Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

mentor high profil cohesive 1 kızlar
300 cc kas altı dual plane yapıldı.
dün öğlen 2 gibi çıktım ameliyattan bu sabah 9da taburcu oldum. Kıpırdamayınca ağrım sızım yok ama kalkarken falan biraz ağrıyor. İlk ameliyattan çıktığımda tabi daha fazlaydı ağrılar ilk birkaç saat konuşmakta bile zorlandım. Çoğunlukla uyudum zaten o yüzden dayanılmayacak gibi değil. Bugün tuvalete falan kendim gidebiliyorum. Yemeğimi kendim yiyebiliyorum sadece 1 tane ağrı kesici içtim. Doktorum çok ağrım olursa kullanmam için başka bir ağrı kesici ve kas gevşetici de verdi ama henüz gerek duymadım.
Cuma günü banyo yapacağım. Doktorum cuma ya da ctesi kontrole gitmemi istedi. Başka sorunuz varsa seve seve cevaplarım.

Çok teşekkür ederim, sakıncası yoksa Dr.unuz kimdi acaba

Banu hanım siz de ameliyat olmuştunuz sanırım, siz de paylaşır mısınız, sizinki ne durumda acaba
valla benim sol super sağ inat etti inmiyo 3 ay oldu bi becerebilsem yapcam albumde telefondan olmuyo.oglanin bilgusayarindan yapicam artik şu tatil bitsinde malum basindan kalkmiyor ama genel olarak guzel oldular

Gecmiş olsun ve hayırlı olsunn :)

Kizlar album ve resimler nasil gizleniyor bilen varmi
Albüm kısmına gel, kendi albüm bölümüne tıkla. Aşşagı doğru MEDYA ÖGELERİNİ KİMLER GÖREBİLİR kısmı var

Sende şu an birkaç tanesi herkes olarak işaretli misal. Onu şu üyeler görebilir şeklinde olan kısma görmesini istedigin üyelerin ismini yazacaksın. Sadece onlar görecek!
Yani eskisi gibi izledikleri, beni izleyenler yok artık maalesef. Tek tek kullanıcı ismini yazman gerekiyor canım.

Cok tesekkurler ama
Yapamadim bu sekilde gozukuyo bende cikmiyo sil veya gorenleri degistir diye ://

Eklentiler

• 57201C5C-4C2B-404D-AEC0-645424D14E35.png
    371,8 KB · Görüntüleme: 21
Cok tesekkurler ama
Yapamadim bu sekilde gozukuyo bende cikmiyo sil veya gorenleri degistir diye ://
Telefondan giriyorsan sol üstteki üç çizgiyi tıkla.

KK Medya çıkıyor, tıkla.

Albümleriniz çıkıyor tıkla. Orda senin Albümleri çıkacak. İstedigin albüme tıkla. Ondan sonra alta doğru bir önceki paylaştığım ayarlar çıkacak. Dene, eğer yine olmazsa yaz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…