- 2 Şubat 2020
- 114
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende resimlerinizi görebilirmiyimOlsun, her isteyenede açma fotolarını bence. Bana dünya mesaj istek geliyor. Öyle herkese açıp gösterecek degil iz. Amaç gerçekten araştıran, bilgi sahibi olmak, isteyenlere yardımcı olabilmek. Ayrıca foto eklemeye e foto da göstermem, emin olmam lazım. Neler neler gördük biz bu forumda
Evet yuvarlak. 2011’de ameliyat oldu. Önceden dokusu vardı zaten, dümdüz değildi. Mayıs ayına kadar protezler müthişşş duruyordu, şimdi nasıl bu hale geldi hayretler içerisindeyimEski halini bilemem ama sanırım yuvarlak silikon taktırmış...
E bir deri bir kemik kalmış bu. Tabi protezler de kabak gibi çıkmış. Bir dirhem et, bin ayıbı örtermiş.Kızlarrr, ben bir gündür şok içerisindeyim. Yıllar önce meme estetiği hakkında bir kızdan bilgi almıştım, hatta kendisi bana bu ameliyat ile ilgili bilgi veren ilk kişiydi. Kendisi Milano’da ameliyat olmuştu. O zamanlar protezlerin bedenine göre çok büyük olduğunu düşünmüştüm de hiç karışmamıştım, neticede kendi kararı, saygı duymam şarttı, ki zaten ameliyat olmuştu, ne desem boş yani. Her neyse çoktan konuşmadım onunla, bir sosyal medyaya girip profiline baktım ve ne göreyim... kız bayağa kilo vermiş, protez değişik bir şekil almış. Silikon neredeyse bedeninden çıkacak. Açıkcası iyice korktum, fazla kilo verince böyle mu oluyor? Eki Görüntüle 2599765
Yeni mi ameliyat oldun?Kollarımı hareket ettirirken, dolap açarken falan göğüs kaslarımın oynadığını hissediyorum. Sanki silikon değil de göğüs kası taktırmışım gibi bir his içindeyim.
Sizlerde de böyle oldu mu acaba ?
Evet., 11 Şubat'ta oldumYeni mi ameliyat oldun?
Bende de öyle, gögüs kaslarimla protezleri filan oynatabiliyorum. Gögüs kaslarimi kullandigim her harekette protez oynuyor sanirim hep böyle olacak ve biz zamanla alisip unutacagiz bu durumu
Milanoda değil turkiyede yapılsa belki böyle olmazdı Bende çok zayıfım ama böyle kabak gibi durmuyor yahu. Bence bu kasaltı değil kasüstü ondan böyle. Bide bikini de ittirmiş sanki anlık böyle bir görüntü de olabilir.Kızlarrr, ben bir gündür şok içerisindeyim. Yıllar önce meme estetiği hakkında bir kızdan bilgi almıştım, hatta kendisi bana bu ameliyat ile ilgili bilgi veren ilk kişiydi. Kendisi Milano’da ameliyat olmuştu. O zamanlar protezlerin bedenine göre çok büyük olduğunu düşünmüştüm de hiç karışmamıştım, neticede kendi kararı, saygı duymam şarttı, ki zaten ameliyat olmuştu, ne desem boş yani. Her neyse çoktan konuşmadım onunla, bir sosyal medyaya girip profiline baktım ve ne göreyim... kız bayağa kilo vermiş, protez değişik bir şekil almış. Silikon neredeyse bedeninden çıkacak. Açıkcası iyice korktum, fazla kilo verince böyle mu oluyor? Eki Görüntüle 2599765
Aslında kız Türk değil, Sırbistanlı. 8.5 yıl boyunca memeleri çok çok güzeldi, bildiğin bomba gibiydi. Şimdi ki haliyle hiç hiç alakası yoktu. Yani İtalyan doktorları bilmem, Milano’ya hiç gittin mi desen hiç gitmedim. Her yerde illaki başarılı bir doktor var, mesele onu bulabilmekte, tıpkı benim İstanbul’da yaşadığım tatsız tecrübe gibi. O kadar detaylara girmedim kızla da aniden kilo vermesinden dolayı olmuştur diye düşünüyorum, bir dönem hastalık kaptıysa belki o yüzden öyle oldu. Hâla da gördüklerime inanamıyorum, hayal kırıklığı gibi bir şey yaşıyorum yaMilanoda değil turkiyede yapılsa belki böyle olmazdı Bende çok zayıfım ama böyle kabak gibi durmuyor yahu. Bence bu kasaltı değil kasüstü ondan böyle. Bide bikini de ittirmiş sanki anlık böyle bir görüntü de olabilir.
Merhabalar bu siteyi çok uzun yıllardır takip ediyorum çok uzun zamandır ben de burada ki hem cinslerim gibi silikon taktırmak istiyorum. Bir türlü cesaret edemiyordum ama artık dayanamadığımı farkettim korkunun bir faydası yok istediğim kıyafetleri giyememekten bıktım. Açıkcası aklımda bir doktor ismi yok İzmirde yaptırmak istiyorum nasip olursa eğer kışa düşünayorum İzmirde önerebileceğiniz doktor var mı? Ve bu yıl içinde silikon taktıranlar ne kadar ödediniz?
Ilk günler ben sancıdan gece uykudan uyandığımı bilirim. Kalkarken de meme altı kesisi sanki gerilip memeyi aşağı çekiyor gibi sanki deri orda katlanıyor gibi tuhaf tuhaf şeyler oluyordu sürekli. Ilk ay her gün başka bir sorunla uyanıyordum. Hatta stresten mideme kramplar giriyordu (mememe giren kramplar yetmezmiş gibi :)) Ağrı kesici al , fazlada kendini dinleme. Ben çok dinledim hasta ediyordum psikolojimi valla, sonra ne salakmışım bak şimdi bomba gibi memelerim var sonuca bak diyeceksin :) Bu işin en büyük ilacı SABIR.Kızlarr günaydın aslında ayrı başlık altında konu açtım ama öyle görünmüyor sanırım . Nolur silikon taktıran arkadaslar bazı yardımcı olun. Pazartesi oldum ameliyatımı . 375 cc yuvarlar mentor.
Genel olarak bir sıkıntı yok ama en büyük sıkıntı ağrı baskı gerginlik hissi . Ameliyat sonrasıbodamda arkadaş sporcu sutyenini ydirdi . Dr herhangi markanın sporcu sutyenini önerdi. Ben şuan ilk defa çıkardım az önce rahatlayım diye . evde yapmaya sıcak havluyu ısıt koy demişti gogus ustune suan yapıyorum biraz iyi geliyor sanki . Drenlerim var iki tane minivac . cuma cıkarıcak galiba . o sardığı yeri de acar heralde . Duş ta yapamadım çok gergin hissediyorum üstüne üslük adet oldum dün gece . Hala yardımsız kalkmakta zorlanoyorum . En kötüsü uzanırken bi sorun yokta ayaktayken ve ya tam oturur pozisyondayken goguslerımın altında gatıp bişiler oluyor cok da agrı yapıyor . Artık dikişmi dren mi silikonmu bilmiyorum . sizde de oyle mi oldu ?
Sen cansın ya walla iki saattir yorum okuyorum ha :) rahatladım yine bi nebzeIlk günler ben sancıdan gece uykudan uyandığımı bilirim. Kalkarken de meme altı kesisi sanki gerilip memeyi aşağı çekiyor gibi sanki deri orda katlanıyor gibi tuhaf tuhaf şeyler oluyordu sürekli. Ilk ay her gün başka bir sorunla uyanıyordum. Hatta stresten mideme kramplar giriyordu (mememe giren kramplar yetmezmiş gibi :)) Ağrı kesici al , fazlada kendini dinleme. Ben çok dinledim hasta ediyordum psikolojimi valla, sonra ne salakmışım bak şimdi bomba gibi memelerim var sonuca bak diyeceksin :) Bu işin en büyük ilacı SABIR.
Rahat ol lütfen, biraz sabret bi aya bişey kalmayacak bizde de oldu tüm bunlar, çok normal, hiç canını sıkma çok geçmiş olsunKızlarr günaydın aslında ayrı başlık altında konu açtım ama öyle görünmüyor sanırım . Nolur silikon taktıran arkadaslar bazı yardımcı olun. Pazartesi oldum ameliyatımı . 375 cc yuvarlar mentor.
Genel olarak bir sıkıntı yok ama en büyük sıkıntı ağrı baskı gerginlik hissi . Ameliyat sonrasıbodamda arkadaş sporcu sutyenini ydirdi . Dr herhangi markanın sporcu sutyenini önerdi. Ben şuan ilk defa çıkardım az önce rahatlayım diye . evde yapmaya sıcak havluyu ısıt koy demişti gogus ustune suan yapıyorum biraz iyi geliyor sanki . Drenlerim var iki tane minivac . cuma cıkarıcak galiba . o sardığı yeri de acar heralde . Duş ta yapamadım çok gergin hissediyorum üstüne üslük adet oldum dün gece . Hala yardımsız kalkmakta zorlanoyorum . En kötüsü uzanırken bi sorun yokta ayaktayken ve ya tam oturur pozisyondayken goguslerımın altında gatıp bişiler oluyor cok da agrı yapıyor . Artık dikişmi dren mi silikonmu bilmiyorum . sizde de oyle mi oldu ?
çok teşekkür ederimRahat ol lütfen, biraz sabret bi aya bişey kalmayacak☺ bizde de oldu tüm bunlar, çok normal, hiç canını sıkma ☺ çok geçmiş olsun