Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar album ve resimler nasil gizleniyor bilen varmi
Hiç bilmiyorum canım, bi de mesela resim yükledik ya istediğimiz zaman silebiliyor muyuz albümü vs. Yoksa yorumlar gibi onlarda silinmeyip kalıyor mu, site kurallarına pek hakim değilim. O yüzden olduktan sonra ben sana özel mesajla yollayacağım fotoları. 🤔☺️

Albüm kısmına gel, kendi albüm bölümüne tıkla. Aşşagı doğru MEDYA ÖGELERİNİ KİMLER GÖREBİLİR kısmı var
Eki Görüntüle 2580077
Sende şu an birkaç tanesi herkes olarak işaretli misal. Onu şu üyeler görebilir şeklinde olan kısma görmesini istedigin üyelerin ismini yazacaksın. Sadece onlar görecek!
Yani eskisi gibi izledikleri, beni izleyenler yok artık maalesef. Tek tek kullanıcı ismini yazman gerekiyor canım.
Aa bayağı değişmiş demek, bende bilmiyordum. En iyisi istedigine mesajla vs yollamak o zaman :KK66:

Aa bayağı değişmiş demek, bende bilmiyordum. En iyisi istedigine mesajla vs yollamak o zaman :KK66:
Eski sistemden sonra yeni sistem banada biraz zor karışık geldi açıkcası. Ben albümleri mi gizledim, sadece ben görebiliyorum şu an. Güven veren, kendi fotosunu atan kişilere bende özel mesajla yolluyorum artık. Ama albüm de yapılabilir tabi. Kişileri tek tek eklemek gerekiyor albümde de. İstedigimiz zaman albümü kendimizin görecegi şekilde gizkeyebikir, silebiliriz de 😉

Telefondan giriyorsan sol üstteki üç çizgiyi tıkla.
Eki Görüntüle 2580086
KK Medya çıkıyor, tıkla.
Eki Görüntüle 2580087
Albümleriniz çıkıyor tıkla. Orda senin Albümleri çıkacak. İstedigin albüme tıkla. Ondan sonra alta doğru bir önceki paylaştığım ayarlar çıkacak. Dene, eğer yine olmazsa yaz bakalım.
Arzu hanim cok tesekkurler cok ilgilendiniz 💘🌸 sonunda düzelttim süpersiniz 😇

Selamlar kizlar nasilsiniz gecen seneden bu yana yazmiyordum site degisti falan derken bu zaman oldu benim album gizlimi degilmi bilmiyorum karisik biraz site cozemedim daha

Sag gogusum zaten sıkıntılıydı sarkik ici bostu diklestirme yapildi ama bir turlu cebe oturmadi foto koydum son halini oradada belli sanirim cebi az acti. Doktorun dedigi silikon az miktarda tutulma yapmis iceride olusan salgilarla inemiyor dedi bilmiyorum hayirlisiyla girip cikiyimda

Sag gogusum zaten sıkıntılıydı sarkik ici bostu diklestirme yapildi ama bir turlu cebe oturmadi foto koydum son halini oradada belli sanirim cebi az acti. Doktorun dedigi silikon az miktarda tutulma yapmis iceride olusan salgilarla inemiyor dedi bilmiyorum hayirlisiyla girip cikiyimda
ücret talep ettimi doktorunuz bendede var ayni problem 😂

Bende suan tereddutteyim fotograflarimi herkesmi goruyor yoksa
Fotograflarını belirli kişiler görüyor canım. Herkese açık degil. Ben baktım, görüyorum misal. Kimlerin görebildiğini de görüyorum. Foto aldım, ekliyorum bak
Screenshot_20200124_014850_com.android.chrome.jpg

Sol üstteki üç çizgiye tıkla, KK medyaya gir, yeni medya de, kişisel albüm oluştur de ve fotolarını yükle.Görmesini istedigin kişilerde eklemeyi unutma tabi 😉
onu denedim ama medya ekle ye tikladigim halde bi aktiflesmiyor.uygulamadan değilde direk webden deniycem bugün insallah yaparim sağ memenin halini görsünler 😁😁😁

X