Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba.
20 Mayıs Pazartesi günü Harun Özkan'a ameliyat olacağım. 250 cc, high profile, kas altı ve kesisi meme ucundan olacak. Ameliyata giderken nasıl bir çanta hazırladınız acaba, içine neler koydunuz?
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asi-gerekenler-sigara-alkol-kullanimi.585894/ Bu linke bak canımArkadaşlar merhaba.
20 Mayıs Pazartesi günü Harun Özkan'a ameliyat olacağım. 250 cc, high profile, kas altı ve kesisi meme ucundan olacak. Ameliyata giderken nasıl bir çanta hazırladınız acaba, içine neler koydunuz?
Ya cok haklısın katılıyorum...en basiti herhangi bi tahlil sonuçu baktırırken bile çoğu dr'lar göz gezdirip zar zor bi 'tmm iyi' çıkıyor ağızlarından kaldı ki sonucun detaylarını söylesinlerSorunca açıklamalar gayet güzel ama keske ben sormadan soleseler
Geçmiş olsunB butterflycaramel M Mart24 Cevaplarınız için çok teşekkürler..Çarşamba gecesi sırt ve koltuk altımdaki ağrılara dayanamayıp iftardan sonra acilde kas gevşetici iğne yaptırdım..Gerçekten dünya varmış..Şu an çok çok rahatım..Hiçbir yerimde ağrı kalmadı çok şükür..Göğsümdeki ağırlık bile çok azaldı.Keşke hapını kullanmak yerine daha önce iğne yaptırsaydım..
çooook teşekkür ederim :)
Meme ucu kesisisni siz mi istediniz bu arada merak ettim bir de bekar mısınızArkadaşlar merhaba.
20 Mayıs Pazartesi günü Harun Özkan'a ameliyat olacağım. 250 cc, high profile, kas altı ve kesisi meme ucundan olacak. Ameliyata giderken nasıl bir çanta hazırladınız acaba, içine neler koydunuz?
Merhabalar hadi hayırlı olsun şimdidenArkadaşlar merhaba.
20 Mayıs Pazartesi günü Harun Özkan'a ameliyat olacağım. 250 cc, high profile, kas altı ve kesisi meme ucundan olacak. Ameliyata giderken nasıl bir çanta hazırladınız acaba, içine neler koydunuz?
Merhaba, muhtemelen doku dışına gelen bir yerde proteziniz o bölgede ve protezi hissediyorsunuz.arzum77 özellikle sana sormak istyorum başka yaşayan varsa yorum yapsın lütfen sol gögsümde koltuk altıda giden tarfta bi yer var dokunduğumda silikon sanki orda sıkısıp katlanmıs gibi piyano çalma hareketi ile dokundugumda hissediyorum bu normal mi acaba bi sıkıntı olur mu
25indr 1 ayım dolacak ancak üst bölgelerde ve yanlara doğru yanma var her zaman değil ama bazen bu yanmalar rahatsız ediyo bu normal mi peki bir de hepimizden uzak olsun kapsül riski ne zaman bitiyo yoksa her zaman olabilir miMerhaba, muhtemelen doku dışına gelen bir yerde proteziniz o bölgede ve protezi hissediyorsunuz.
Hayır bir sıkıntı olmaz.
Geçmiş olsun hayırlı olsun bende senden 6 gün önce oldum canım gece uyurken başına 2 yada 3 yastık destek ver derim daha tam düz yatamıyoruz sağa sola dönebilirsin aynı sabah kalktığımda halen ağırlık hissi var bendede Şunu da bilmeni isterim her gün agrılar azalıyor gerilmeden kaynaklı bence yumuşayınca geçecek üzülme şakın.Merhabalar, bende 26 nisanda ameliyat oldum. Kasaltı 275 ve 300 mentor hp takıldı. Gece uykularım çok zor geçiyor..2-3 saatte bir uyanıyorum.Kalktığım zaman memedeki taş bağlamış hissi hala geçmedi..15 dk falan kendime gelemiyorum.Gün içinde sabit uzun süre oturunca da aynı his oluyor. Hareket ettiğim zaman daha iyi hissediyorum. Bugün 20.günüm. Bu ne zaman geçer sizce arkadaşlar?
Canım korkacak bişey yok herkesin vucüt yapısı farklıdır inanki evet 2 yada 3 gün yataktan kalkarken zorlanıyorsun yardımcın olacak yanında taş bağlamış hissi olacak ama dayanılmayacak bi acı değil olunca değdiğini göreceksin muhteşem bi duygu şakın vazgeçme derim sonuçu muhteşem bak zamanla geçiyor herşey agrı kesicilerle agrıların azalıyor az bi zamanın kalmış Allahım yar ve yardımcın olsun herşey güzel olacak pozitif ol ameliyata çok güzel bi şekilde gir inşallah güzel haberlerini bekliyoruzMrblar ben de 28 mayista kas alti ve diklestirme ameliyati olacagim buradaki yorumlari okuyunca cok korkuyorum aciyi tahmin edemiyorum bir an vazgecim diyorum ama yok olmam lazim :)
aynen bendede ip yok eriyen dikiş hiç belli degil CanımKızlar hepinize bi sorum olacak sizin dikişlerinizde ip var mıydı bende görünen hiç ip yok kime sorsam sağlıkçı yapıştırma diyo doktoruma sordum yapıştırma değil dedi farklı bi teknikle dikiyorum eriyen dikiş ama ip göremezsin dedi bu nasıl oluyo anlamadım sizlerin nasıldı dikişleri
1.Ayda bu tarz durumlar normal. Çok erken henüz.25indr 1 ayım dolacak ancak üst bölgelerde ve yanlara doğru yanma var her zaman değil ama bazen bu yanmalar rahatsız ediyo bu normal mi peki bir de hepimizden uzak olsun kapsül riski ne zaman bitiyo yoksa her zaman olabilir mi
Sanırım benim bu yanma olayının birazda süt bezleriyle alakası var çünkü sağ gögsumdeki sütü biraz sıktım çıkardım içinden sağ tarfta bi rahatlama oldu hangi doktora sorsam acaba bu süt bezlerindeki sütü nasıl durdurabilirim1.Ayda bu tarz durumlar normal. Çok erken henüz.
Kapsül riski erkende olabiliyor geç de. Yani bünye ile alakalı sanırım. Forumda ileri devrelerde bu sorunu yaşayan oldu maalesef.
Bunları düşünmeyin, iyi düşünün iyi olsun. 2011 de ameliyat oldum ben, çok şükür sorun yaşamadım.
Cnm çok teşk ederim ben de heyecanla bekliyorum 28ini. Güzel haberlerimi veririmCanım korkacak bişey yok herkesin vucüt yapısı farklıdır inanki evet 2 yada 3 gün yataktan kalkarken zorlanıyorsun yardımcın olacak yanında taş bağlamış hissi olacak ama dayanılmayacak bi acı değil olunca değdiğini göreceksin muhteşem bi duygu şakın vazgeçme derim sonuçu muhteşem bak zamanla geçiyor herşey agrı kesicilerle agrıların azalıyor az bi zamanın kalmış Allahım yar ve yardımcın olsun herşey güzel olacak pozitif ol ameliyata çok güzel bi şekilde gir inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Canım sanırım cocugun var seninde benim kızım 1.5 yasında 6 ay emdi yani uzun zamandır emmigo olmasına ragmen ameliyatta doktorum cok fazla sut geldiğini soyledi suandada sıktıgımda sürekli süt geliyo bundan dolayı meme ucum bazen yanıyo ama sıkınca rahatlıyorum bende buna cozum arıyorum bulurum insallahArkadaşlar, bugün iki göğsümden de süt geldi..Tesadüfen sıkınca gördüm.Ameliyattan sonra süt kanalları protezden dolayı mutlaka baskıya maruz kalıyordur tabiki ama, normal midir bu? Hamile değilim bu arada..