- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Benim de 2 hafta oldu meme altı kesisi. Yalnız gerçekten kabuklanma oldu kanadı çünkü. İyice kuruyunca azıcık soydum kabukları yani kesi yerine uzak kalanları aldim. Yatarken sütyen oraya degmedikce kesi yeri batmiyorMerhaba hanımlar ameliyat oldum ben de, 2 hafta oldu. Bir şey sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlara. Memealtı kesisiyle ameliyat olanlarda dikiş yerinin altında epey kalın (parmak kalınlığında) kabuklanma gibi bi sertlik hissetmek normal midir? Yatarken çok batıyor o tel gibi şeyler. Normalse eğer ne kadar sürede geçer?
Wooooww harika duruyorlar ve çok doğallarSlm kizlar bayadir bakmiyodum yaza hazirmisiniz❤Ben bikinilerimi mayolarimi almaya basladim foto atiyorum bakin sonra silerim özelden cok yazan olmus son halimi merak edenler var 10.ayimdayim cok sükür gün gectikce daha bi memnun oluyorum hic pisman degilim darisi hepinizin basina Eki Görüntüle 2285502
Oo hadi bakalim darisi basinaWooooww harika duruyorlar ve çok doğallarçok beğendim.benim de pzt ameliyatım inşallah böyle güzel olurlar
7. ayda peki göğüslerinin şekli ne hale geldi ben 1 buçuk ay önce yaptırdım 300 cc yüksek profil ve gözüme çok küçük geliyorlar doktor 6 ay sonra daha dolgun gelecekler dedi sende durum neydi ne oldu canm
Merhaba, çok zayıflamayıda çok kilo aşmayıda önermiyor doktorlar bu ameliyattan sonra.Kızlar merhaba benim 1 seneyi geçti ama şuanda yan yattığım zaman sol memedeki protez dalga dalga oluyor ameliyattan sonra bayağı zayıfladım onunla bi alakası olabilir mi ? Çok takılıyorum kafayı yicemarzum77 canım bi bilgin varmı
Arkadaşlar selam
Ikı gündür göğsümle boynumun arasında kalan bölge minik minik küçük kabartılar oluştu
Bunlar ameliyat olduktan birkaç gün sonra yine olmultı geçmişti bu kadar yoğun değildi şimdi 1 ay 10 gün oldu ameliyat olalı iki gündür bu lanet şeyler çıktı ve yoğun bir şekilde ne olduğunu bilmiyorm doktora gittim bunlar tıkaç sivilce falan dedi aknetrin gibi roaucttane tarzı olanlar yazdı bir sürü.ama ben aynı anda bu kadar sivilce vıkabılevgni zannetmiyorum o ilaçları çok tehlikeli olduğu için vücuduma sokmak istemiyorm
Ama çok sınırlerim bozuk gerçekten siz de böyle bir durumla karşılaşan var mı fotoğraf ekliyorumarzum77 bilgin var mı acaba
40. Günüm bitti kızlar resim ekledim. Ödemlerim gitti artık yumuşacık göğüslerim.
Merhaba hangi protezi taktirdin? Yuvarlakmi yoksa damla protezmi :) ve memnunmusun? Bende sebnem hanimda ameliyat olmak istiyorumBen Bursa’da yaşıyorum Doktorum şebnem gürler 6500 tl ye olmuştum, araştırma hastanesinde.
canım kaç kilo kaybettin ki öyle oldu ben de ameliyattan sonra 5 kilo aldım ve vermem gerekiyor öyle olur diye korkuyorum senin durumun neydi ne oldu detaylı yazar mısınKızlar merhaba benim 1 seneyi geçti ama şuanda yan yattığım zaman sol memedeki protez dalga dalga oluyor ameliyattan sonra bayağı zayıfladım onunla bi alakası olabilir mi ? Çok takılıyorum kafayı yicemarzum77 canım bi bilgin varmı
dalgalanma ne demek kafam karıştı 5 kilo versem aynı şeyi yaşar mıyım ben ilk 6 aylık süre içerisindeMerhaba, çok zayıflamayıda çok kilo aşmayıda önermiyor doktorlar bu ameliyattan sonra.
Çok zayıfladıgınız zaman kendi meme dokunuzda erir ve protezi örten doku azalır. Bu yüzden protezin dalgalanmasını hissedebilirsiniz. Bazen dokunun az olan bölgelerindede de bu hissedilebilir. Yani zayıflamak ta buna sebep vermeyebilir. Ne kadar zayıgladıgınızı bilemiyorum.
Doktorunuzla bir görüşün bence, bir muayene olun baksın.
Geçmiş olsun
Merhaba hayırlı olsun :) doktorunuz kimdi birde ne kadara ameliyat oldunuz ?
Cnm 1 seneyi geçti ben olalı. Bezmialemde osman beye oldum çok uyguna ama şimdi fiyatlar 2 katı olmuş. Geçen gün biri sormuş yazdı bana 12 demişler.Merhaba hayırlı olsun :) doktorunuz kimdi birde ne kadara ameliyat oldunuz ?
Çok sık kilo alıp verme sorunu olanlar ne yapacak o zaman?Merhaba, çok zayıflamayıda çok kilo aşmayıda önermiyor doktorlar bu ameliyattan sonra.
Çok zayıfladıgınız zaman kendi meme dokunuzda erir ve protezi örten doku azalır. Bu yüzden protezin dalgalanmasını hissedebilirsiniz. Bazen dokunun az olan bölgelerindede de bu hissedilebilir. Yani zayıflamak ta buna sebep vermeyebilir. Ne kadar zayıgladıgınızı bilemiyorum.
Doktorunuzla bir görüşün bence, bir muayene olun baksın.
Geçmiş olsun
dalgalanma ne demek kafam karıştı 5 kilo versem aynı şeyi yaşar mıyım ben ilk 6 aylık süre içerisinde
Bahsettiğimiz kilo alıp verme yüksek rakamlar. Bunu doktorunuzunda size bahsetmiş olması lazım.Çok sık kilo alıp verme sorunu olanlar ne yapacak o zaman?
aman yarabbi çok kötü gözüküyor bu umarım böyle bir şey yaşamayız hiçbirimizEki Görüntüle 2291973 dalgalanma diye bahsettiğimiz şey bu. Bu az da olabilir çok ta..
5-6 kilodan birşey olmaz. Bahsettiğim şey daha fazla kilo kaybı.
Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar şuan çok daha iyiyim geçiyorlar :)Bende de oldu..Geceleri IMEX sivilce kremi sürün, bir kaç güne geçer..O hapları da sakın kullanmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?