- 8 Aralık 2017
- 270
- 79
Canım mentor muydu, high profil mi kondu. Kas altı mı kas üstü mü, ağrın sızın var mıTeşekkür ederimBoyum 1.63 kilom 52 cuma banyo yapacağım o zaman foto çekerim albüm yaparım kızlar.
bekliyoruuuuzzzsTeşekkür ederimBoyum 1.63 kilom 52 cuma banyo yapacağım o zaman foto çekerim albüm yaparım kızlar.
Banu hanım siz de ameliyat olmuştunuz sanırım, siz de paylaşır mısınız, sizinki ne durumda acababekliyoruuuuzzzs
Çok teşekkür ederim, sakıncası yoksa Dr.unuz kimdi acabamentor high profil cohesive 1 kızlar
300 cc kas altı dual plane yapıldı.
dün öğlen 2 gibi çıktım ameliyattan bu sabah 9da taburcu oldum. Kıpırdamayınca ağrım sızım yok ama kalkarken falan biraz ağrıyor. İlk ameliyattan çıktığımda tabi daha fazlaydı ağrılar ilk birkaç saat konuşmakta bile zorlandım. Çoğunlukla uyudum zaten o yüzden dayanılmayacak gibi değil. Bugün tuvalete falan kendim gidebiliyorum. Yemeğimi kendim yiyebiliyorum sadece 1 tane ağrı kesici içtim. Doktorum çok ağrım olursa kullanmam için başka bir ağrı kesici ve kas gevşetici de verdi ama henüz gerek duymadım.
Cuma günü banyo yapacağım. Doktorum cuma ya da ctesi kontrole gitmemi istedi. Başka sorunuz varsa seve seve cevaplarım.
valla benim sol super sağ inat etti inmiyo 3 ay olduBanu hanım siz de ameliyat olmuştunuz sanırım, siz de paylaşır mısınız, sizinki ne durumda acaba
telefonla olmuyo ya ben cok denedim yapamadi.Kızlar telefondan giriyorum ben nasıl albüm oluşturacağım bulamadım
Gecmiş olsun ve hayırlı olsunn :)Kızlar ben ameliyatımı oldum dün artık benim de memelerim varhenüz göremedim tabi ama görebildiğimde fotoğraflarını çekerim. Yaptırmayı düşünenlere msj olarak yollayabilirim günden güne iyileşme süreçlerini. 300 cc yuvarlak mentor takıldı.
Resim paylasimi yaparsaniz ekleyebilirimBeni de izlemeye alır mısınız çok merak ettim.Bugün ameliyat sonrası 7.günüm
Direk albumden siliyorsun sanırım resimleri. Gizleme olmuyor sanırım yani seni izleyenler ve senin izlediklerin her şekilde görüyor resimleri diye biliyorum. Silip, resim isteyenlere özelden karşılıklı foto atabilirsiniz.Kizlar album ve resimler nasil gizleniyor bilen varmi
Gözükmüyor su anKizlar album ve resimler nasil gizleniyor bilen varmi
Albüm kısmına gel, kendi albüm bölümüne tıkla. Aşşagı doğru MEDYA ÖGELERİNİ KİMLER GÖREBİLİR kısmı varKizlar album ve resimler nasil gizleniyor bilen varmi
Cok tesekkurler amaAlbüm kısmına gel, kendi albüm bölümüne tıkla. Aşşagı doğru MEDYA ÖGELERİNİ KİMLER GÖREBİLİR kısmı var
Eki Görüntüle 2580077
Sende şu an birkaç tanesi herkes olarak işaretli misal. Onu şu üyeler görebilir şeklinde olan kısma görmesini istedigin üyelerin ismini yazacaksın. Sadece onlar görecek!
Yani eskisi gibi izledikleri, beni izleyenler yok artık maalesef. Tek tek kullanıcı ismini yazman gerekiyor canım.
Fotografını tıklarsan bu şekilde çıkar, yapamazsın. Bendede fotoya tıklayınca böyle çıkıyor bakCok tesekkurler ama
Yapamadim bu sekilde gozukuyo bende cikmiyo sil veya gorenleri degistir diye ://
Telefondan giriyorsan sol üstteki üç çizgiyi tıkla.Cok tesekkurler ama
Yapamadim bu sekilde gozukuyo bende cikmiyo sil veya gorenleri degistir diye ://