• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cnm ben 28 mayista ameliyat oldum su an 4.gunum seninle daha oncesinde konusmustuk 🥰 evet o dikislerin uzerindeki bantlari kastettim sende 1.haftada cikmis benim bayram araya girince 10 gun gibi bi zamanda cikacak o dikislerdeki bantlar nasil cikacak cok aciyor mu 👻
Tarihler karısmıs ben 25 nisanda oldum ☺️ Yok acımıyo merak etme bende baya endişelendim kendin çıkar bişey olmaz dedi doktorum ama cesaret edemedim doktor çıkarırken hissetmedim bile

Arkadaşlar Merhaba, bende eşimi ikna ettim ve Cuma günü ameliyat oluyorum. Ameliyat öncesi önerebileceğiniz bir ilaç, vitamin vs varmı

Merhaba hanimlar
Ameliyat sonrasi doktorunuz kac defa kontrole çağırdı? Ameliyattan sonra 4.gun gittim badaji cikardi sonrasi icin randevu yok benim.

Merhaba hanimlar
Ameliyat sonrasi doktorunuz kac defa kontrole çağırdı? Ameliyattan sonra 4.gun gittim badaji cikardi sonrasi icin randevu yok benim.
Benim 3 güne bir kontrolüm oldu 4 defa sonra doktorum hafta bir gel dedi ama ben gitmedim bayramdan sonra gidicem 1 ayım geçti sonrası ne olur bilmiyorum

Arkadaşlar bi sorum olucak 7 hazıran günü ameliyat oluyorum
Ama dün regli oldum
Çok ağrılı geçtiği için dolorex kullanıyorum
Bana bir sıkıntısı olur mu sizce
Kan sulandırıcı etkisi var mı bulamadım internette

Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacak.

20 Mayıs'ta meme büyütme ameliyatı oldum. 29 Mayıs'ta bandajlarım ve dikişlerim alındı. Eskiden dikişlerin olduğu yere doktorum minik bir bant yapıştırdı. Neredeyse 1 hafta olacak, bantlar duruyor. Az önce bir yokliyim dedim. Bandı hafiften açtım, dikiş yaralarımın hala tam kurumadığını gördüm. Muhtemelen banttan dolayı hava alamadığı için kurumuyor. Böyle bir şeyi tecrübe eden var mı? Bu bantları ne zaman çıkardınız? Çıkarmazsam yaralar çok zor kuruyacak muhtemelen. Doktorumu tatil tatil rahatsız etmek istemiyorum, 10 gün de beklemek istemiyorum. Yardım pleaaase :/

Ban
Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacak.

20 Mayıs'ta meme büyütme ameliyatı oldum. 29 Mayıs'ta bandajlarım ve dikişlerim alındı. Eskiden dikişlerin olduğu yere doktorum minik bir bant yapıştırdı. Neredeyse 1 hafta olacak, bantlar duruyor. Az önce bir yokliyim dedim. Bandı hafiften açtım, dikiş yaralarımın hala tam kurumadığını gördüm. Muhtemelen banttan dolayı hava alamadığı için kurumuyor. Böyle bir şeyi tecrübe eden var mı? Bu bantları ne zaman çıkardınız? Çıkarmazsam yaralar çok zor kuruyacak muhtemelen. Doktorumu tatil tatil rahatsız etmek istemiyorum, 10 gün de beklemek istemiyorum. Yardım pleaaase :/
Bant derkez çapraz bant mı yoksa gazlı bez üzerine yapıstırılan bant seklinde mi benim 1. Hafta cıktı bandajım sanradında capraz bantlar durdu seffaf dikişin göründüğü ve hava aldıgı bir bant

Çapraz bantlardan söz ediyorum. Ne biliyim, 5 gündür yaranın kurumadığını görünce bantlar hava geçirmiyor sandım :/ Siz ne zaman çıkardınız bantları?

Arkadaşlar
Yarın ameliyat günüm :)
İnanılmaz heyecanlıyım
Stresliyim korkuyorm
Bana ekstra yanıma almam gereken neler var söyler misiniz

Merhaba kizlar nasilsiniz ? 🙏🏻 Bir sey soracağım. 14 ay oldu protez taktıralı , ilk zamanlarda hissizlik vardı , sonra yer yer gelir gibi oldu ama şu an yine yok ? Sizde de benzer bir durum yaşandı mı acaba ?

Merhaba kizlar nasilsiniz ? 🙏🏻 Bir sey soracağım. 14 ay oldu protez taktıralı , ilk zamanlarda hissizlik vardı , sonra yer yer gelir gibi oldu ama şu an yine yok ? Sizde de benzer bir durum yaşandı mı acaba ?
Ben 5. Ayın içindeyim. Benim de göğsün alt ve kenarlarında hissizlik var biraz hala

Benim 3. Haftam ve ilk günden beri sol göğsüm diğerine nazaran hep daha ağrılı idi. Bugün aşırı sertlık hissettim. Zaman zaman silikonları hissediyorum sanki içerde bir şey sıkışmış gibi batma hissi gibi. Ama bu sadece sol göğsümde oluyor. Normal mı acaba :/

merhaba
ben de yakın zamanda meme büyütme düşünüyorum. yalnız aklımda deli sorular.
bir özelle görüştüm protezler haric 7,5 bin dediler. protezler aşağı yukarı ne kadar oluyor?
muayenehanesi olan bir doktorun sekreteriyle görüştüm 10 bin dedi. ama rapor işi nasıl olacak?
bunları boşverip devlet hastanesinde mi olsam diyorum ama devletin teknolojisi kullandıkları aletler çok mu kötü ki acep?
bu sorularıma cevap bulabilirsem belki ben de protez tipi kesi yeri gibi şeyleri düşünebilirim.
bu ameliyattan sonra heyet raporu verilebiliyor mu? ben masabaşı değilim de...
arzum77 arzum77 seni etiketliyorum umarım rahatsız olmazsın. çok tecrübeli görünüyorsun :)

Back