• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Maşallah çok sevindim senin adına darısı bana inşallah
Ben hala ameliyat oldugumu idrak edemıyorum çok dokunamıyorm gergin batma agrı vs :KK43:
Sen kime ameliyat olmustun

bu arada sabırlı olun herşey geçiyo herşey düzeliyo emin olun ben aşırı paniktim bütün gün kendimi inceliyodum ay indi ay çıktı manyak gibi takmıştım kafayı ona rağmen iyiyim :))

bu arada sabırlı olun herşey geçiyo herşey düzeliyo emin olun ben aşırı paniktim bütün gün kendimi inceliyodum ay indi ay çıktı manyak gibi takmıştım kafayı ona rağmen iyiyim :))
Maşşallah sana o zaman :)
İnşallah benimde rahatlayacağım günler gelir
Şuan koltuk altım kollarımda bile ödem var be acıyo
Sabrediyorum
Allah’ın izniyle herşey güzel olacak :)
Bunca acıya rağmen yine olsa yine yaptırırm ama :))
Kimseyi olumsuz etkilemeyim:)

Kızlar merhaba ben ameliyat olalı 8 ay oluyor ve ilk tatilimi yaptım o kadar mutluyum ki...
Aklınızda şüphe olmasın, keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum. Bu arada bende 375 cc ultra high profil profil, kas üstü var.
Sormak istediğiniz şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Geçmiş olsun Mia16 Mia16 ;) hissizlik var mı merak ediyorum canım?

merhaba, yaklaşık 2 ay önce kas altı, meme ucu kesiyle 300/325 cc yuvarlak,yüksek profil mentor marka büyütme ameliyatı oldum, yeni araştıran arkadaşlara yardımcı olur diye yazmak istedim, benim en çok düşündüğüm ne kadar agrım olacak ne kadar zaman da iyileşeceğimdi, ki cani pek kıymetli bir insan olarak:) ağrı kesiciler ilk 2 ,3 gün çok yardımcı oluyor, ağrı ve rahatsızlık hissi düşündüğünüzden çok.daha çabuk geçiyor
🎈ameliyat sonrası narkoz etkileri 1 gün de geçmiyormuş bir hafta benim.vucudumda dolaşan bir şişlik oldu ama geçiyor bir sekilde ✌🏼
🎈 sadece sabırlı olun ve ağır hiç bir şey kaldırmayın, itip ,cekmeyin :)
🎈normal hayatınıza devam edin, ilk hafta size destek olacak yardımcınız olsun,
🎈 sertlik 2 aya yaklaşırken azaldı ama tamamen geçmedi, ben de bekliyorum:)
🎈 ödemleri ilk 1 ayda atacaksınız, hissizlik bende hiç olmadi,
🎈dikiş yerlerim şimdiden belirsizlesti,
🎈 kaç cc kaç kap olur sorusu benimde aklımı meşgul etmişti, var olan meme yapınıza göre değişiyor bu durum, benim 75a bile değilken şimdi dolgun bir 75b oldum ve çok memnunum
🎈yeni ameliyat olan ve ben ne yaptım.ne zaman normal hayata donucem diyen arkadaşlar, sabırlı olun 1 ay sonra iyi ki diyeceksiniz:)
şimdiden geçmiş olsun:)

merhaba, yaklaşık 2 ay önce kas altı, meme ucu kesiyle 300/325 cc yuvarlak,yüksek profil mentor marka büyütme ameliyatı oldum, yeni araştıran arkadaşlara yardımcı olur diye yazmak istedim, benim en çok düşündüğüm ne kadar agrım olacak ne kadar zaman da iyileşeceğimdi, ki cani pek kıymetli bir insan olarak:) ağrı kesiciler ilk 2 ,3 gün çok yardımcı oluyor, ağrı ve rahatsızlık hissi düşündüğünüzden çok.daha çabuk geçiyor
🎈ameliyat sonrası narkoz etkileri 1 gün de geçmiyormuş bir hafta benim.vucudumda dolaşan bir şişlik oldu ama geçiyor bir sekilde ✌🏼
🎈 kaç cc kaç kap olur sorusu benimde aklımı meşgul etmişti, var olan meme yapınıza göre değişiyor bu durum, benim 75a bile değilken şimdi dolgun bir 75b oldum ve çok memnunum
🎈yeni ameliyat olan ve ben ne yaptım.ne zaman normal hayata donucem diyen arkadaşlar, sabırlı olun 1 ay sonra iyi ki diyeceksiniz:)
felicided felicided ne guzel anlatmissin canim :dua: Kesinlikle katiliyorum sana , sabir en onemli sey bu surecte, agrim sizim yorgunlugum gerginligim hic olmadi desem yeridir . Sadece drenler cikarken cok heyecanlandim o kadar haha 🤣 ki canim cok Cok kiymetlidir 🙏🏻 Ne yazik ki Tek takildigim ve uzuldugum nokta hissizlik....

Bir şey kaldırıp ittirme durumu ne kadar süre sakıncalı olur? Benim küçük bebegim var 10 kilo

Bugun bir ozelle görüştüm 17 bin TL dedi. 200 veya 225 CC yuvarlak protez koyarım dedi. 69 cm de 75 göğüs ucu imis benim bedenim. Göğüs tabanı da 10,5 cm imis. Aa kup iken b kup yapabiliriz dedi.
Sonra devlete gittim. Doktor elledi baktı bi önceki gibi olcmedi. 8 bin TL civarı tutar yalnız kışa doğru yapabilirim deyip yolladı.
200 CC çok az 17 bin çok fazla. Devlet de ilgisiz ve aylar sonraya randevu

Bir şey kaldırıp ittirme durumu ne kadar süre sakıncalı olur? Benim küçük bebegim var 10 kilo
Benim de kızım 15 kilo 1 yasında 10 gün annem durdu yanımda sonrasında kucagıma almadan işlerimi halletmeye calıstım evden cıkmadım net kucagıma 1. ayda falan aldım ama uzun sure hala tasımıyorum 25inde 2 ayımı bitircem bende dhrum böyle

Benim de kızım 15 kilo 1 yasında 10 gün annem durdu yanımda sonrasında kucagıma almadan işlerimi halletmeye calıstım evden cıkmadım net kucagıma 1. ayda falan aldım ama uzun sure hala tasımıyorum 25inde 2 ayımı bitircem bende dhrum böyle
1 ay mı :( 7 gün annem 7 gün eşim baksa... Sonra almak zorundayım çünkü bebegim yuruyemiyor henüz acisina katlanirim da tehlikeli değildir insallah

Bugun bir ozelle görüştüm 17 bin TL dedi. 200 veya 225 CC yuvarlak protez koyarım dedi. 69 cm de 75 göğüs ucu imis benim bedenim. Göğüs tabanı da 10,5 cm imis. Aa kup iken b kup yapabiliriz dedi.
Sonra devlete gittim. Doktor elledi baktı bi önceki gibi olcmedi. 8 bin TL civarı tutar yalnız kışa doğru yapabilirim deyip yolladı.
200 CC çok az 17 bin çok fazla. Devlet de ilgisiz ve aylar sonraya randevu
Bende devlet hastanesinde oldum muayene ye gittim 4 gün sonra ameliyat oldum hatta heyecanlanmaya vaktim olmadı :) 6500 tl ye olmuştum Ekim ayında. Doktorumdan çok memnun kaldım devlet diye ilgisiz kalır düşünmüştüm fakat istediğim saatte whatsaptan ulaşabildim ilgili bir doktordu, umarım sizde öyle birine denk gelirsiniz.

Arkadaşlar meme büyütme ameliyatından sonra ishal olan var mı :/
13 gündür ishal problemi yaşıyorum

Bende devlet hastanesinde oldum muayene ye gittim 4 gün sonra ameliyat oldum hatta heyecanlanmaya vaktim olmadı :) 6500 tl ye olmuştum Ekim ayında. Doktorumdan çok memnun kaldım devlet diye ilgisiz kalır düşünmüştüm fakat istediğim saatte whatsaptan ulaşabildim ilgili bir doktordu, umarım sizde öyle birine denk gelirsiniz.
Ay inşallah salı günü yine devlette farklı bir doktora randevum var. Aşırı ilgi beklemiyorum ama birazcık daha bilgi içerikli konuşmasını ve iki üç hafta içinde ameliyat tarihi...

Herkese selamlar, aranıza yeni katıldım 😊 bir sorum var ,tecrübelerinizi yazabilirseniz çok sevinirim 😊😊
Kızımı emzirmeyi ocak ayında bıraktım.temmuz 20 de meme büyütme ameliyatı olacağım ama hala göğsümü sıkınca süt geliyor.kızlar bu durum ameliyat için problem yaratır mı sizce?doktorum 6 ay yeterli dedi ama süt gelmesi normal birşey mi hâlâ?

Kullandığınız ilaçlar ishal yapmış olabilir Ameliyatla alakası yok.
İlaçları bırakalı 1 hafta oluyo ama problemim hala geçmedi endişe etmeye başladım dahılıyeden randevu aldım Salı günü için
Umarım bir sorun çıkmaz
Yıllardır düşündüğüm ameliyatı oldum ama daha sevinemedim bile ...

İlaçları bırakalı 1 hafta oluyo ama problemim hala geçmedi endişe etmeye başladım dahılıyeden randevu aldım Salı günü için
Umarım bir sorun çıkmaz
Yıllardır düşündüğüm ameliyatı oldum ama daha sevinemedim bile ...
Bu kadar uzun sürdüyse normal randevuyu beklemeyin, acike gidin bence. Hemen tahlilleriniz yapılır tedaviye başlarsınız.
Enfeksiyon vardır, yine söylüyorum ameliyatla alakası oldugunu düşünmüyorum. Denk gelmiştir bu zamana. Kötü tesadüf, vücudunuzu dirençsiz bırakmayın. Hemen serum falan takılır belki toparlarsınız. Acile gidin. Geçmiş olsun.

Herkese selamlar, aranıza yeni katıldım 😊 bir sorum var ,tecrübelerinizi yazabilirseniz çok sevinirim 😊😊
Kızımı emzirmeyi ocak ayında bıraktım.temmuz 20 de meme büyütme ameliyatı olacağım ama hala göğsümü sıkınca süt geliyor.kızlar bu durum ameliyat için problem yaratır mı sizce?doktorum 6 ay yeterli dedi ama süt gelmesi normal birşey mi hâlâ?
Canım ben emzirmeyi bıraktıktan 9 ay sonra oldum sıkınca süt geliyodu doktorum ameliyatta cok süt geldi dedi sonrasında da agrı yaptı kanallar protezin baskısıyla harekete gecti ve sürekli sızlamalar oldu ama acısına dayanınca geciyo yani en fazla 1 ay oluyo batma yanma sızlama

Back