Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım korkma ama bu markayı ilk defa duyuyorum genelde mentor kullanılıyor, iyice araştır, Nerde oldun.
Fatih uygura oldum baya da iyi bir doktordur aslında benim meme tipime mentor yerine polytech’in daha Cok yakışacagını söyledi. Alman markası bende yurtdışındayım almanya ve avusturyada polytech kullanılıyor zaten ama bu sitede yasaklananlar arasına girmis, kontrole gidince sorucam doktora

Yaa çok teşekkür ederim, o kadar rahatlattınız ki beni, öyle mutluyum ki şu an çok ferahladım resmen ben de ısrarla çok büyük istemediğimi görsellerle de anlattım, eminim Tayfun hoca zaten en uygununu yapacak inşallah Evet Aslı hanımla da görüşüyorum kafama takılan şeyleri soruyorum sağolsun o da çok kibar bi hanım ve çok güzel ilgileniyor. Ama ben şunu gördüm dr nasılsa asistanları da öyle oluyor, birebir yaşadım bunu. Dr kibar ve iyiyse asistanda öyle, ama Dr ukala ve kendini beğenmişse asistanları da öyle maalesef. Neyse bu açıdan da doğru yerde olduğumu bilmek çok güzel ben de kas altı istiyorum, kas üstü olur dedi ama kapsül riskinden korkuyorum ilerde, çok düşük bir ihtimal bile olsa kas altı daha mantıklı geliyor bana acaba kadınlar kulübünde foton var mı varsa beni izlemeye alır mısın görsem tekrar çok çooook teşekkür ederim

Prof.Dr Tayfun Aköze danışabilirsiniz, bende 1 şubatta Tayfun hocaya meme büyütme yaptırcam, tübülerde de baya iyi gibi, çokça yaptığı bi ameliyata benziyor. İnstagramına bakabilirsin. Çok naif bir insan. En doğru şekilde yönlendireceğinden şüphem yok. Bol şanslar

Anlıyorum canım Allah yardımcın olsun, inşallah herşey yolunda gider. Bazı markalar yasaklandı, ama eğer iyi bi Dr olduğundan eminsen druna güven, için rahat olsun, ama araştırmayı da bırakma. Hatta başka drlarla da bi görüş fikir al derim ben, çünkü kuşkuyla yaşanmaz.

Özelden foto atabilir misiniz acaba, çok heyecanlıyım da çok merak ediyorum, hocamız pek foto paylaşmıyor

Rica ederim ne demen, hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.
Rica ederim ne demek , hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Burada birbirimize destek olmak gibisi yok. Kadınlar klubünde albümüm yok, pek anlayamadım o albüm işini :) Ozelden foto atacağım...

Çok teşekkür ederim canım, beni çok mutlu ettin sayende kalan iki haftayı çok huzurlu geçiricem benimki de bitince ben de herkese yardımcı olmak istiyorum, inşallah

Başka ne ameliyatı oldunuz, beni takip ede misiniz rica etsem.

Son halin resimlerini yukledim. Umarim benimkiler de zamanla degisip daha güzel olurlar. Aslinda bu halleri de eski halinden bin kat güzel ama daha dekolteli olacagini dusunmustum, olmadi.

Son halin resimlerini yukledim. Umarim benimkiler de zamanla degisip daha güzel olurlar. Aslinda bu halleri de eski halinden bin kat güzel ama daha dekolteli olacagini dusunmustum, olmadi.
Sizin ölçüleriniz nedir, kaç cc, acaba beni de takip eder misiniz Rica etsem, benimde yakın tarihte ameliyatım

Merhaba. Bende 2 ay önce ameliyat oldum, sürecleri paylaşmak isterim. Beni de izler misiniz rica etsem?

Merhaba hayırlı olsun öncelikle doktorunuz kimdi
Beni de izleyeme alır mısınız yakın zamanda bende olamyı düşünüyorumm

Allah razı olsun inanın beni rahatlattınız bende ameliyat oldum eğildim kaldım bir türlü doğrulamıyorum 4.günüm kas gerilmem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…