E
Eggunar08
Bahsedilen marka protezde maalesef sorun yaşayan hastalar oldu. Doktorunuz ve siz tercih etmişsiniz, birşey diyemem. Ama şahsen ben böyle bir haber karşısında bu markayı tercih edermiydim... Hayır..
Gerçekten siz ameliyattan önce bu haberi okusaydınız siz tercih edermiydiniz, merak ettim?
Bu konuda daha öncede çok yazdık, yazıştık başka üyelerle. Konuyu uzatmayacağım. Tercih meselesi. Yeni ameliyat olacaklara bilgi olsun, tazelensin en azından...
Agrı eşigi konusuna gelirsek, bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum. Amelşyat oldıgum zamanlarda bu yöntem mucize gibi, agrısız sızısı olarak yazılıp çiziliyordu.Sıfır agrısız degil tabi, hareket kısıklılıgım oldu, agrılarım da oldu tabi. Bu biraz kişisel bir durum aslında. Sizin agrı eşiginiz farklıdır, benimki farklı, başkasınınki farklı. Bu konuda size birşey demedim zaten.
Ama kas altı olup ta çok agrı yaşayıp pişman olanda var misal, çok rahat atlatan da... Yani bu bir mucize degil, kişinin kendi vücudunun ameliyata, proteze verdigi tepki. Bunun ne doktorla ilgisi var nede yöntemle protezle..
Geçmiş olsun size, sorunsuz süreçler dilerim.