Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba, meme büyütme ameliyatı olupta, ameliyattan sonra medikal sütyen takmayan var mı? Hani 1 ay takılan varya onlardan?

Arkadaşlar merhaba, meme büyütme ameliyatı olupta, ameliyattan sonra medikal sütyen takmayan var mı? Hani 1 ay takılan varya onlardan?
Ben takmadım doktorum istemedi
Teklif ettiğimde ise Meme ucları aşağıya bakıyor onu takınca zaten medical olarak bi anlamı yok dedi :)

az daha sabırr4 lutfeeeeenn 10 gun sonra hersey guzellesmeye baslayacaaakkk cok guzel olcaklarrrr
Ayy insallah bide ben cok zayıfım 43 kiloyum gögsüm yok denecek kadardı 350 cc taktı doktor baya agılarım fazla kollar kalkmıuor yatınca kalkamıyorum Bugünler geçsin diye dua ediyorum

Ayy insallah bide ben cok zayıfım 43 kiloyum gögsüm yok denecek kadardı 350 cc taktı doktor baya agılarım fazla kollar kalkmıuor yatınca kalkamıyorum Bugünler geçsin diye dua ediyorum
bendede 350 cc mentor yuksek profil var bende 51 kiloydum ameliyat oldugumda.geçecek emin ol biraz daha sabır benim 3 ay olacak ne agri ne sızı kaldı.ben 10 gun oturarak uyudum

bendede 350 cc mentor yuksek profil var bende 51 kiloydum ameliyat oldugumda.geçecek emin ol biraz daha sabır benim 3 ay olacak ne agri ne sızı kaldı.ben 10 gun oturarak uyudum
Att ALLah raZı olsun sizden inanın rahatladım benımke beraber 2 kişi daha oldu valla elini kolunu sallaya sallaya gezdler ameliyattan sonra bende ayıla bayıla yürüyemedim bile suandada ağrılar gecmeyince endişelenmiştim işte vlog felan izliyorum 2. Gününde geziyorlar ben ise hasta haha

herkesin iyileşme süreci farklı bakın zayıfsanız deriniz sağlamsa meme dokunuz yoksa kaslarınız güçlüyse malesef bu süreç uzuyor.ben 15 gün cehennem azabi cektim resmen.1 ayin sonunda dedim artik daha iyiyim.halsizlik yorgunluk sırt agrisi omuz agrisi kas ağrısı ne varsa cektim sinirden agladigimi bilirim.ama sabrettim simdi mis gibi oldu hic bi rahatsizlik kalmadi.yavas yavas vucut kabul etti protezleri benimsemeye basladi bende rahatladim.

Çok şükür darısı bana inşallah aynı sekılde bende öldüm öldüm dirildim resmen sürekli kustum bayıldım sancı yatıp kalkamamak umarım sizin gibi bende rahatlarım ödemlerimi atarım bi sorum daha olcakti bu doktorun taktiği sütyeni siz aksamları yatarkende taktınızmı cıkartıyor muydunuz

ben hic sutyen takmadım halada takmiyorum.üstten bir bandaj var onu kullaniyorum memeler fora geziyorum 3 aydir

panik yok zamanla hersey yoluna girecek her uyandigin sabaha daha iyi baslayacaksin emin ol.biliyorum zor ama geciyo emin ol
Tesekkür ederim umarım öyle olur. Bir de su an ayrık duruyorlar özellikle ayrık olmasın dedim sordum biz bıraktığımızda gayet birlesikti dedi asistanı sanırım zamana ihtiyacı var

Yaa ben de 51 kiloyum. Ameliyatıma 10 gün kaldı, göğüs altı ölçünüz nedir, 350 ccden memnun musunuz

Tesekkür ederim umarım öyle olur. Bir de su an ayrık duruyorlar özellikle ayrık olmasın dedim sordum biz bıraktığımızda gayet birlesikti dedi asistanı sanırım zamana ihtiyacı var
o ayrıklık sizin göğüs kafesi yapinizla alakali benimkiler ayrık mesela ama dert etmiyorum yumusadikca yaklasiyolar birbirine sutyenlede cok guzel dekolte olcak merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…