A aynı takılmış ama benim kas altı şimdi kaç beden giyiyosun bir de daha 3 hafta oldu ama ne kadar yumuşuyor onu merak ediyorum şuan sert geliyoSelam bende de 375 cc ultra high profil profil var kas üstü takıldı boyumda 175 ben ameliyat olalı 1 yılı biraz geçti aklına takılan birsey olursa sorabilirsin :)
Benim de karnım şişti doktorum normal dedi ama danışmalısın sendeDun meme büyütme ameliyatı oldum. Ellerim sisti. Bu normal mi?
En son 4 sene önce yazmışsınız , şu an hala mennuniyetiniz devam ediyor muCanım ben Ankara'da Dr. Volkan Tayfur a oldum, 14 gün önce. Çok memnunum.
Canım merhaba sen ameliyat olalı galiba 4 sene oluyor şu an nasılsınCanım harika olmuşbu arada insan 400 civarını duyunca kocaman sanıyor ama çoook doğal ve simetrikler. Dr un eline sağlık
Yeni anestezi teknikleri var diyorlar , göğüs bölgesine lokal anestezi , narkotik düzey Ağrı kesiciler vs size bunlar uygulandımı acabaTekrar dan herkese merhaba çok bişey yazamicam ağrım dünden beri feci sırtım böğrüm kollarım çooook ağrıyor nefes almada güçlük çekiyorum sanki 80 darbesi nde işkence görmüş gibiyim 350 cc kas altı yuvarlak.
Şu an nasılsınız pekiÇok geçmiş olsun canımevet kolay bi ameliyat değil . Geceleri yatmak gerçekten çok zor . Ben 4. Günü cesaret ettim yan yattım ama biraz ağrım oldu sabah hala iyileşmiş değilim. 9.günüm bugün
İctigim agri kesici yapmis şişliği. Gozum yanmaya başlayınca anladim yan etki yaptigini. İcmeyince ellerim de duzeldi. Gozum hala Biraz yaniyor.Benim de karnım şişti doktorum normal dedi ama danışmalısın sende
merhaba şimdiden ameliyatınız iyi geçer,sonuçtan memnun kalırsınız inşallahMerhaba bu cumartesi ameliyat olcam 325-300 cc bana şans dileyin, korku başladı bende, dışardan çok belli olur mu acaba 9 gün sonra işe başlayacağım
Yuvarlak protez konulcak meme başı kesisi kas altı, ameliyat sonraki süreçten çok korkuyorummerhaba şimdiden ameliyatınız iyi geçer,sonuçtan memnun kalırsınız inşallahprotezleriniz damlamı yuvarlak modelmi
yarın muaneye gitcem meme dokym var acaba yağ dokusumu yoksa protezlemi desteklense iyi olur doktorla bi görüşecem ama bende korkmuyor değilimYuvarlak protez konulcak meme başı kesisi kas altı, ameliyat sonraki süreçten çok korkuyorum
inşallah korktuğumuz gibi olmazYuvarlak protez konulcak meme başı kesisi kas altı, ameliyat sonraki süreçten çok korkuyorum
Yağ dokusu enjektesi geçici diye biliyorum, ben de araştırmıştım ama sonuç yarın ameliyat oluyorum :)yarın muaneye gitcem meme dokym var acaba yağ dokusumu yoksa protezlemi desteklense iyi olur doktorla bi görüşecem ama bende korkmuyor değilim
inşallah ameliyatınız güzel geçmiştirYağ dokusu enjektesi geçici diye biliyorum, ben de araştırmıştım ama sonuç yarın ameliyat oluyorum :)
Merhaba benim ameliyat yarın sabah olcak canım, meme başı kesisi olcak ama toparlanma olmuycak benim , sana bildiririm sonucu :)inşallah ameliyatınız güzel geçmiştirbende muayene oldum 350cc yuvarlak protez, meme ucu kesiden uygulanacakmış dikleştirmeyle beraber tabi meme ucu deyince nedense daha bi tırstım 15bin ücret çıktı hastanede bir gece yatış ihtiyaç durumuna göre dren takıyormuş %70 takmıyorum dedi kızlar meme ucundan yaptıranlar varmı memnunmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?