- 26 Haziran 2015
- 50
- 4
- 33
2 ci ameliyat mı ? neden ki canım ? 2 ciye neden gerek dıydun ozel değilse?Ahahahah bende s400 diyorum ben bandaj kullandim sütyen yerine dediğin gibi güvende hissettiriyor 2. Ameliyattan sonra ne bandaj ne sutyen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ci ameliyat mı ? neden ki canım ? 2 ciye neden gerek dıydun ozel değilse?Ahahahah bende s400 diyorum ben bandaj kullandim sütyen yerine dediğin gibi güvende hissettiriyor 2. Ameliyattan sonra ne bandaj ne sutyen
Sağ protez cebe oturmadi kas izin vermedi.ben sporcuyum biraz vucut yapisi farkli bizde kaslar sert kalın aralar açık kaldı bide.3 ay sonra revize oldu sag memede sol memede açıldı yaklastirildi.sag gogus kası biraz torpulendi protez asagi cekildi bla bla blaaa Sorun kalmadi cok sukur2 ci ameliyat mı ? neden ki canım ? 2 ciye neden gerek dıydun ozel değilse?
ayy çok geçmiş olsunn . En önemlisi iyisin şuan .Zagçhmetli olmuş . Ama bende de ara acık biraz özelden resim atsam fikir verir misin ?Sağ protez cebe oturmadi kas izin vermedi.ben sporcuyum biraz vucut yapisi farkli bizde kaslar sert kalın aralar açık kaldı bide.3 ay sonra revize oldu sag memede sol memede açıldı yaklastirildi.sag gogus kası biraz torpulendi protez asagi cekildi bla bla blaaa Sorun kalmadi cok sukur
Hem memelerin hem gobegin resmini atarsan fikir verebilirim.52 kilodaki göbek kolay gider gerdirmeye luzum yok atta bi bakayimayy çok geçmiş olsunn . En önemlisi iyisin şuan .Zagçhmetli olmuş . Ama bende de ara acık biraz özelden resim atsam fikir verir misin ?
ya bide çok soru soruyorum ama bu dikişler ne kadar sonra dökülür tahmini.
Ve sen sporcusun bu muhtesemmiş . Ben de hemşireyim spora baslamayı dusunuyorum çü kü ikinci normal doğumum sonrası göbek kaldı ve alt göbek sarktı biraz . 52 kiloyum bacak incecik ama gobek var . Hatta dr dedi karın germeyı de yapalım ikisi aradan çıksın ama o karın germe sonrası izi göze alamadım umarım sporla duzeltirim karnımı . hani 100 kilodan fln dussem çok gobegım olsa o ize katlanırdım ama benim ki az bence sporla umarım yaparım . :) s400 ler toparlansın baslıcam yavas yavas
Dikisler 1.5 ayda anca atıyo dert etme atıyoayy çok geçmiş olsunn . En önemlisi iyisin şuan .Zagçhmetli olmuş . Ama bende de ara acık biraz özelden resim atsam fikir verir misin ?
ya bide çok soru soruyorum ama bu dikişler ne kadar sonra dökülür tahmini.
Ve sen sporcusun bu muhtesemmiş . Ben de hemşireyim spora baslamayı dusunuyorum çü kü ikinci normal doğumum sonrası göbek kaldı ve alt göbek sarktı biraz . 52 kiloyum bacak incecik ama gobek var . Hatta dr dedi karın germeyı de yapalım ikisi aradan çıksın ama o karın germe sonrası izi göze alamadım umarım sporla duzeltirim karnımı . hani 100 kilodan fln dussem çok gobegım olsa o ize katlanırdım ama benim ki az bence sporla umarım yaparım . :) s400 ler toparlansın baslıcam yavas yavas
dur çekeyim de atayım ? ah bizz kadınlarreHem memelerin hem gobegin resmini atarsan fikir verebilirim.52 kilodaki göbek kolay gider gerdirmeye luzum yok atta bi bakayim
Canım bende de var korkma, geçecekBanuu lütfen cevap yaz yanş anlayanarkadaslar bi el atın . Geçen pazartesü oldum ameliyatı hatırlıyorsanız . bu gün artık 8 ci gün . Sşmdi sorum var esas sorımu sorayım . Dikişler resim de atarım gerekse bakın . Ben de meme büyütne duşında bir gogsumde sagda ben gibi vardı onu da aldı ve orda da dıkıs ver . Diger yerker yapıştırma yöntemi kullanılmış ama orda beyaz saydam ama dokununca sert dikişler incecikestetik dikişler. Aynu dikişin tek bir ucu sag gogusun altındakı kesi de de var . Aslında yapıştırma yöntemi var ama bi tane küçük bi dikş ipliğinin ucu var batıyor . Dr a sordum mesaj attım diyor hepsi eriyen dikiş . Ama çok sertler bunlar erimez ki bence . Sizde var mıydı az anlatın lütfen
merhaba ne kadar fiyat vermişlerdi acaba? birde ameliyat oldunuz mu? teşekkrülerMerhabalar ben de Erdem Bey’e muayene oldum, Cok guven veren bir doktor gerckten, fiyat bana da cok yuksek geldi. Fakat diğer doktorların fiyatlarını bilmiyorum, diğer doktorlar ne kadr fiyat verdiler? Siz ameliyat oldunz mu?
Kapsul olusma riski elbette var kimse aksini iddaa edemez ama kasaltina yerleştirilen protezlerde sadece %5.Ayrica diyelimki kapsul olustu ve revizyona gitmek zorunda kaldin neden protezleri cikarasınki yenisiyle degistirirsin.Ve ayrıca bence sen baska bi doktorla gorus senin doktor direk revizyonda ayni parayi odersin diyerek kendini belli etmis zaten.Ben 1 yıl arastirdim öyle yaptirdim.Kapsul en fazla salin ve kasüstü yerlestirilen protezlerde oluşuyor.Ya kızlar ben bi doktorla gorustum cokta iyi ilgilendi ama aklım cok karıstı kapsul olma rıskı var vucud kabul etmezse tekrar amelıyat olabılırsın rıskleri fazla falan e ben smdı bıton para verıcem yaptırcam vucut kabul etmedı dıyelım kı tekrardan revizyona bidaha para vermek zorunda kalıcam doktor kabul etmıyor cuntu olursa yeniden aynı ucretlerde odersın oyle konusunca ben bi dondum kaldm suan aklmda kalan 3 5 ayda da olur 15senede de olur yanı bırgun kapaul olusucak nefatıflıgı kafama sabitlendi istıyorum yaptırmak ama cıkarınca bırdaha protez taktıramazsam gogusumdekı dıkıslerın gozukmesıyle yaşıcam bıde cnku gogusum kucuk bence aynadan baknca gozukur(((((
O batmalar 6 aya kadar devam ediyor canım.icerdeki dikisleri bir müddet hissedeceksin doktorum bastirarak masaj yapmami tavsiye etti.yaptıkca daha az hissediyorsun.iç dikişden degil o sivri şey dış dikisten eriyen dikisin bitiş yeri.oda eriyecek zamanla korkmaMerhaba Kızlar, tam olarak bu batmalar kacıncı aydan itibaren bitiyor?
ve kas altı olanlara sorum: içerdeki dikişi elinizle bastırınca hissediyo musunuz? Benim iç dikişten sanki sivri biley dışına cıkıyor gibi
Kapsul olusma riski elbette var kimse aksini iddaa edemez ama kasaltina yerleştirilen protezlerde sadece %5.Ayrica diyelimki kapsul olustu ve revizyona gitmek zorunda kaldin neden protezleri cikarasınki yenisiyle degistirirsin.Ve ayrıca bence sen baska bi doktorla gorus senin doktor direk revizyonda ayni parayi odersin diyerek kendini belli etmis zaten.Ben 1 yıl arastirdim öyle yaptirdim.Kapsul en fazla salin ve kasüstü yerlestirilen protezlerde oluşuyor.
Benim 11 senedir kullanan arkadaslarim var evet revizyonu dusunuyorlar ama daha buyukleriyle ben 3 ay sonra revizyon ameliyati oldum mesela korkulacak bisey yok.bomba tasımıyoruz korkmayım yasaklı protezlerden kasüstünden ve mahalle kasaplarından uzak durun sonra yeni memelerinizin keyfini cıkarınya aslında aynı işte revizyonda protez cıkar tak değiştirmekte protezi yine bir maliyet demek tabiki bunu göz onunde bulundurarak bu amelıyatı olmalıyım ama yuzdeside onemlı tabıkı smdı o yuzde beslık kısım bende olabilirm Kabulum ama doktor oyle bı konusuyorkı her uc hastadan bırınde oluyor gibi yanı Pskolojk olarak bende kesın uc bes seneye en fzla protezlerı cıkartırm aman cok dkkt etmelıym kendme ıyı bakmalıyım böyle hasta vucudmda bomba tasıyan bırı gibi hissedicem kendmı kararsız bıraktı benı konusmalarıyla
Allah razi olsun sende olmasanO batmalar 6 aya kadar devam ediyor canım.icerdeki dikisleri bir müddet hissedeceksin doktorum bastirarak masaj yapmami tavsiye etti.yaptıkca daha az hissediyorsun.iç dikişden degil o sivri şey dış dikisten eriyen dikisin bitiş yeri.oda eriyecek zamanla korkma
Banada sadece dikis hattına masajı önerdi.diger yontemler protezin kaymasına sebep olur gereksiz dedi.diyorum ya bu doktorların ne halt ettigi belli degil biri öyle diyor biri böylebenimkiler yumusacık ama hala batmalar yanmalar var tabi ara ara elektirik çarpmalarıda cabasıAllah razi olsun sende olmasan ❤
dikis yerinede mi bastirarak masaj yapiyosun? Benim Doktor sadece distan iceri press yap birak demisti masaj bile sayilmaz yine iyi yumusadi benimkiler doktoruna ragmen
Evet.oldukça hemde.sabır gerektiren bir süreç.kim agrisiz acisiz atlattim diyorsa bilinki 100 kisiden 1 idir.agrilar yanmalar batmalar ilk 3 ay zorluyor.kolay bi süreç değil ama sonu güzel ayrı bence değerçok zahmetli ya...
Canım muayeneye gittiğinde drundan mutlaka düşündüğü silikonları göstermesini iste ve onları göğsüne tut. İstediğin büyüklüğe sen karar ver, bak burda öyle yapan bi sürü insan var ve genelde hep memnun kalmışlar benim gördüğüm. Bunu mutlaka iste, sakın unutma. Herşeyi detaylı konuş. Kaç cc kaç beden sütyene tekabül edecek, sen nasıl görünsün istiyoraun vs hepsini detaylı anlat. Ben 325cc yaptırdım ve bunların hiç birini sormadım, sadece üç beş foto gösterdim dedim çok büyük olmasın doğal dursun. Bu defa da 75c oldu ama öyle dolu dolu olmadı. Şimdi 400cc ile değiştirmeyi düşünüyorum. Eylülde büyük ihtimalle gidip değiştircem. Herşey gönlünüzce olsun, sağlıkla güzellikle kalın