Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım korkma ama bu markayı ilk defa duyuyorum genelde mentor kullanılıyor, iyice araştır, Nerde oldun.
Fatih uygura oldum baya da iyi bir doktordur aslında benim meme tipime mentor yerine polytech’in daha Cok yakışacagını söyledi. Alman markası bende yurtdışındayım almanya ve avusturyada polytech kullanılıyor zaten ama bu sitede yasaklananlar arasına girmis, kontrole gidince sorucam doktora

Cok sevindim hayırlısı olsun. Benim boyum 1.70 kilom 57 gogus altım 72 cm. Ust bedenim çok ince , et yok resmen :) O yüzden bana 300 cc kasaltı yuvarlak mentor koydu. Tam istediğim gibi ne çok büyük ne küçük oldular. Ameliyat sonrası bir gece hastanede yatırıyor Tayfun bey çünkü orda damardan ağrı kesici de verdikleri için hiç ağrı sızı hissetmiyorsun. Diren takıp iç kanamayı da dışarı aldıgı için hastane çıkışı hiç ağrım sızım olmadı benim. Zaten ertesi gün direni çıkarıp eve gönderiyor. Asistanı Aslı hanım var o gelecek muhtemelen yanında hastaneye, o da çok tatlıdır, ilgilenirler zaten merak etme. Başka bir sorun olursa seve seve cevaplarım :) Sevgiler.
Yaa çok teşekkür ederim, o kadar rahatlattınız ki beni, öyle mutluyum ki şu an çok ferahladım resmen 😊😊💐💐 ben de ısrarla çok büyük istemediğimi görsellerle de anlattım, eminim Tayfun hoca zaten en uygununu yapacak inşallah ☺️🙏🏾 Evet Aslı hanımla da görüşüyorum kafama takılan şeyleri soruyorum sağolsun o da çok kibar bi hanım ve çok güzel ilgileniyor. Ama ben şunu gördüm dr nasılsa asistanları da öyle oluyor, birebir yaşadım bunu. Dr kibar ve iyiyse asistanda öyle, ama Dr ukala ve kendini beğenmişse asistanları da öyle maalesef. Neyse bu açıdan da doğru yerde olduğumu bilmek çok güzel 🤗 ben de kas altı istiyorum, kas üstü olur dedi ama kapsül riskinden korkuyorum ilerde, çok düşük bir ihtimal bile olsa kas altı daha mantıklı geliyor bana 🙄 acaba kadınlar kulübünde foton var mı varsa beni izlemeye alır mısın görsem ☺️🙏🏾 tekrar çok çooook teşekkür ederim 🙏🏾😊💐

Evet maalesef tübüler meme söz konusu.. protez + toparlama önerildi. Hasan Findik süt kanallarimin zarar görmeyecegini ve emzirmede sorun olmayacagini söylüyor. Bülent Tekerekoglu ise dogumdan sonra ameliyat önerdi. Baska kime danissam bilemedim. Cok zormus
Prof.Dr Tayfun Aköze danışabilirsiniz, bende 1 şubatta Tayfun hocaya meme büyütme yaptırcam, tübülerde de baya iyi gibi, çokça yaptığı bi ameliyata benziyor. İnstagramına bakabilirsin. Çok naif bir insan. En doğru şekilde yönlendireceğinden şüphem yok. Bol şanslar 🤗

Fatih uygura oldum baya da iyi bir doktordur aslında benim meme tipime mentor yerine polytech’in daha Cok yakışacagını söyledi. Alman markası bende yurtdışındayım almanya ve avusturyada polytech kullanılıyor zaten ama bu sitede yasaklananlar arasına girmis, kontrole gidince sorucam doktora
Anlıyorum canım Allah yardımcın olsun, inşallah herşey yolunda gider. Bazı markalar yasaklandı, ama eğer iyi bi Dr olduğundan eminsen druna güven, için rahat olsun, ama araştırmayı da bırakma. Hatta başka drlarla da bi görüş fikir al derim ben, çünkü kuşkuyla yaşanmaz.

Cok sevindim hayırlısı olsun. Benim boyum 1.70 kilom 57 gogus altım 72 cm. Ust bedenim çok ince , et yok resmen :) O yüzden bana 300 cc kasaltı yuvarlak mentor koydu. Tam istediğim gibi ne çok büyük ne küçük oldular. Ameliyat sonrası bir gece hastanede yatırıyor Tayfun bey çünkü orda damardan ağrı kesici de verdikleri için hiç ağrı sızı hissetmiyorsun. Diren takıp iç kanamayı da dışarı aldıgı için hastane çıkışı hiç ağrım sızım olmadı benim. Zaten ertesi gün direni çıkarıp eve gönderiyor. Asistanı Aslı hanım var o gelecek muhtemelen yanında hastaneye, o da çok tatlıdır, ilgilenirler zaten merak etme. Başka bir sorun olursa seve seve cevaplarım :) Sevgiler.
Özelden foto atabilir misiniz acaba, çok heyecanlıyım da çok merak ediyorum, hocamız pek foto paylaşmıyor 😢🙏🏾

Yaa çok teşekkür ederim, o kadar rahatlattınız ki beni, öyle mutluyum ki şu an çok ferahladım resmen 😊😊💐💐 ben de ısrarla çok büyük istemediğimi görsellerle de anlattım, eminim Tayfun hoca zaten en uygununu yapacak inşallah ☺🙏🏾 Evet Aslı hanımla da görüşüyorum kafama takılan şeyleri soruyorum sağolsun o da çok kibar bi hanım ve çok güzel ilgileniyor. Ama ben şunu gördüm dr nasılsa asistanları da öyle oluyor, birebir yaşadım bunu. Dr kibar ve iyiyse asistanda öyle, ama Dr ukala ve kendini beğenmişse asistanları da öyle maalesef. Neyse bu açıdan da doğru yerde olduğumu bilmek çok güzel 🤗 ben de kas altı istiyorum, kas üstü olur dedi ama kapsül riskinden korkuyorum ilerde, çok düşük bir ihtimal bile olsa kas altı daha mantıklı geliyor bana 🙄 acaba kadınlar kulübünde foton var mı varsa beni izlemeye alır mısın görsem ☺🙏🏾 tekrar çok çooook teşekkür ederim 🙏🏾😊💐
Rica ederim ne demen, hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.
Yaa çok teşekkür ederim, o kadar rahatlattınız ki beni, öyle mutluyum ki şu an çok ferahladım resmen 😊😊💐💐 ben de ısrarla çok büyük istemediğimi görsellerle de anlattım, eminim Tayfun hoca zaten en uygununu yapacak inşallah ☺🙏🏾 Evet Aslı hanımla da görüşüyorum kafama takılan şeyleri soruyorum sağolsun o da çok kibar bi hanım ve çok güzel ilgileniyor. Ama ben şunu gördüm dr nasılsa asistanları da öyle oluyor, birebir yaşadım bunu. Dr kibar ve iyiyse asistanda öyle, ama Dr ukala ve kendini beğenmişse asistanları da öyle maalesef. Neyse bu açıdan da doğru yerde olduğumu bilmek çok güzel 🤗 ben de kas altı istiyorum, kas üstü olur dedi ama kapsül riskinden korkuyorum ilerde, çok düşük bir ihtimal bile olsa kas altı daha mantıklı geliyor bana 🙄 acaba kadınlar kulübünde foton var mı varsa beni izlemeye alır mısın görsem ☺🙏🏾 tekrar çok çooook teşekkür ederim 🙏🏾😊💐
Rica ederim ne demek :KK200: , hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Burada birbirimize destek olmak gibisi yok. Kadınlar klubünde albümüm yok, pek anlayamadım o albüm işini :) Ozelden foto atacağım...

Rica ederim ne demen, hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.

Rica ederim ne demek :KK200: , hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Burada birbirimize destek olmak gibisi yok. Kadınlar klubünde albümüm yok, pek anlayamadım o albüm işini :) Ozelden foto atacağım...
Çok teşekkür ederim canım, beni çok mutlu ettin ☺️🙏🏾 sayende kalan iki haftayı çok huzurlu geçiricem 🤗 benimki de bitince ben de herkese yardımcı olmak istiyorum, inşallah 🤗

Canım, ben ameliyat olmadan önce çok doktor gezdim, görüştüm. İçime sinen doktor Hasan Fındık oldu, tercih ettim çok şükür memnun kaldım. Meme ameliyatından sonra başka ameliyatları mı da kendisine oldum, memnunum.
Burada herkes kendi doktorunu tavsiye eder.
Sen kendin için dogru doktoru görüşmeler yaparak bulacaksın. En iyisi sende çok doktorla görüş, kendini, ne istedigini anlat. Hangi doktor seni anlarsa, içine sinerse onu tercih et. En doğrusu bu 😉
Başka ne ameliyatı oldunuz, beni takip ede misiniz rica etsem. 💐🤗

Cok tesekkurler basik derken nasil oluyor anlamadim guncel halini resim olarak paylasirmisiniz albumde ... daha cok yeni sizinkiler benim 6.aya kadar cok degisti hatta 17 ay oldu hala degisiyor asagi dogru cekilip damla seklini aliyor benimki yuvarlak tabi yer cekimine meydan okuyo :))
Son halin resimlerini yukledim. Umarim benimkiler de zamanla degisip daha güzel olurlar. Aslinda bu halleri de eski halinden bin kat güzel ama daha dekolteli olacagini dusunmustum, olmadi.

Son halin resimlerini yukledim. Umarim benimkiler de zamanla degisip daha güzel olurlar. Aslinda bu halleri de eski halinden bin kat güzel ama daha dekolteli olacagini dusunmustum, olmadi.
Sizin ölçüleriniz nedir, kaç cc, acaba beni de takip eder misiniz Rica etsem, benimde yakın tarihte ameliyatım 😲🙏🏾🤗🙏🏾💐

Merhaba. Bende 2 ay önce ameliyat oldum, sürecleri paylaşmak isterim. Beni de izler misiniz rica etsem?

Merhaba hayırlı olsun öncelikle doktorunuz kimdi
Beni de izleyeme alır mısınız yakın zamanda bende olamyı düşünüyorumm🙏🏻

Herkese Merhaba,

Kendim yaptırmadan once 2 yıl araştırdım. Bu süreçte meme büyütme operasyonu çok ayıp bir şeymiş gibi kimsenin deneyimlerini paylaşmadığını gözlemledim. Bu yüzden burada karar verme sürecimi, doktor seçimimi, deneyimlerimi ve ameliyat sonrasını sizlerle paylaşmaya karar verdim.
Göğüslerim sırt genişliğime göre çok küçük kaldığı için kıyafetler düzgün durmuyordu, vücudum şekilsiz görünüyordu ve kalıplı sütyenlerden gerçekten çok sıkılmıştım. Yaş ilerledikçe büyür, evlenince büyür vs gibi şeyleri de bekledikten sonra gelişme olmayacağını görünce araştırmalarıma başladım. İlk süreçte gittiğim doktorlar bana nasıl bir ameliyat istediğimi, nereden kesilmesini istediğimi veya ne büyüklükte istediğimi sorunca açıkçası çok şaşırdım. Çünkü hiçbir şekilde uzmanlığımın olduğu bir konu değildi. Nereden kesilirse ne avantajı veya dezavantajı olacağını bilemezdim. Kas altı olursa ne olur, üstü olursa ne olur da keza aynı derecede karmaşıktı benim için. Tüm karmaşıklığa rağmen yılmadım ve internetten de araştırmalarıma devam ettim. Bunun sonucunda ameliyat olduğum doktorum Cem Payaslı’da karar kıldım. Sebebi ise internet sitesinde muayenehanesine çağırması, vücudun yapısına göre tip ve büyüklüğe kendisinin karar vereceğini söylüyor olmasıydı.
Muayenehaneye gittiğimde şu anki durumu ve sonrasında ne kadar değişim olabileceği veya olamayacağı konusunda bilgi verdi. Örneğim benim göğüslerim çok ayrıydı ve yapılsa bile çok bitişik hale gelemeyeceği konusunda ön bilgi verdi. Daha sonrasında yapmış olduğu ameliyatların öncesini ve sonrasını gösterdi. Bu örneklerde de benim vücut yapıma benzer örnekleri özellikle gösterdi.
7 Şubat 2013 günü için anlaştık. Bir gün öncesinde beni arayarak neler yapmam gerektiği konusunda bilgilendirme yaptılar. Ameliyat günü sabahtan hastaneye yatışım gerçekleşti. Ameliyat 30 dk. sürdü. Ameliyattan sonra diren takıyorlar. Bunu duymuştum ama nasıl bir şey olduğunu bilmediğimden çok dehşet verici gelmişti ilk gördüğümde ama inanın zararsızlar  ki ben tuvalete gitmeye karar verince böyle bir şeyin bana takılı olduğunu farkettim. Ameliyattan ilk çıkınca göğsünüze bir şeyle bastırıyorlarmışçasına nefes alamaz halde uyandım ama bu da kısa sürüyor ve ağrı kesici ve sakinleştiricilere şükürler olsun ki kısa sürüyor. Kesinlikle kendiniz yatamıyor, kalkamıyorsunuz; kollarınızı da sadece dirsekten itibaren oynatabiliyorsunuz. Bunu deme sebebim şu ki ben refakatçi olmadan hallederim sanıyordum ama imkansız. Sakın kimse olmadan girmeyin derim. Bir gece hastanede yatılı kaldım ve ertesi gün akşamüzeri çıkışımı yaptım. Çıkmadan önce doktorum kontrol etti ve ilaç olarak da antibiyotik ve ağrı kesici yazdı.
Çıktıktan sonraki bir hafta evde kendi kendinize olduğunuz için biraz endişeye kapılabiliyorsunuz çünkü kollarınızı kaldırmanız ve ağırlık taşımanız yasak. Aynı şekilde sadece sırtüstü yatabiliyorsunuz, yana dönmek de yasak. Ama bunlar gözünüzü korkutmasın çünkü yapabilirsin deselerdi de yapmam imkansızdı. Bir başka belirtmek istediğim deneyimim de soğuk. İlk beş gün zaten hiç evden çıkamadım, sebebi de kambur durmamdı. Hayatınız boyunca kollarınızı oynatamayacağınızı ve kambur kalacağınızı sanıyorsunuz ama emin olun hepsi geçiyor. Hatta daha dik oluyorsunuz iyice iyileşince, bu konuda teminat verebilirim . Neyse konudan uzaklaşmadan 6. Gün ilk dışarı çıkma deneyimimi yaşadım. Normal yürüyüşünüzde yürüyemiyorsunuz çünkü o bile tümsekten geçmişçesine sarsıyor. Yavaş tempoyla her şey güzel.
Soğuk konusuna geri dönersek, üşüdüğünüz anda taş gibi kesiliyor göğsünüz ve üşümeye devam ederseniz nefes alamaz hale geliyorsunuz. Bu beni ilk çok korkutmuştu ve hep bunu yaşayacağımdan endişelenmiştim ama emin olun bu da geçiyor.
14 Şubat’ta doktorla anlaştığımız üzere doktoruma gittim. Bandajlarımı açtı ve ilk defa göğüslerimi o zaman gördüm. Eskisinden çok farklıydım ve tek kelimeyle “harika” diyebildim. Meğer bu tüm sıkıntılarımı bandaj yüzünden çekmişim. Bandajlar çıktıktan sonra çok hızlı şekilde iyileşmeye ve kollarımı kullanmaya başladım. Soğuk etkisi geçti, kollarımı kullanmaya çalışınca oluşan taşlaşma hissi geçti. Ek olarak kesi izine sürdüğüm antibiyotikli bir krem sürmeye başladım. Bu izlerin daha hızlı geçmesini sağlıyor. Sabah ve akşam günde iki defa uyguluyorum. 18 Şubat Pazartesi günü de tekrar işime döndüm. İşime toplu taşımayla gidebildim desem yeterince açıklayıcı olurum sanırım.
Kesi izi deyince insanların korkulu rüyalarından biri de şüphesiz ki bu. Boyu için serçe parmağınız kadar diyebilirim. Benim ameliyatımın üzerinden 1 ay daha yeni geçmesine rağmen izler iyice silikleşti. 6 aya kadar da tamamen geçeceğini umuyorum.
Ameliyattan çıktığınız anda üzerinize takılmış olan spor sütyenine benzer bir çamaşır takılı oluyor. Bunu çıkarmam için bana 1 ay sonrasını vermişti doktorum, yani 7Mart. Fakat o tarihe tekrar kontrol verilmiyor. Bir sonraki kontrol 6 ay sonra oluyor.
Şu an tarih 14 Mart ve ödemlerim neredeyse tamamen geçti (tek tarafta tamamen geçti, diğer tarafta çok az koltukaltına doğru var). Cilt gerilmesi de bir hayli geçti. Masaj vs yapmanız gerekmiyor ve doktorum Cem Payaslı’nın kullandığı silikonlar Dünya Sağlık Örgütü’nün tek onay verdiği sağlığa zararı olmayan ve ömür boyu garantili silikonlar olduğu için belli bir süre sonra tekrar değiştirmeniz de gerekmiyor. Hamile kaldığınızda veya emzirmeniz gerektiğinde de çıkarmanız gerekmiyor (ki buna şükredebilirsiniz aynı şeyi tekrar yaşamamak için). Kasaltı olduğu için sarkma vs problemi de yaşamıyorsunuz. Bir de sansasyonel patlama konusu var ki emin olun öyle bir şey söz konusu değil.
Umarım az da olsa katkım olmuştur.
Sıkmadığımı umar şimdiden geçmiş olsun dileklerimi sunarım.
Kadınsı günler :KK66:
Allah razı olsun inanın beni rahatlattınız bende ameliyat oldum eğildim kaldım bir türlü doğrulamıyorum 4.günüm kas gerilmem var

X