Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Valla ben ameliyattan önce 400 cc leri görünce aşık oldum zaten İşte aradıgım meme büyüklügü dedim. Öncesi fotolarda benim gögağm gibiydi, o yğzden sonucun az çok nasıl olacagını tahmin etmiştim. Doktoruma 400 de 400 dedim. Amellyatta bakarız, olursa takarım demişti Ben olur olur demiştim, nitekim cuk diye oldu

Ben de aynen dr a 400 cc olsun diye tutturmuştum. Ne küçük ne de abartılı büyük. Tam kıvamında 275 den 400 e dek silikonları göğsümde tutmuştum. 400 cc de tamam dedim budur.

Dr kesin söz veremem bakarız demişti, Ameliyat sonrası kendime gelir gelmez ilk cümlem kaç cc takıldı demişim. Dr da 400 tam oldu sana dedi.

Hahaha bende seninkilerini çok beğenmiştim. Özellikle beyaz sütyenli foton vardı BA-YIL-MIŞ-TIM , ki hâla hatırlıyorum, düşün

gögağm gibiydi dediğinde ne demek istediğimi anlamadım

Arkadaşlar selam ,korse sütyenimi çıkarma vaktim yaklaştı.Yavaş yavaş alış veriş yapayım istiyorum.Hangi markaları önerirsiniz

Güncel öztürk

Bazen olur öyle şeyler. Forumun sistemi degişince Albümlerimiz kayboldu, sonra geri geldi ama ayarlar alt üst olmuştu. Eski üyeler, sohbetler bitti. Ama yine bir sıcaklık oldu, o kadar fotodan birkaç tanesini seçip yine albüm yaptım. Açtım şimdilik, ama benimde kafam atarsa kapatırım Geçici bir durum, ilham gelince foto çekil at sende ama. Sonuçta görebilecek kişileri sen seçebiliyorsun, kontrol sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…