım dayanılmayacak agrılar degıl kasılmalar kramplar girip çıkıyor mesela bugün saymadım ama 5-10 kez olmuştur diyeyim yani ilk günkü agrıların yanında sızı gibi kalır ama şunu demek istedim yani hiçbirşey olmamış orada hiçbirşey yokmuş gibi turp gibi degilim ben psikolojik de bünyesel de alışma durumunu tamamlayamadıgımı düşünüyorum moralim buna bozuluyor görüntü güzel saglıgım yerinde çok şükür ama oradaki yabancı cismin varlıgından çok farkındayım ve kendini de çok hissettiriyor bilemiyorum zamanda o kadar yavaş geçiyor ki sanki.. ilk günden beri kendimi çok pozitif şartlandırdıgım halde bazen karamsarlıga düşüyorum böyle karışık duygular içerisindeyim ...

Anlıyorum canım. Sonuçta protez olduğu için vücudun buna alışma donemi olucaktir. Ödemeler gittikçe daha doğal bir görünüm olucagi kesin. Ben de karar verdim.ama.malum.virus yüzünden erteledim. Sonuçlarınızı görebilir miyim.ben de

Sagolun ben çok istemiştim pişman degilim ama süreç düşündügümden yavaş ve zor ilerliyor diyebilirim bu iş çok sabır ve çok zahmet zaman emek isteyen bir işmiş zamanında burun ameliyatı oldum benzer süreçler sanardım alakası yokmuş şimdi kendimi motive etmeye çalışıyorum zaman zaman zaman onca insan zaman demiş buna odaklanmaya çalışıyorum çok daha kolay geçiren insanlar da var bu bana özel bir durumda olabilir er geç rahata erecegimi bilsem güle oynaya beklerdim ama içindeyken psikoloji bir başka oluyor Allah yardımcım olsun umarım bugünleri gülerek anımsayacagım günler su gibi gelsin inşallah sizede şimdiden güzel süreçleriniz olsun inşallah şimdilik resim paylaşmadım ama belki ilerideki zamanlarda olabilir yanlış anlamayın Bir uygulama var app store da realself diye tavsiye ederim orada sayısız sütyensiz olarak örnekler mevcut size çok yardımı olur diye düşünüyorum

Evet aynen bu sıralama ile devam edin

Bakın her insanda ayni olmuyor iyilesme süreci lütfen moralinizi bozmayin kimi cok rahat atlatirken kimi bizim gibi sancili atlatiyor.ben 2 ay resmen cehennem azabi cektim.ama sonra vucut kabul etti protezleri simdi miss gibi 5 ay olacak nerdeyse.bana kalirsa o sitelerede fazla girmeyin.psikolojiniz bozulur.sormak istediginiz bisey olursa özelden yazabilirsiniz.ama lutfen moral bozmak yoookk hepsi geciyor emin olun.bu sureci en sıkıntılı atlatanlardan biri olarak soyluyorum geciyor

Ya ben doktorun sudocremi neden verdiğini hala anlamış değilim
Birde şimdi 3-4 gün batikon sonrasında 7-8 gün sudocrem ondan sonra conturtubex krem süreceğim ya acaba kantaron yağını ne zaman sürmem gerekiyor

Ben kullanmadim kantaron filan conturtubex yada scarex yeterli olacaktir izlerin iyilesmesine.sudocrem sivi itici bariyer olusturur nemlendirir.bence doktorunuz on..harfiyen uyun yağı mağı boşverin lütfen.

Merhaba ben de meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Siz hangi dr ye oldunuz, ne kadar ödediniz memnun musunuz beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim :)

Merhaba ben de meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Siz hangi dr ye ameliyat oldunuz,kaç cc takıldı ve ne kadar ödediniz beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim :)

Ben cenk tokata ameliyat olmadım. İstanbuldayım ben, doktorum Hasan Fındık.
İzmirde doktor sorunca Cenk beyi önerdim. Sonuçları gayet güzel ve hastaları memnun.
Merhaba ben de meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Siz kaç cc hangi marka silikon taktırdınız memnun musunuz. Beni bilgilendirebilirseniz memnun olurum:)

Hayır kas altı yapıldı :) canı tez biriyim ben, kendimi çok iyi geçecek ve çabuk toparlanacağım diye motive ettim ben sanırım etkisi oldu :)
Merhaba ben de meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Siz kaç cc hangi marka silikon taktırdınız memnun musunuz. Beni bilgilendirebilirseniz memnun olurum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…