Valla ben ameliyattan önce 400 cc leri görünce aşık oldum zatenBir haftadır forumun her yerde 400 CC okuyup duruyorum. Beynimden 400CC fışkırıyor resmen, gözümü kapatsam 400CC’ler geliyor aklıma. Hayır bu 400’lere bağımlılık yaptıracaksınız doktora gidip değiştirdiğimde bana da 400 yap bana ne bana ne bende 4oo CC istiyorum diyeceğim her halde
1050 CC’yı taktıranı gördüğün için bana normal geliyorYou tube de 500-600cc yaptıranların videolarını izledim. Abartılı geldi bana biraz..
AynenDr kesin söz veremem bakarız demişti, Ameliyat sonrası kendime gelir gelmez ilk cümlem kaç cc takıldı demişim. Dr da 400 tam oldu sana dedi.
Valla ben ameliyattan önce 400 cc leri görünce aşık oldum zatenİşte aradıgım meme büyüklügü dedim. Öncesi fotolarda benim gögağm gibiydi, o yğzden sonucun az çok nasıl olacagını tahmin etmiştim. Doktoruma 400 de 400 dedim. Amellyatta bakarız, olursa takarım demişti Ben olur olur demiştim, nitekim cuk diye oldu
Valla ben ameliyattan önce 400 cc leri görünce aşık oldum zatenİşte aradıgım meme büyüklügü dedim. Öncesi fotolarda benim gögağm gibiydi, o yğzden sonucun az çok nasıl olacagını tahmin etmiştim. Doktoruma 400 de 400 dedim. Amellyatta bakarız, olursa takarım demişti Ben olur olur demiştim, nitekim cuk diye oldu
Albüm açtım, bakabilirsinHahaha bende seninkilerini çok beğenmiştim. Özellikle beyaz sütyenli foton vardı BA-YIL-MIŞ-TIM , ki hâla hatırlıyorum, düşün
Öncesi fotolar benim gögsüm gibiydi demek istemiştimgögağm gibiydi dediğinde ne demek istediğimi anlamadım
Aaaa, ama albümlerim kapalıydı. Birkaç tanesini ekledim yeni albüm yaptım daha yeni. Ekliyorum hemen bak canım aşkolsunIyi aksamlar herkesin cicisleri gordum arzumun kileri goremedim
Tesekkur ederim sonunda gordum. Valla konusuyorrr masallahhhAaaa, ama albümlerim kapalıydı. Birkaç tanesini ekledim yeni albüm yaptım daha yeni. Ekliyorum hemen bak canım aşkolsun
Hahahhaa kız ters ters gidiyoruzAlbüm açtım, bakabilirsinBazı, fotoları ekledim albüme
Teşekkür ederimTesekkur ederim sonunda gordum. Valla konusuyorrr masallahhh
Aaaa sen niye kapattın ki kız?Hahahhaa kız ters ters gidiyoruzSen albümlerini kapatmıştım, ben açmıştım, şimdi de sen açtın ben kapattım
Güncel öztürk2 yıl önce oldum Ayşegül Sivri ye ama memnun degilim. iki memem arasında orantı farkı oldu ve sol meme alt kısmında bir sertlik meydana geldi. revizyon düşünüyorum ama bu sefer erkek bir doktora olcam bence erkek doktorlar daha başarılı cerrahide. hayırlısı olsun diyelim. bu sefer iyi araştıracağım bugün başladım araştırmaya acelem yok
Gına geldiAaaa sen niye kapattın ki kız?
Taş gibisin MaşâAllah, KK’nın alev alma nedenisinAlbüm açtım, bakabilirsinBazı, fotoları ekledim albüme
Bazen olur öyle şeyler. Forumun sistemi degişince Albümlerimiz kayboldu, sonra geri geldi ama ayarlar alt üst olmuştu. Eski üyeler, sohbetler bitti. Ama yine bir sıcaklık oldu, o kadar fotodan birkaç tanesini seçip yine albüm yaptım. Açtım şimdilik, ama benimde kafam atarsa kapatırımGına geldi