Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benim de 2 hafta oldu meme altı kesisi. Yalnız gerçekten kabuklanma oldu kanadı çünkü. İyice kuruyunca azıcık soydum kabukları yani kesi yerine uzak kalanları aldim. Yatarken sütyen oraya degmedikce kesi yeri batmiyor

Wooooww harika duruyorlar ve çok doğallar çok beğendim.benim de pzt ameliyatım inşallah böyle güzel olurlar

7. ayda peki göğüslerinin şekli ne hale geldi ben 1 buçuk ay önce yaptırdım 300 cc yüksek profil ve gözüme çok küçük geliyorlar doktor 6 ay sonra daha dolgun gelecekler dedi sende durum neydi ne oldu canm

Benimde 5.aydan sonra dolgunlaşmaya başladı canım kendini salıyor silikon o yüzden daha hoş bir görüntü oluyor ilk zamanlar daha basık duruyordu.

Kızlar merhaba benim 1 seneyi geçti ama şuanda yan yattığım zaman sol memedeki protez dalga dalga oluyor ameliyattan sonra bayağı zayıfladım onunla bi alakası olabilir mi ? Çok takılıyorum kafayı yicem arzum77 canım bi bilgin varmı

Merhaba, çok zayıflamayıda çok kilo aşmayıda önermiyor doktorlar bu ameliyattan sonra.
Çok zayıfladıgınız zaman kendi meme dokunuzda erir ve protezi örten doku azalır. Bu yüzden protezin dalgalanmasını hissedebilirsiniz. Bazen dokunun az olan bölgelerindede de bu hissedilebilir. Yani zayıflamak ta buna sebep vermeyebilir. Ne kadar zayıgladıgınızı bilemiyorum.
Doktorunuzla bir görüşün bence, bir muayene olun baksın.
Geçmiş olsun

Bende de oldu..Geceleri IMEX sivilce kremi sürün, bir kaç güne geçer..O hapları da sakın kullanmayın..

canım kaç kilo kaybettin ki öyle oldu ben de ameliyattan sonra 5 kilo aldım ve vermem gerekiyor öyle olur diye korkuyorum senin durumun neydi ne oldu detaylı yazar mısın

dalgalanma ne demek kafam karıştı 5 kilo versem aynı şeyi yaşar mıyım ben ilk 6 aylık süre içerisinde

Arkadaşlar benim bi sorum olcaktı ben protez taktıralı 9 gün oldu benim sol memem sağa göre büyük ve daha sert zamanla düzelir mi bu durum ben çok tedirgin oldum başına böyle bi durum gelen var mı

Çok sık kilo alıp verme sorunu olanlar ne yapacak o zaman?

peki kızlar size önemli bir soru sormak istiyorum benim memem tübüler meme denilen türdendi kendimi bile,m bileli uçları aşağıya yakındı yani bu ergen olduğum zamanlarda bile böyleydi dr uçlarından kesip dikleştirme de yapmak istedi ama ben iz kalır diye çok korktum ve hissizlik olur diye ama en çok takıldığım kesik izinin çok kötü gözükmesi ihtimaliydi ama şuan pişman gibiyim bana muayenehanede de minik bir kesi yapıp dikleşirme yapabileceğini söyledi ama hala aklım iz bariz kalır mı düşüncesinde sonuçta orası koyu renk doku ya siz ne düşünüyorsunuz meme ucundan kesik yapıp dikleştirme yapanlar kimler ne kadar iz kalıyor orada kötü gözüküyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…