• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Oğlum 9 yaşında ve 1 ay emmişti maalesef..Bu kadar yıl sonra süt gelmesi tuhaf..Meme ameliyatı ile ilgili olduğunu düşünüyorum.Ama tetikleyen şey ne onu bilmiyorum.Yarın doktoruma soracağım, bakalım normal mi

Oğlum 9 yaşında ve 1 ay emmişti maalesef..Bu kadar yıl sonra süt gelmesi tuhaf..Meme ameliyatı ile ilgili olduğunu düşünüyorum.Ama tetikleyen şey ne onu bilmiyorum.Yarın doktoruma soracağım, bakalım normal mi
Benim doktorum normal demişti ama senin oglun baya buyukmus yinede sıkıntı olacagını sanmıyorum doktorunla gorusunce buraya da yaz lütfen

Meme ucu kesisisni siz mi istediniz bu arada merak ettim bir de bekar mısınız😊

Merhaba. Ben istemedim, doktorum bu yöntemi tercih ediyormuş iz kalmaması için. Evlenip boşandım bu arada :) Ameliyat dün oldu, şu an kendimi gayet iyi hissediyorum hiç korktuğum gibi değil :)

Kızlar hepinize bi sorum olacak sizin dikişlerinizde ip var mıydı bende görünen hiç ip yok kime sorsam sağlıkçı yapıştırma diyo doktoruma sordum yapıştırma değil dedi farklı bi teknikle dikiyorum eriyen dikiş ama ip göremezsin dedi bu nasıl oluyo anlamadım sizlerin nasıldı dikişleri
Bende de ip yoktu estetik dikis atildi incecik belli belirsiz bi cizgi var sadece

5.Ayım bitti yeni olan ve olmak isteyenler için yazmak istiyorum kesinlikle imkanı olan herkes olsun arkadaşlar ilk 10 gün zor geçecektir 1 ay dolunca rahatlama olacak boyutu 1 -1,5 ayda belli oluyor ödemlerden dolayı bende küçülme olmadı hatta 75 c cup olmuştum uçları şimdilerde fırlamaya başladı bir beden büyük almayı düşünüyorum artık izler hala var controblex kullandim ilk iki ay tamamen geçmez gibi ama zamanla silinecek sezeryan olanlar bilir rahat bir yaz tatili geçireceğim için mutluyum darısı isteyen herkesin başına olsun 💕

Arkadaşlar ben 21 Mayıs 2019 yani bugün subfasyal (kas zarı altı/fasya altı da dedikleri) ameliyatımı oldum. Öncelikle Ankara’da meme ameliyatı için bir dr arıyorsanız volkan Tayfur kesinlikle en doğru adres bilginiz olsun. Yaptığı işin yanında moral motivasyon için de tanıdığım en iyi doktor👍🏻Ameliyattan sonra ayıldığımda doğru dürüst ağrım sızım olmadığı gibi hareket kısıtlılığı da yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ediyorum 🌷

Arkadaşlar ben 21 Mayıs 2019 yani bugün subfasyal (kas zarı altı/fasya altı da dedikleri) ameliyatımı oldum. Öncelikle Ankara’da meme ameliyatı için bir dr arıyorsanız volkan Tayfur kesinlikle en doğru adres bilginiz olsun. Yaptığı işin yanında moral motivasyon için de tanıdığım en iyi doktor👍🏻Ameliyattan sonra ayıldığımda doğru dürüst ağrım sızım olmadığı gibi hareket kısıtlılığı da yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ediyorum 🌷
agrın olmamasını anlıyorum da hareket kısıtlılığı nasıl olmadı yani bu cok mumkun olmayan bir sey agrı eşiği cok yuksek bi insanım bende zar altı oldum evet ağrım dayanılmaz değildi ilaçlarla idare edilir düzeydeydi ancak hareket kısıtlılığı vardı 1 ay olmak üzere hala her hareketi yapamıyorum gerilme hissediyorum ki bu normal hareket kısıtlılığın olmaması sasırttı beni bu arada geçmiş olsun hepimiz için her şey güzel olsun

agrın olmamasını anlıyorum da hareket kısıtlılığı nasıl olmadı yani bu cok mumkun olmayan bir sey agrı eşiği cok yuksek bi insanım bende zar altı oldum evet ağrım dayanılmaz değildi ilaçlarla idare edilir düzeydeydi ancak hareket kısıtlılığı vardı 1 ay olmak üzere hala her hareketi yapamıyorum gerilme hissediyorum ki bu normal hareket kısıtlılığın olmaması sasırttı beni bu arada geçmiş olsun hepimiz için her şey güzel olsun

Şöyle izah edeyim 🤗fiziksel anlamda ben de minimal düzeyde kısıtlılık yaşıyorum tabi, mesela güç uygulamam gereken yerlerde yeterli olamıyorum ama kollarımı rahatça kaldırabiliyorum, yataktan kendim kalkabiliyorum,hafifçe yan yatabiliyorum vs. Bahsettiğim tabi ki normal bir günkü kadar özgürlük değil ama ameliyat geçirmiş bir kişiye göre çokça rahatım diyebilirim, ki ağrı eşiğim de çok yüksek değildir. Bunun yanı sıra şu bilgiyi de vermeliyim ki dünkü mesajımdan sonra dr um kollarımı omuz hizasının üzerine en az 10 gün kaldırmam gerektiğini söyledi.. yapabiliyor olmam doğru yaptığım anlamına gelmiyormuş yani 🙋🏽‍♀️

Hayırlı olsun 💐 geçmiş olsun
Önceki arkadaşa katılıyorum cok garip dediğiniz 🙈🙊 bu bir ameliyat ağrınız mutlaka olur 😉 ha cok feci değildir o ayrı hareket kısıtlama yok buda pek şaşırtıcı.

Teşekkür ederim 🙏🏻 ikinci Gün (dün) ağrılarım ve hareket kısıtlılığım ilk güne oranla biraz fazla oldu ve beklenen de böyle olmasıymış. Bugün (3.gün)de tabi ki aşırı olmamak koşulu ile ağrı ve hareket kısıtlılığı hissediyorum.. şaşırtıcı mı normal mi bilmiyorum ben de ilk defa bu ameliyatı oluyorum ve Ankara’da yaşayıp dr arayan arkadaşlara yardımcı olması bakımından paylaşımda bulunuyorum. Herkese geçmiş olsun 🌷

Teşekkür ederim 🙏🏻 ikinci Gün (dün) ağrılarım ve hareket kısıtlılığım ilk güne oranla biraz fazla oldu ve beklenen de böyle olmasıymış. Bugün (3.gün)de tabi ki aşırı olmamak koşulu ile ağrı ve hareket kısıtlılığı hissediyorum.. şaşırtıcı mı normal mi bilmiyorum ben de ilk defa bu ameliyatı oluyorum ve Ankara’da yaşayıp dr arayan arkadaşlara yardımcı olması bakımından paylaşımda bulunuyorum. Herkese geçmiş olsun 🌷
Evet amacımız burda birbirimizi bilinçlendirmek, yardımcı olmak vs ❤️
Sadece silikon mu takıldı? Kaç cc? Fiyat neydi?

Evet sadece silikon takıldı. 315 cc polytech marka orta plan takıldı. Meme altı kesisi ile subfasyal ameliyatı 12000 TL’ye oldum

Polytech health&aesthetics yazıyor kutunun üzerinde ve slimed gibi bir şey yazmıyor 🤷🏽‍♀️

Eklentiler

• 83D54DFE-37E5-48E9-A06F-7AACAE84BFFE.jpeg
    83D54DFE-37E5-48E9-A06F-7AACAE84BFFE.jpeg
    61,2 KB · Görüntüleme: 70
Tatlım öncelikle çok geçmiş olsun. Bizlerde bu ameliyatı ilk kez oluyoruz. Koltuk altından mi yerleştirildi. Bildiğim kadarıyla volkan hoca çoğunlukla koltuk altını tercih ediyor.

Back