• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

mrb arkadaşlar sonunda bende karar verdım , Ferruh hocayla salı gunu gorusmem var hem herseyı konusacagız hem de amelıayt gununu :). normalde asla heyecanım yoktu ama yavas yavas heycanlanmaya basladım
aklıma takılan bazı noktalar var bana destek olursanız sevınır koltuk altı kesısıne herhangı bır rısk var mı yaptıranlar surecı nasıl atlattı benım max 5 gune ısıme donmem gerekıyor. meme dokum olmayacak kadar kucuk oldugu ıcın koltu altı kesısı ıstemıstım ama bazı okdugum seyler kafamı bulandırdı.
bana bu konuda destek olabılcek arkaadasım varsa cok sevınırım

Merhaba arkadaşlar. Benim memelerimdeki 1 santimlik asimetri yüzünden birinin silikon kesesi diğerinden aşağıda açıldı. Doktorum 2-3 ay içerisinde aynı seviyeye gelecekler dedi ama bazı hastalarda eşit olmayabiliyormuş memeler. Şu an biri aşağıya doğru indi ama diğerinde hala bir sivrilik var. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Canım yanlıs anlasılmısım ben sanırım yada msj olunca duygular biraz daha soguk geliyo insana hiç ağrım sızım olmadı ifadesi bana sadece abartı geldi o yuzden soyledim ama tabiki her insanın bunyesi ayrı amacımız burda bir birimize destek olmak ve bilgi alısverişinde bulunmak bozma moralini sakın takılmıs silikonun keyfini sürmeye bak doktprun protez markasına kefilse diyecek bişey yok her sey olacagına varır bir de kaderciyim ben birazcık ben de de mentor takılı ama yarın ne olur bilinmez bi haber patlasa aynı sekilde yapacak bir sey yok yani gönlünü ferah tut arzumun amacı da yardımcı olmak saskınlıktan birden yazmıstır o da hepimiz için en saglıklısı olsun sevgiler 💕

Yukarıda da belirttiğim gibi hiç ağrımın olmamasının bilimsel bir açıklaması varmış elbette(abartılı gelen söylemimin adı: interkostal sinir blokajıymış). Bahsi geçen yani bana kullanılan silikon markasının kanıtlanmış hiçbir sıkıntısı yok şu an, aynı mentor marka ve diğer markalarda da olmadığı gibi 🤗 sağlıkla ömür boyu kullanmak dileğiyle 🌷

E Eggunar08
Bahsedilen marka protezde maalesef sorun yaşayan hastalar oldu. Doktorunuz ve siz tercih etmişsiniz, birşey diyemem. Ama şahsen ben böyle bir haber karşısında bu markayı tercih edermiydim... Hayır..
Gerçekten siz ameliyattan önce bu haberi okusaydınız siz tercih edermiydiniz, merak ettim?
Bu konuda daha öncede çok yazdık, yazıştık başka üyelerle. Konuyu uzatmayacağım. Tercih meselesi. Yeni ameliyat olacaklara bilgi olsun, tazelensin en azından...
Agrı eşigi konusuna gelirsek, bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum. Amelşyat oldıgum zamanlarda bu yöntem mucize gibi, agrısız sızısı olarak yazılıp çiziliyordu.Sıfır agrısız degil tabi, hareket kısıklılıgım oldu, agrılarım da oldu tabi. Bu biraz kişisel bir durum aslında. Sizin agrı eşiginiz farklıdır, benimki farklı, başkasınınki farklı. Bu konuda size birşey demedim zaten.
Ama kas altı olup ta çok agrı yaşayıp pişman olanda var misal, çok rahat atlatan da... Yani bu bir mucize degil, kişinin kendi vücudunun ameliyata, proteze verdigi tepki. Bunun ne doktorla ilgisi var nede yöntemle protezle..
Geçmiş olsun size, sorunsuz süreçler dilerim. 💐

Evet genel bir bilgi olması açısından iyi bir konuşma oldu. Merak ettiğinizi söylediğiniz için yineliyorum ki; bana kullanılan protez markası Avrupa’da üretimi ve tüketimi en fazla olan ve yetkili otoritelerce onaylanan bir firmaya ait. Bahsi geçen haber ise doğruluğu kanıtlanmamış bir haberdir ki tarihi 2012 yılını göstermektedir ayrıca Avrupa’da hiçbir haber sitesinde konuya ait tek bir kelime yoktur 🤷🏽‍♀️ Bu yüzden ki eğer doktorum, yeterli uzmanlığa ve mesleki birikime sahipse (titrini veren eğitim kurumlarına da duyduğum saygı sebebi ile) kullanımının uygun olduğunu söylüyorsa “tamam” derim. “Çok önerilen” mentor markasında doluluk oranı anatomik olarak bana uygun olmadığı (meme üst kısmında dalgalanma yapabileceği) sebebi ile kullanılmamıştır ama ameliyat öncesi tarafıma alternatif olarak sunulmuştur (ticari bir kaygı olmadığını düşünmemin sebebi de budur) ❤️ Son olarak; benim ve diğer hastalar için bu denli hassasiyet göstermeniz takdire şayan çok teşekkür ederim 🙏🏻

Benim 1 hafta sonra bıraktığım sütyen önden fermuarlı medikal olandı.Sonra Oysho’dan aynı tarz ama daha rahatını aldım.Bir kaç gün onu kullandım ama onunla da şekil alması zor oluyor.Göğüslerin aşağı inmesi gecikiyor.Sonra arkadan kopçalı süngersiz ve telsiz toparlayıcı özelliği olan sıkı bir sütyen aldım.S/M beden, markası M’I (Emay olarak da satılıyor)..Model kodu 4035..Ondan çok memnun kaldım, doktorum da beğendi.Yanlara kayma problemi de olmuyor.Bu arada ben ilk 1 hafta dediğiniz baskı bandını taktım.Onun da faydasını gördüm.Memelerin birleşmesi için de doktorum kollarını aşağı doğru bırakıp dirsek içleri öne bakacak şekilde memeleri sıkıştırıp bırak dedi..Sanırım kol kaslarına da faydası var.

Merhaba arkadaşlar. Benim memelerimdeki 1 santimlik asimetri yüzünden birinin silikon kesesi diğerinden aşağıda açıldı. Doktorum 2-3 ay içerisinde aynı seviyeye gelecekler dedi ama bazı hastalarda eşit olmayabiliyormuş memeler. Şu an biri aşağıya doğru indi ama diğerinde hala bir sivrilik var. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Bende de asimetri ve boyut farkı vardı.O yüzden 275-300 hp kullanıldı.1 ay oldu, 300 takılan hafif üstte hala. Doktorumun önerisiyle parmak uçlarımla memenin üst tarafına ,sabah akşam 7-8 dk masaj yapıyorum.Ama ovalamadan, bas ve bırak şeklinde.Bu masajlar çok iyi geldi.

Arkadaşlar selam
Ben dün doktorumla görüştüm 7 Haziran’da ameliyat oluyorum :))
İnanılmaz heycanlıyım korkuyorum
Neler yapmam gerekıcek bana deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum

Arkadaşlar selam
Ben dün doktorumla görüştüm 7 Haziran’da ameliyat oluyorum :))
İnanılmaz heycanlıyım korkuyorum
Neler yapmam gerekıcek bana deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum
Merhaba canım cok sevindim senin adına herşey sağlıkla olsun inşallah öncelikle bilgilerini berebilir misin protezin nereye konulacagı kesi yerin ve cc olcün... seni cok iyi anlıyorum buyuk bir hevesle gitmiştm ama ameliyat gününe kadar korkudan heyecandan uyuyamamıstım...bende kas zarı altı 350 cc meme altı kesisi 1 ayı geçtim ve daha yeni yeni artık unutmaya başladım ameliyat oldugumu ve protez hissini agrı dayanılmaz değil endişe etme ancak hareket kısıtlılığı cok sinir bozucu rahat hareket ettiğin günlerin kıymetini anlıyorsun. Hareket kısıtlılığı nerdeyse tamamı 1 aydan sonra geçiyor bence tabi herkesin bunyesi farklı oluyo şimdiden hayırlı olsun

Merhaba canım cok sevindim senin adına herşey sağlıkla olsun inşallah öncelikle bilgilerini berebilir misin protezin nereye konulacagı kesi yerin ve cc olcün... seni cok iyi anlıyorum buyuk bir hevesle gitmiştm ama ameliyat gününe kadar korkudan heyecandan uyuyamamıstım...bende kas zarı altı 350 cc meme altı kesisi 1 ayı geçtim ve daha yeni yeni artık unutmaya başladım ameliyat oldugumu ve protez hissini agrı dayanılmaz değil endişe etme ancak hareket kısıtlılığı cok sinir bozucu rahat hareket ettiğin günlerin kıymetini anlıyorsun. Hareket kısıtlılığı nerdeyse tamamı 1 aydan sonra geçiyor bence tabi herkesin bunyesi farklı oluyo şimdiden hayırlı olsun
Canım sana da geçmiş olsun sen hangi doktora yaptırmıştın
Ben ferruh bingülle görüştüm Koltuk altı kesisi high profile 385 cc kas altı olarak konuştuk
Muayeneden cıkana kadar heyecanım yoktu ama ondan sonra başladı stres bende de
7 hazıranda ankarada olacağım Çorum’dan gidecegm hareketlerim umarım uzun süre kısıtlanmaz çalısıyorm çünkü 57 kiloyum 1.68 boyum var beni kilolu geniş göstericek bir meme olmasını istemedim ama tatmin de etsin istiyorum hala kafam çok karışık :)

Canım sana da geçmiş olsun sen hangi doktora yaptırmıştın
Ben ferruh bingülle görüştüm Koltuk altı kesisi high profile 385 cc kas altı olarak konuştuk
Muayeneden cıkana kadar heyecanım yoktu ama ondan sonra başladı stres bende de
7 hazıranda ankarada olacağım Çorum’dan gidecegm hareketlerim umarım uzun süre kısıtlanmaz çalısıyorm çünkü 57 kiloyum 1.68 boyum var beni kilolu geniş göstericek bir meme olmasını istemedim ama tatmin de etsin istiyorum hala kafam çok karışık :)
Canım ben kayseride oldum umut özbebite bende 54 kilo 1.60 boy ama kilo boyla alakalı değil bu durum bence tamammen gogus kafesiyle alakalı geliyo 350 takıldı ben memnunum ne buyuk ne küçük gayet iyi duruyo

arzum77 arzum77 öncelikle merhaba arzumcum sana ve herkese bi soru sormak istiyorum 1 ayı geçti protezler yumusadı biraz ancak altı daha dolgun üstü daha basık gibi yuvarlak takıldı bana bu arada bu durum herkes için geçerli mi bende mi böyle birde silikon oturdukça meme başımı yukardaymıs gibi hissediyorum bu duruma ne diyosunuz hepinizi öpüyorum teşekkürler💕

arzum77 arzum77 öncelikle merhaba arzumcum sana ve herkese bi soru sormak istiyorum 1 ayı geçti protezler yumusadı biraz ancak altı daha dolgun üstü daha basık gibi yuvarlak takıldı bana bu arada bu durum herkes için geçerli mi bende mi böyle birde silikon oturdukça meme başımı yukardaymıs gibi hissediyorum bu duruma ne diyosunuz hepinizi öpüyorum teşekkürler💕
Geçmiş olsun canım, kas altı olduysa üstten kasın yaptıgı baskıdan dolayı öyle görünüyordur muhtemelen.
Protezin yuvarlak ta olsa ayakta durduğunda kıvamı aşşagıya doğru akar hafiften. Yani hafif damla formunu alır. Kaslar kendini saldıkça üst lobun biraz daha dolgun durur.
Ama protezin büyüklügüne, öne doğru çıkıntısı na ve tavan genişliğine göre degişir bu durum 😉
Henüz çok erken süreç Twain, altı ay bir seneden önce net sonucu göremezsin, daha çok degişecek

Geçmiş olsun canım, kas altı olduysa üstten kasın yaptıgı baskıdan dolayı öyle görünüyordur muhtemelen.
Protezin yuvarlak ta olsa ayakta durduğunda kıvamı aşşagıya doğru akar hafiften. Yani hafif damla formunu alır. Kaslar kendini saldıkça üst lobun biraz daha dolgun durur.
Ama protezin büyüklügüne, öne doğru çıkıntısı na ve tavan genişliğine göre degişir bu durum 😉
Henüz çok erken süreç Twain, altı ay bir seneden önce net sonucu göremezsin, daha çok degişecek
Kas zarı altı canım hıgh profil 350 cc umarım dediğin gibi olur üstte cok dolgunluğum yok suanda ☺️

Kas zarı altı canım hıgh profil 350 cc umarım dediğin gibi olur üstte cok dolgunluğum yok suanda ☺
Mrb cnm daha once konusmustuk seninle oldum ameliyat sali gunu ayni islem yapildi seninkiyle kas zari alti ve 350 cc :) su an cok buyukler nadide gibi oldum 😂 ama yorumlardan okudugum kadariyla inecek epey. Beni bu bandajlar endiselendiriyor :) kontrolde mi cikaracak doktor ay nasil cikacak bunlar dikislere yapismis durumda:)) bir de dun sol gogsum agriyordu bugun sag gogsum agriyor normal degil mi

Mrb cnm daha once konusmustuk seninle oldum ameliyat sali gunu ayni islem yapildi seninkiyle kas zari alti ve 350 cc :) su an cok buyukler nadide gibi oldum 😂 ama yorumlardan okudugum kadariyla inecek epey. Beni bu bandajlar endiselendiriyor :) kontrolde mi cikaracak doktor ay nasil cikacak bunlar dikislere yapismis durumda:)) bir de dun sol gogsum agriyordu bugun sag gogsum agriyor normal degil mi
Canım ne bandajı anlamadım benimle aynı tarih miydi seninde benim bandajlar 3. Gün cıktı sadece dikiş üzerinde kaldı o da 1. Hafta çıktı çapraz bant taktı banyo falan yaptım 3 güne bir kontrole gittim 4 kez pansumanları doktorum yaptı sonra gitmedim doktorum çağırdı ama bayramdan sonra gelsem olur mu dedim tamam dedi asistanı ara ara foto istiyo foto atıyorum sende hala neden bandaj var bi anlatır mısın bandaj tam nerde nasıl benim şişlik baya indi yumusama da basladı rahatladım cok sukur

Canım ne bandajı anlamadım benimle aynı tarih miydi seninde benim bandajlar 3. Gün cıktı sadece dikiş üzerinde kaldı o da 1. Hafta çıktı çapraz bant taktı banyo falan yaptım 3 güne bir kontrole gittim 4 kez pansumanları doktorum yaptı sonra gitmedim doktorum çağırdı ama bayramdan sonra gelsem olur mu dedim tamam dedi asistanı ara ara foto istiyo foto atıyorum sende hala neden bandaj var bi anlatır mısın bandaj tam nerde nasıl benim şişlik baya indi yumusama da basladı rahatladım cok sukur
Cnm ben 28 mayista ameliyat oldum su an 4.gunum seninle daha oncesinde konusmustuk 🥰 evet o dikislerin uzerindeki bantlari kastettim sende 1.haftada cikmis benim bayram araya girince 10 gun gibi bi zamanda cikacak o dikislerdeki bantlar nasil cikacak cok aciyor mu 👻

Back