Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

macellan merhaba, konu eskimiş baya, üzerinden 3 sene geçmiş şuan ne durumdalar yumuşaklık bakımından? benim 1 sene oldu yaptıralı ancak sağ meme hala biraz daha sert gibi, soldan çok memnunum ama sağ bir tık daha sert hala. sana özelden de yazdım ama görmedin sanırım. inşallah bu yazdığımı görürsün

Arkadaslar dun meme küculme ameliyati oldum. Her gogusten 560gr doku cikarmıslar. Doktor direnler 3 gun kalacak dedi 4 gun yatış verdi dren cıkarkenacıyor mu beni cok raharsız ediyor en cok canımı drenler acıtıyor

Merhaba herkese bende pazartesi hem dikleştirme hem protez ameliyatı oluyorum çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum yıllardır hayalini kuruyordum ama şuan panik halindeyim olacakmı beğenecekmiyim güzel duracakmı ya olmazsa umarım kendi kendimi vazgeçirmem yarın tahlillerim yapılacak pazartesi ameliyatım desteklerinizi bekliyorum bende .

Ben de yeni üyelere albümümü açmıyorum. Doktorunuza danışın size kendi yaptığı ameliyatların öncesi-sonrası fotoğraflarını gösterecektir.
Hayırlı olsun Rica etsem fotoğraf atabilir misiniz banada bende dr la görüştüm yaptırmaya karar verdim ama tedirginim

Kızlar selam benim 6 gün sonra 2 ay olacak. Memeler baya yumuşadı masaj yaparken protezi hissedemiyorum bile normal meme gibi geliyor bana batma yanma bıçak saplanması falan hiç olmuyor artık. İlk ay olmuştu biraz son 2 haftadır hiç olmuyor. Sadece sütyen takmadığımda uyuşuyorlar onun nedenini anlayamadım. Onun haricinde her şey muhteşem gidiyor

Ben de yıllarca düşündüm istedim hep ama cesaret edemedim şimdi keşke daha önce yaptırsaydım diyorum. Bu kadar kolay olacağını bilsem şimdiye kadar 50 kere yaptırırdım. İlk 3 gün evet ağrılı sonraki 3 hafta zor ama ondan sonrası muhteşem hiç merak etmeyin istediğiniz gibi olacak

Merhaba arkadaşlar ben de silikonlarımı 10 gün önce çıkarttım. 15 ay kullandım şöyle ki gayet güzel durmalarına rağmen belirli bir süre sonra aslında güzelliğin kadınsılığın yapay maddelerle olmayacağına karar verdim bu benim şahsi görüşüm. Keşke keşke yaptırmasaydım o izlerim hiç kalmasaydı. İzleri geçirmek için şuan ciddi bir çaba göstereceğim umarım minimalize ederim. Özellikle belirtmek istediğim bir şey daha var sabahları uyandığımda ciddi bir terlemeyele uyanıyordum çıkartmadan yaklaşık 2ay önce her gece. Bu beni endişelendirmeye başladı ama dediğim gibi asıl sebep bu değil. 10 gün oldu ve 10 gün boyunca hiç terlemedim.
Kızlar bu ameliyatı düşünüyorsanız öncelikle çok iyi karar vermelisiniz, izler kalıyor az çok kişiye göre değişir ama kalıyor.. ikincisi evlendikten sonra yaptırın hem hamilelik hem emzirme durunları hem eşinizle aranızda herhangi bir sıkıntı yaşamamak adına (evet ona ne? Diyebilirsin senin bedenin senin kararın ama ataerkil bir toplumda kaç modern erkek arkadaşınız oldu kendinize bir sorun) üçüncüsü doğal olmak inanılmaz güzel birşey hiçbir engelimiz yok Allah’a şükür. Küçük olsun senin o sana ait, kendinden emin dik dur küçük de olsa sen hala çok güzel ve özelSin gerçek bir kadınsın. Meme protezi için araştırma yapıyor ve şuan benim yazımı okuyorsan şunu söylemek isterim sana; senin yerinde olmak isterdim ve bu mevzuyu şuan başlamadan bitirmeyi inanılmaz isterdim.

Benim bir arkadaşım silikon taktırdıktan sonra ikinci evliliğini yaptı. Evlenmeden önce, silikon taktırmadan önce de bir kaç yıl sevgiliydiler. Bu ikinci evliliğinden 3 çocuk doğurdu ve üçünü de emzirdi. Hiç bir sorun yaşamadı. 12 senedir silikonlu. Bu ameliyatları olmadan önce hepimiz iyice araştırıyorız. İz olduğunu da biliyoruz. Herkeste sorun olacak diye bir şey yok. Silikonla yapay kadınlık vs sözleriniz bana çok gereksiz geldi, silikonla kadın olmuyoruz. Biz zaten topuklarımızdan saç diplerimize kadar kadın olduğumuzun farkındayız. Kimimiz anneyiz. Kimimiz anne adayıyız. Estetik görünüm olarak bu bizi daha iyi hissettireceği için yaptırıyoruz. Sizin fikirleriniz sonradan değişmiş olabilir.

Evet mesela benim 3 çocuktan sonra küçük olan memelerim resmen bitti yok oldu şimdi kendimi çok kötü hissediyorum ama eminimki ameliyattan sonra çok mutlu olucam tabi inşallah bir sıkıntı çıkmazsa. Sabırsızlıkla bekliyorum. Herkesin yaşadığı tecrübe edindiği şeyler farklıdır. Fikride öyle saygı duyuyorum. Ama benim ihtiyacım var ve yapıcam umarım bir sorun yaşamam

Hayırlısı olsun doktoruz kim?

Benimde en cok merak ettiğim bu banu arkadaşımız cok bılgılendırdı benı sagolsun ama yinede insan emin olamıyor zaten amelıyat olmadan tam emin olamıcamda yinede sormak ıstıyorum benm 20 aylık bebegım var annem 1 ayda kalablrlm 10gunde kalabılrm yanında dıyor kendi işlerine baglı oldukı 10gun sonra gitti kızımı kaldırmam ama yemek pişirip bi yemek yedireblrmym ona diye dusunuyorm kara kara acıkcası

iyi Günler herkese benim sormak istediğim şey, bu silikon belli bir süre sonra tamamen vücudunuzun parçası gibi oluyor mu yoksa orda hep dışardan bir şey var hissi oluşuyor mu.
yani hep vucudunda yabancı bir madde hissi var hissi mi veriyor

Bende maalesef o his var ameliyat olalı 1.5 yıl oldu, resmen ben burdayım, beni unutamazsın diye sesleniyor. Devamlı hissediyorum onları, sütyen takamaz oldum,taktığımda rahatsız ediyor hemen çıkartıyorum. Göğüsümde hiç bitmeyen ağrılarım da var. Bakalım sonum nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…