• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bugun bir ozelle görüştüm 17 bin TL dedi. 200 veya 225 CC yuvarlak protez koyarım dedi. 69 cm de 75 göğüs ucu imis benim bedenim. Göğüs tabanı da 10,5 cm imis. Aa kup iken b kup yapabiliriz dedi.
Sonra devlete gittim. Doktor elledi baktı bi önceki gibi olcmedi. 8 bin TL civarı tutar yalnız kışa doğru yapabilirim deyip yolladı.
200 CC çok az 17 bin çok fazla. Devlet de ilgisiz ve aylar sonraya randevu
200 cc gerçekten çok az. Bende 250 cc var bende dolgun duruyor ama herkeste öyle değil. Zorlayabildiğin kadar zorla. En az 250 olması daha iyi. O acıyı boşa çekme

Ben p.tesi muayene olmaya gittim doktor bana protez 5000 hastaneyede 5000 veriyosunuz dedi ama muhtemelen onun yarisi doktora gidicek cunku bana istersen seni arkadasima yonlendirim medical parka birde o baksin diye beni medicale gonderdi ordaki hocada 12000 dedi ama arkadasim araciligiyla geldin sana 10000 e yaparim dedi kafam karisti benimde
Ben de medical parkta 10000 tl ye yaptirdim,memnunum 45 gun oldu.sadece cok sertler.yumusayacak mi cok merak ediyorum

Hepimiz yaptık o hatayı. Bende şimdi olsam az daha büyük ve HP isterdim . Belkide sırf HP olmuş olsa çok daha güzel bir dekoltem olurdu. Ay hep böyle belki belkilerle geçti ya günlerim . Açık ve net ben çok doyumsuz oldum bu konuda :))
Ben cok büyük olmasini istemiyordum,300cc takildi su an cok memnunum.sadece cok sertler,yumusarmi bilmiyorum,45 gun oldu.Ne dersiniz?

Canım ben emzirmeyi bıraktıktan 9 ay sonra oldum sıkınca süt geliyodu doktorum ameliyatta cok süt geldi dedi sonrasında da agrı yaptı kanallar protezin baskısıyla harekete gecti ve sürekli sızlamalar oldu ama acısına dayanınca geciyo yani en fazla 1 ay oluyo batma yanma sızlama
Çok teşekkür ederim canım 😊 doktoruma sordum süt gelmesini istemeyiz 3 ay yeterli dedi ama benim 6 ayı geçmiş olacak.kapsül kontraktürü riski oluyormuş 😓 senin kas altı mıydı? Böyle bir sorun yaşamadın değil mi? Bir de adet düzensizliğinden dolayı dr a gittim prolaktin hormonu için tahlil yaptıracağım duruma göre dostinex diye bir ilaç alacakmışım.bu ilaç kurutacakmış sütü.ne kadar sürede etkisini gösterir acaba?

Canım tabiki tehlikeli içerde kanama olusturabilirsin vucudun proteze karsı tepki olusturabilir
200 cc gerçekten çok az. Bende 250 cc var bende dolgun duruyor ama herkeste öyle değil. Zorlayabildiğin kadar zorla. En az 250 olması daha iyi. O acıyı boşa çekme
Bugün devlette başka bir doktora muayenem var. Bakalım o neler söyleyecek... Ertelemek zorunda kalacağım muhtemelen

Bu gittiğim doktor çok ilgilendi sağolsun devlet. 6 kusur tutar muhtemelen dedi. 300 CC civari olur dedi net olarak olcum yapmadı. Tetkikleri tamamlamaya çalışıyorum sadece ultrason eksik. Salı günü bir hastası iptal olmuş oraya sıkıştıracak ameliyatı :oha:

Çok teşekkür ederim canım 😊 doktoruma sordum süt gelmesini istemeyiz 3 ay yeterli dedi ama benim 6 ayı geçmiş olacak.kapsül kontraktürü riski oluyormuş 😓 senin kas altı mıydı? Böyle bir sorun yaşamadın değil mi? Bir de adet düzensizliğinden dolayı dr a gittim prolaktin hormonu için tahlil yaptıracağım duruma göre dostinex diye bir ilaç alacakmışım.bu ilaç kurutacakmış sütü.ne kadar sürede etkisini gösterir acaba?
Canım yasadığım tek sorun meme ucu yanmasıydı birde goguslerim tekrar dolmus gibi geliyodu sagsam rahatlicaktim ama gecti cok sukur

Kızlar selam ☺️ 17 Haziran da ben de ameliyat oldum iyi ki de olmuşum 300-325 cc orta profil takıldı .. sizlere bi sorum olacak konuyu okurken rastladım da çokça. Ameliyat sonrası oturur pozisyonda uyunması gerektiğini yazanlar olmuş 1 ay kadar süreyle ben hep düz yattım 🙈 bir zararı olmuş mudur ?( Zar altı oldum ayrıca )

Kızlar selam ☺ 17 Haziran da ben de ameliyat oldum iyi ki de olmuşum 300-325 cc orta profil takıldı .. sizlere bi sorum olacak konuyu okurken rastladım da çokça. Ameliyat sonrası oturur pozisyonda uyunması gerektiğini yazanlar olmuş 1 ay kadar süreyle ben hep düz yattım 🙈 bir zararı olmuş mudur ?( Zar altı oldum ayrıca )
Sıkıntı olacagını pek sanmıyorum bana doktorum soylemedi ama ben dik konumda daha rahat uyuyodum o yuzden oyle yattım sen rahat edebildiysen sorun yok bence

Sıkıntı olacagını pek sanmıyorum bana doktorum soylemedi ama ben dik konumda daha rahat uyuyodum o yuzden oyle yattım sen rahat edebildiysen sorun yok bence
M Mart24 selam
Benimde ameliyat olalı 23. Günüm meme uçlarım hala çok acıyo dokunamıyorm normal mi sen de yazmışsın acı vardı fıye ne zaman geçti ben hiç dokunamıyorm bile :(

M Mart24 selam
Benimde ameliyat olalı 23. Günüm meme uçlarım hala çok acıyo dokunamıyorm normal mi sen de yazmışsın acı vardı fıye ne zaman geçti ben hiç dokunamıyorm bile :(

Adet dönemin yaklaştıysa onunda etkisi ile biraz daha fazla acıyor. Onun haricinde hassaslık benim 2 ay sürmüştü.

Merhaba ben de gecirdim operasyonumu. 250 m+ mentor kasustu koydu doktor. Aşırı pörtlek olmasın doğal dursun demiştim ameliyata girmeden. Büyüklük iyi daha fazlasını almazmiş benim cildim zaten hatta o kadar davul gibi de cildim çok gerilmiş durumda şuan. 2. Günüm bugün. Direnleri ve sargıları bugün çıkardı. Bir sütyen giydirdi ama o da çok sıkıyor. Ağrılarım kaç güne geçer acaba ? En azından çocuğumla yerde dahi olsa ilgilenmek istiyorum

Merhaba ben de gecirdim operasyonumu. 250 m+ mentor kasustu koydu doktor. Aşırı pörtlek olmasın doğal dursun demiştim ameliyata girmeden. Büyüklük iyi daha fazlasını almazmiş benim cildim zaten hatta o kadar davul gibi de cildim çok gerilmiş durumda şuan. 2. Günüm bugün. Direnleri ve sargıları bugün çıkardı. Bir sütyen giydirdi ama o da çok sıkıyor. Ağrılarım kaç güne geçer acaba ? En azından çocuğumla yerde dahi olsa ilgilenmek istiyorum
Canım mrb benim 16. Günüm 10 günden sonra çok rahatlicaksın ilk 3 gün biraz zor geliyo ama sonra hergün iyi olacaksın inş :) bana da 300e -325cc moderate plus takıldı acaba boyunuz kilonuz kaçtı ben biraz küçük buluyorum da kendimi :/

Canım mrb benim 16. Günüm 10 günden sonra çok rahatlicaksın ilk 3 gün biraz zor geliyo ama sonra hergün iyi olacaksın inş :) bana da 300e -325cc moderate plus takıldı acaba boyunuz kilonuz kaçtı ben biraz küçük buluyorum da kendimi :/
Benim boy 155 kilo 48. Ameliyattan önceki göğüs olculerim meme altı 69 meme ucu 75 idi. Aa cuptan bile küçük dedi bana doktor. Biraz beklentine baglidir belki. Ben sadece normal memelerim olsun istedim. birisinin yanında veya eşimin yanında üstümü çıkarınca hastalıklı gibi görünüyordum. Şuanda bana fazla büyük geliyor diyebilirim

Benim boy 155 kilo 48. Ameliyattan önceki göğüs olculerim meme altı 69 meme ucu 75 idi. Aa cuptan bile küçük dedi bana doktor. Biraz beklentine baglidir belki. Ben sadece normal memelerim olsun istedim. birisinin yanında veya eşimin yanında üstümü çıkarınca hastalıklı gibi görünüyordum. Şuanda bana fazla büyük geliyor diyebilirim
Şuan ödemlerin var canım 2 hafta içinde baya baya şişler gidiyo benim hiç ödem kalmadı artık doktorum da öyle dedi artık küçülme olmaz şekillenecek artık dedi .. ben 172 yim 55 kiloyum canım ben de doğal olsun istedim de boyuma göre sanki biraz ufak gibi geliyo bi de arkadaşım yaptırdı onun high profil sanki o dolgunluk daha hoş gibi geldi bana komşunun tavuğu hesabı :KK70:

Back