• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benim 3. Haftam ve ilk günden beri sol göğsüm diğerine nazaran hep daha ağrılı idi. Bugün aşırı sertlık hissettim. Zaman zaman silikonları hissediyorum sanki içerde bir şey sıkışmış gibi batma hissi gibi. Ama bu sadece sol göğsümde oluyor. Normal mı acaba :/
Canım benimde sol gogsumde batma ve agrı hep fazla oldu sol gogsumun cebi küçük oldugu için daha derin açması gerekmiş doktorum oyle dedi 1.5 ay oldu ben olalı hala var ara ara solda agrı haftya kontrolum var bakalım ne diyecek yazarım burdan son durumu

Canım benimde sol gogsumde batma ve agrı hep fazla oldu sol gogsumun cebi küçük oldugu için daha derin açması gerekmiş doktorum oyle dedi 1.5 ay oldu ben olalı hala var ara ara solda agrı haftya kontrolum var bakalım ne diyecek yazarım burdan son durumu
M Mart24 selam
Ben de 7 Haziran’da ameliyat oldum koltuk alto kas altından 400 cc sağ göğsümde acı daha fazla meme ucumda sürekli kalkarken doğrularken iğne batma hissi var
Bu normal mi sizce

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Belki garip gelecek ama :) iki hafta oldu ameliyat olalı ve ameliyatın ertesin gününden beri ağır bir ter kokum var 👻😂 anestezinin mi etkisi acaba? Göbeğim de sanki 4 aylık hamile gibi. Aranızda böyle bir problem yaşayan var mı?

merhaba, bu konuyu uzun süredir takip ediyorum. ameliyat olmak istiyorum ama korkuyorum da sorularımı yanıtlayabilirseniz sevinirim.
birincisi yaptıranlar memnun mu iyi ki yaptırmışım gerçekten değdi vs. diyor musunuz? pişman olmaktan korkuyorum çok.
ikincisi de yapaylık hissi oluyor mu sürekli yoksa geçiyor mu bir süre sonra? sürekli silikonları hissederek yaşamak istemiyorum.
bir de iyileşme sürecinden sonra bir ağrı sızı sıkıntı vs olma ihtimali var mı yoksa zaman geçtikçe normalleşiyor mu her şey? şimdiden teşekkürler cevap verenlere :dua:

bir de izmir'de ortalama fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa da çok çok yardımcı olur bana.

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Belki garip gelecek ama :) iki hafta oldu ameliyat olalı ve ameliyatın ertesin gününden beri ağır bir ter kokum var 👻😂 anestezinin mi etkisi acaba? Göbeğim de sanki 4 aylık hamile gibi. Aranızda böyle bir problem yaşayan var mı?
Ter değil ama karın şişliği ve iştahsızlık oldu bende 2 hafta sonra geçti

merhaba, bu konuyu uzun süredir takip ediyorum. ameliyat olmak istiyorum ama korkuyorum da sorularımı yanıtlayabilirseniz sevinirim.
birincisi yaptıranlar memnun mu iyi ki yaptırmışım gerçekten değdi vs. diyor musunuz? pişman olmaktan korkuyorum çok.
ikincisi de yapaylık hissi oluyor mu sürekli yoksa geçiyor mu bir süre sonra? sürekli silikonları hissederek yaşamak istemiyorum.
bir de iyileşme sürecinden sonra bir ağrı sızı sıkıntı vs olma ihtimali var mı yoksa zaman geçtikçe normalleşiyor mu her şey? şimdiden teşekkürler cevap verenlere :dua:

bir de izmir'de ortalama fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa da çok çok yardımcı olur bana.
Canım merhaba ben ameliyat olalı 1.5 ay oldu keşke olmasaydım diyenlerin sayısı 5 parmağın 5 ini geçmez bence ben cok mutluyum ameliyat oldugumu unuttum eski halini bile hatırlamıyorum diyebilirim sadece dokundugumda hissediyorum hala o da zamanla geçicek ameliyattan sonra bi süre sinirim bozulmadı değil hareket kısıtlılığı yuzunden cunku 1 yasında kızım var zorlandım biraz daha sonra olsaydım keske dedim ama gecti cok sukur risklere gelince bu ameliyat oldu bitti değil silikon sende oldugu sürece risk var vücudunun ne zaman ne tepki vereceğiyle alakalı sanırım ama bu ihtimaller düşük yüzdeye sahip eger istiyosan kesinlikle yaptır kendini çok iyi hissedicrksin emin ol ameliyat olduktan 1 ay sonra sevgiler hersey gönlünce olsun

M Mart24 selam
Ben de 7 Haziran’da ameliyat oldum koltuk alto kas altından 400 cc sağ göğsümde acı daha fazla meme ucumda sürekli kalkarken doğrularken iğne batma hissi var
Bu normal mi sizce
Canım ameliyat olalı daha 1 hafta bile olmamıs cok normal endişe etme bu ameliyat için agrı 2 yada 3 gün deniyor ama bence oyle olmuyo evet siddeti her gecen gun azalıyo ama net iyileştiğini 1 ay sonra anlıyo bence insan tabi bu kişiden kişiye değişir ben bazen böyle kalcak heralde dediğimi biliyorum meme ucu yanmasına ama gecti hersey gönlünce olsun geçmiş olsun ayrıca hayırlı olsun ☺️

Canım merhaba ben ameliyat olalı 1.5 ay oldu keşke olmasaydım diyenlerin sayısı 5 parmağın 5 ini geçmez bence ben cok mutluyum ameliyat oldugumu unuttum eski halini bile hatırlamıyorum diyebilirim sadece dokundugumda hissediyorum hala o da zamanla geçicek ameliyattan sonra bi süre sinirim bozulmadı değil hareket kısıtlılığı yuzunden cunku 1 yasında kızım var zorlandım biraz daha sonra olsaydım keske dedim ama gecti cok sukur risklere gelince bu ameliyat oldu bitti değil silikon sende oldugu sürece risk var vücudunun ne zaman ne tepki vereceğiyle alakalı sanırım ama bu ihtimaller düşük yüzdeye sahip eger istiyosan kesinlikle yaptır kendini çok iyi hissedicrksin emin ol ameliyat olduktan 1 ay sonra sevgiler hersey gönlünce olsun

çok çok teşekkür ederim çok korku var bende iyi yorumları okudukça cesaretleniyorum ben bekarım çok hareket zorunluluğu gerektiren işler de yapmıyorum o konuda rahatım ama biraz da maddi açıdan şüpheliyim değecek mi diye ? ne kadara yaptırdınız peki sakıncası yoksa?

çok çok teşekkür ederim çok korku var bende iyi yorumları okudukça cesaretleniyorum ben bekarım çok hareket zorunluluğu gerektiren işler de yapmıyorum o konuda rahatım ama biraz da maddi açıdan şüpheliyim değecek mi diye ? ne kadara yaptırdınız peki sakıncası yoksa?
Rica ederim canım anlıyorum seni korkularını bende aylarca yazıları okudum ama yaptırmasam içimde kalacaktı bunu çok iyi biliyorum sağlıklı sıkıntısız yıllarımız olsun inşallah silikonlarla ☺️Ben kayseride 10500 tl ye yaptırdım meme altı kesisi kas zarı altı mentor marka 350 cc hp hastanede takılan sütyene de 300 tl ödedim muayne kontrol ücretsiz

Canım ameliyat olalı daha 1 hafta bile olmamıs cok normal endişe etme bu ameliyat için agrı 2 yada 3 gün deniyor ama bence oyle olmuyo evet siddeti her gecen gun azalıyo ama net iyileştiğini 1 ay sonra anlıyo bence insan tabi bu kişiden kişiye değişir ben bazen böyle kalcak heralde dediğimi biliyorum meme ucu yanmasına ama gecti hersey gönlünce olsun geçmiş olsun ayrıca hayırlı olsun ☺
Evet gün geçtikçe bi tık daha iyi hissediyorum sanki kendimi ama şu sütyeni giyiyorum ya 400 cc olmasına rağmen küçükmüş gibi görünüyo gözüme çok enteresan :) daha farkına varamadım pek bunların 😂 acıyo dokunamıyorm dokunsam sert bi yapı
Umarım herşey güzel olur rabbim herkesin gönlüne göre versin
Bunun psikolojisi başka kadınlığı etkiliyo o yüzden isteyen herkesin yaptırabılmesini gönülden diliyorum

2,5. aydan yazıyoruuumm :) burda hala yaptırsam mı diyenleri gördüm, Kızlar bir yazı memeli geçirin ne ağrınız kalıyo ne sızınız :)) Ağrısı, sızısı, batması, kasılması, aman orantısız aman küçük mü oldu aman büyük mü oldu, karnım şişti, kilo mu aldım, bunlar hep böyle mi kalıcak ödem ödem ödem aşağı ödem yukarı bütüüüüüüünnn hepsi bitti çok şükür :) denizime de girdim güneşlendim de rahat rahat bikinimi de giydim dekoltemi de verdim siz bunları düşünün emin olun bütün herşey geçiyo yeni yaptıran arkadaşlara da sabırlı olmalarını ve heyecanla 2 aylık sonucu beklemelerini öneriyorum :halay:

Kızlar merhaba ben ameliyat olalı 8 ay oluyor ve ilk tatilimi yaptım o kadar mutluyum ki...
Aklınızda şüphe olmasın, keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum. Bu arada bende 375 cc ultra high profil profil, kas üstü var.
Sormak istediğiniz şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım.

2,5. aydan yazıyoruuumm :) burda hala yaptırsam mı diyenleri gördüm, Kızlar bir yazı memeli geçirin ne ağrınız kalıyo ne sızınız :)) Ağrısı, sızısı, batması, kasılması, aman orantısız aman küçük mü oldu aman büyük mü oldu, karnım şişti, kilo mu aldım, bunlar hep böyle mi kalıcak ödem ödem ödem aşağı ödem yukarı bütüüüüüüünnn hepsi bitti çok şükür :) denizime de girdim güneşlendim de rahat rahat bikinimi de giydim dekoltemi de verdim siz bunları düşünün emin olun bütün herşey geçiyo yeni yaptıran arkadaşlara da sabırlı olmalarını ve heyecanla 2 aylık sonucu beklemelerini öneriyorum :halay:
Maşallah çok sevindim senin adına darısı bana inşallah
Ben hala ameliyat oldugumu idrak edemıyorum çok dokunamıyorm gergin batma agrı vs :(
Sen kime ameliyat olmustun

Kızlar merhaba ben ameliyat olalı 8 ay oluyor ve ilk tatilimi yaptım o kadar mutluyum ki...
Aklınızda şüphe olmasın, keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum. Bu arada bende 375 cc ultra high profil profil, kas üstü var.
Sormak istediğiniz şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Kime ameliyat oldunuz ve ne kadara oldunuz ?

Ben Bursa’da yaşıyorum Doktorum şebnem gürler 6500 tl ye olmuştum, araştırma hastanesinde.
çok teşekkür ederim. İstanbulda yaşıyorum :( istanbulda uygun fiyatlı doktor arıyorum. Sorduklarım hep 12000-15000 TL diyorlar o kadar parayı veremem :(

güncel fiyatlar nasıl bilgisi olan var mı kızlar? istanbul için soruyorum. özellikle ücreti uygun olup memnun kalanlar varsa merak edıyorum?

Maşallah çok sevindim senin adına darısı bana inşallah
Ben hala ameliyat oldugumu idrak edemıyorum çok dokunamıyorm gergin batma agrı vs :KK43:
Sen kime ameliyat olmustun

Ben instagramda boy boy reklamları dönen yada sosyal medyada bilinen bir doktora ameliyat olmadım dolayısıyla tanımazsınız söylesem de :)

Back